25% zomerkorting en nu boeken en toch flexibel blijven Bekijk onze acties
Sluiten
Terug naar het overzicht
Nederland

Sail & Bike Waddenzee

Belevenissen op en rond het Wad
Enkhuizen Rondreis.
Vanaf €999 p.p.

Hoogtepunten van deze reis

Ontdek de Waddenzee per fiets & zeilschip

Bezoek havensteden Enkhuizen & Stavoren

Prachtige fietstochten op Texel & Terschelling

Zeilschip met max. 26 passagiers

Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen

Fiets-vaarvakanties met een zeilschip zijn iets heel bijzonders. Voel de vrijheid, de zilte wind in uw haren en op uw gezicht! Het is een beetje zoals ontdekkingsreizigers van vroeger tijden zich moeten hebben gevoeld, maar dan met alle gemakken van tegenwoordig. Aan boord van een van de meest comfortabele zeilschepen, Leafde fan Fryslân, Mare fan Fryslân of ’t Wapen fan Fryslân, beleeft u de pure natuur terwijl u geniet van water, weer en wind op het weidse IJsselmeer en de Waddenzee. Tijdens deze Sail & Bike reis gaat u op de fiets het gebied rond de prachtige en unieke Waddenzee en enkele van haar eilanden verkennen.

Op en aan de Waddenzee zijn getijdengeulen, zeegrasweiden, mosselbanken, zandbanken, slikken, schorren, stranden en duinen. Dit is het leefgebied van zeezoogdieren, zoals zeehonden en bruinvissen, en het broed- en overwinteringsgebied voor miljoenen vogels. Het gebied is een van de laatste overgebleven grootschalige laagwaterecosystemen waar natuurlijke processen blijven functioneren. Naast de Waddenzee bezoekt u ook het IJsselmeer en de prachtige kust met vele vissersdorpjes en oude handelshavens.

Hoogtepunten van deze reis zijn de Waddeneilanden Texel en Terschelling met hun prachtige natuur, gezellige dorpjes en lange zandstranden, waar u fijne fietstochten maakt. Op het vasteland van Noord-Holland en Friesland vindt u in de landelijke gebieden, knusse dorpjes en pittoreske havenstadjes eveneens een waar fietsparadijs.

Het schip – uw varende hotel
Tussen het fietsen door, vaart u stukjes mee met het schip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U dineert, slaapt en ontbijt aan boord. Elke dag krijgt u een lunchpakket mee en kunt u kiezen tussen een langere en kortere fietstocht. Een dag meevaren behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn huurfietsen aan boord, maar u mag ook uw eigen fiets meenemen.

Wie wil, mag aan boord – met instructies van de ervaren bemanning – een handje helpen bij het navigeren en het hijsen van de zeilen. Zeilervaring is hiervoor niet nodig. Natuurlijk mag u ook gewoon lekker ontspannen en genieten van het zeilen en het uitzicht vanaf het schip.

U fietst zelfstandig
Dagelijks zal de bemanning van het schip de fietsroutes van de volgende dag met u bespreken en u voorzien van tips en informatie over de route. U fietst de tochten zelfstandig en in uw eigen tempo met behulp van een gedetailleerde fietskaart, gps-aanwijzingen via de gratis Ride With GPS-app en geprinte routebeschrijvingen (beschikbaar aan boord). In geval van nood of bij problemen kunt u de bemanning bellen.

Dag tot dag programma

Gedeeltes die cursief gedrukt zijn, worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘geschatte afstanden’ van aanbevolen fietstochten. De geplande route is behoudens wijzigingen, o.a. als gevolg van nautische, technische of meteorologische oorzaken en andere onvoorziene omstandigheden. Als er laag- of hoogwater is en een route niet kan worden gevaren, behoudt de kapitein zich het recht voor om de route te wijzigen met het oog op uw veiligheid. Een dergelijke wijziging kan niet worden geaccepteerd als reden voor een gratis annulering.

Dag 1: Enkhuizen

Inschepen en inchecken. De bemanning verwelkomt u vanaf 14.00 uur* aan boord van het schip, dat in het mooie centrum en dicht bij het station van Enkhuizen ligt afgemeerd. Nadat u uw bagage in de hut hebt gezet, nodigt de schipper u uit voor een welkomstdrankje. Dan vertelt hij of zij wat u ongeveer kunt verwachten tijdens de reis, details over het schip en ook over de veiligheidsmaatregelen aan boord. ’s Avonds kunt u een wandeling door het historische centrum van Enkhuizen maken. Dit schilderachtige stadje was in de Gouden Eeuw de thuishaven van de Nederlandse koopvaardijvloot. Geniet van uw eerste nacht aan boord in Enkhuizen op de westelijke oever van het IJsselmeer.

*op sommige vertrekdata is de incheck om 16 uur, meer informatie hierover vindt u in de reisbescheiden.

Dag 2: Enkhuizen – Medemblik (24 of 37 km) | zeilen Medemblik – Den Oever – Texel

Vandaag kunt u de eerste etappe van de tocht fietsen. U rijdt langs de IJsselmeerkust door het prachtige polderlandschap naar Medemblik. Daarna vaart het schip verder naar Den Oever. Afhankelijk van het weer ’s avonds, gaat het schip door de sluis en vaart over de Waddenzee naar Texel.

Dag 3: Texel, rondrit van/naar Oudeschild (43 of 49 km)

Texel is een prachtplek voor fietsers, door het gevarieerde landschap, goed bewegwijzerde fietspaden en pittoreske dorpjes. Maak een mooie rondrit over dit grootste van de Nederlandse Waddeneilanden, waarbij een bezoekje aan een aantal dorpen, het zeehondenreservaat ‘Ecomare’ en een traditionele bierbrouwerij in de buurt van de haven van Oudeschild zeker niet mogen ontbreken.

Dag 4: Texel – Terschelling (zeiltocht ca. 5 – 6 uur)

Als het tij en het weer meezit, vaart u met het imposante zeilschip naar Terschelling. Terwijl het schip de zandbanken van de Waddenzee omzeilt, kunt u op zoek naar de zeehonden die hier regelmatig te vinden zijn. In de middag arriveert het schip bij Terschelling; een 30 km uitgestrekt, prachtig eiland met een gevarieerde natuur. Aan de ene kant het wad, met aangrenzende polder en aan de andere kant de bossen, de zandduinen en een enorm zandstrand, en daartussen diverse gezellige dorpjes.

Tijdens de vaartocht geniet u van een uitgebreide lunch aan boord. Vanavond wordt er geen diner geserveerd, zodat u het eiland kunt verkennen. U kunt een picknickmaaltijd maken of een van de leuke restaurants op Terschelling proberen.

Dag 5: rondrit Terschelling (fietsafstand naar eigen keuze) | zeilen Terschelling – Harlingen

Waar het de vorige dag allemaal om zeilen ging, gaat het vandaag om fietsen. Terschelling heeft de fietstoerist veel te bieden: natuur en cultuur, 70 km aan fietspaden en 4 prachtige dorpen. West-Terschelling is het grootste dorp van het eiland en heeft een aantal leuke winkels en cafés. Het opvallendste ‘hoogtepunt’ van het eiland is de 400 jaar oude vuurtoren ‘Brandaris’ die al van veraf te zien is.

Ook een bezoek waard is ‘De Boschplaat’, dat u zal betoveren met zijn unieke natuurgebied. Hier ziet u bijzondere eenden, steltkluten, grote kolonies lepelaars en grote mantelmeeuwen. Na een fijne fietsdag kunt u zich aan boord weer comfortabel ontspannen. In de namiddag vaart het schip over de Waddenzee naar Harlingen, de belangrijkste havenstad van de provincie Friesland.

Dag 6: Harlingen – Franeker – Makkum (48 of 58 km)

Via Franeker, met het beroemde planetarium van Eise Eisinga, fietst u door het prachtige weidse Friese landschap langs verschillende plattelandsdorpen naar de kleine haven van Makkum aan de oostelijke oever van het IJsselmeer. Als u de lange fietstocht maakt, bezoekt u ook Bolsward, een van de Friese Elf steden.

Dag 7: Makkum – Stavoren (32 of 49 km) | zeilen naar Enkhuizen

Van Makkum fietst u naar Stavoren. De korte tocht leidt u via de oude handelsstad Hindeloopen, beroemd om zijn traditionele schilderkunst. Daarnaast vindt u hier het Eerste Friese Schaatsmuseum. De lange fietstocht gaat langs verschillende Friese meren en laat u een uniek landschap zien. Aan het einde van de middag vaart het schip vanuit Stavoren over het IJsselmeer terug naar Enkhuizen.

Dag 8: Enkhuizen

Einde van de reis: afscheid en van boord, na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.
 • Gedetailleerde fietskaarten, routebeschrijvingen met tips en een gratis GPS-app zijn beschikbaar voor de individuele fietstochten. De bemanning is altijd telefonisch bereikbaar, in het geval van vragen, pech of nood.

 

Belangrijke opmerkingen voor de zeil- en fietsreizen (Sail & Bike):

Een beetje avontuur hoort bij iedere zeil- en fietsreis. Het weer hebben we nu eenmaal niet in de hand. Op de vertrek- en aankomstdag is de locatie altijd hetzelfde, maar verder hangen de vaarroutes van de windsterkte en windrichting af.

De schipper bepaalt per dag de beste route en bespreekt de mogelijkheden met zijn gasten. De bemanning doet er alles aan om het programma zoveel mogelijk volgens plan te laten verlopen. Maar het kan dus voorkomen dat de vertrek- en vaartijden veranderen. Soms moet ook de volgorde van het programma worden aangepast. Het kan zijn dat u meer of minder tijd op het water doorbrengt dan gepland.

Ons advies: laat u leiden door de elementen en vergeet vooral niet te genieten! Het wordt zeker een boeiende, afwisselende en actieve week, met volop natuur en cultuur. Waar mogelijk wordt op meerdere afstanden volledig gezeild. Iedereen die dat wil, mag de bemanning een handje helpen bij het varen en sturen van het schip. Zeilervaring is niet nodig, zolang er maar goed naar de instructies van de bemanning wordt geluisterd.


Prijzen en informatie

Prijzen en beschikbaarheid

Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare (blauwe) data; de gele stip betekent, dat er op deze datum 2 of minder hutten beschikbaar zijn, oranje is ‘op aanvraag’ en rood betekent dat er op deze datum geen hutten beschikbaar zijn. Klik vervolgens op de gewenste datum. Daarna kiest u uw schip (sommige reizen hebben slechts één schip, en daarom is er geen keuze), het aantal hutten in de gewenste (en beschikbare) categorie, eventuele gewenste extra producten, en ‘lokale kosten’ (zoals speciale dieetwensen, die u meestal aan boord betaalt). Aan de rechterkant vindt u het ‘Boekingsoverzicht’. Na het invullen van uw voorkeuren en benodigde informatie klikt u op ‘Boek nu’ om uw boeking af te ronden. 

 • Available
 • 2 or less available
 • On request
 • Not available
Departure date -

Choose preferred ship

Please select your cabin(s)

Prijsoverzicht - 2022
Hutsoort Voor 30 april - 13 mei & 17 - 24 sept. 14 mei - 16 sept.
Kleine 2-persoonshut (Leafde, max. 1) 2 pers. € 799 € 879 2-persoonshut 2 pers. € 999 € 1079 Junior Suite (Leafde/Mare, max. 1) 2 pers. € 1199 € 1279 1-persoonshut (Leafde/Mare, max. 1) 1 pers. € 1299 € 1379 2-persoonshut voor alleengebruik (max. 1) 1 pers. € 1498.50 € 1618.50
Inbegrepen in deze reis
 • 8 dagen/7 nachten
 • 7 x ontbijt
 • 5 x verpakte lunch + 1 x lunch aan boord
 • 6 x driegangendiner + 1 x ‘picknick diner’ (diner in een restaurant is voor eigen rekening)
 • Koffie en thee aan boord (tot 16.00 uur)
 • Welkomstdrankje
 • Gebruik van beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse reiniging van de hut
 • Dagelijkse briefings door de crew
 • Kaarten en routebriefjes voor fietstochten (1 set per hut)
 • GPS-routes
 • Gebruik van een waterdichte fietstas
 • Wi-Fi
 • Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • De CO2 van deze reis wordt gecompenseerd via non-profit organisatie Justdiggit
Niet inbegrepen in deze reis
 • Koffie en thee aan boord na 16.00 uur
 • Drankjes
 • Diner in restaurant op Terschelling, indien u daarvoor kiest
 • Fietshuur of huur e-bike
 • Huur van een fietshelm
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien (naar eigen inzicht)
 • Entreegelden en excursies
 • Kosten voor veerboten
 • Reis naar/van de vertrekhaven
 • Parkeerkosten
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2022
 • Huurfiets: €85 per week
 • Huur e-bike: €185 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • Helm: er kan een helm worden gehuurd voor €10 per week, alleen bij reservering en betaling vooraf.
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) huurfietsen €10 per week
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) verhuur e-bike €25 per week
 • Klik op deze link voor meer informatie.
 • Parkeren eigen fiets: € 10 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren eigen e-bike: € 25 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren  bij boeking)
 • Klik op deze link voor meer informatie over de huur- en eigen fietsen/e-bikes
 • Parkeren in Enkhuizen: Parkeren achter het NS-station in Enkhuizen of op het Dirck Chinaplein (naast de Gependam) is gratis, maar let op: het kan erg druk zijn.

 

Reizen in Corona-tijd: wij zorgen dat u veilig op reis kunt

We zorgen voor alle mogelijke veiligheidsmaatregelen aan boord door het naleven van de hygiëneregels, de bediening draagt een mondkapje en zorgt voor voldoende ventilatie en extra schoonmaakrondes. Vooraf vullen gasten een gezondheidsverklaring in en tijdens de reis zorgen wij er samen voor dat iedereen (gasten, crew én reisleiding) gezond blijft! Meer informatie op https://www.boatbiketours.nl/aanpassen-aan-het-coronavirus/ 


Foto's en video's

Vorige Volgende
Play Video Eilandhoppen Fietsers Camera Fietsers Enkhuizen Zuiderzee museum Camera Enkhuizen Zuiderzee museum Schip Camera Schip Haven Camera Haven Allingawier Camera Allingawier Op het schip Camera Op het schip Gasten Camera Gasten Gasten Camera Gasten Enkhuizen Zuiderzee Camera Enkhuizen Zuiderzee Op het schip Camera Op het schip Bemanning Camera Bemanning Bemanning Camera Bemanning Vooruitzichten Camera Vooruitzichten Bemanning Camera Bemanning Bemanning Camera Bemanning Gasten Camera Gasten Gasten Camera Gasten Bemanning Camera Bemanning Bemanning Camera Bemanning Bemanning Camera Bemanning Barbecue-avond Camera Barbecue-avond Fietsen Camera Fietsen Fietsen Camera Fietsen Strand Camera Strand Landschap Camera Landschap Schip Camera Schip Schip Camera Schip Schepen Camera Schepen Schip Camera Schip Fietsers Camera Fietsers Fietsers Camera Fietsers Fietsen Camera Fietsen Fietsers Camera Fietsers Enkhuizen Camera Enkhuizen Enkhuizen Camera Enkhuizen Enkhuizen Zuiderzee Camera Enkhuizen Zuiderzee Enkhuizen Zuiderzee Camera Enkhuizen Zuiderzee Enkhuizen Zuiderzee Camera Enkhuizen Zuiderzee Diner Camera Diner Diner Camera Diner Gasten aan boord Camera Gasten aan boord Gasten aan boord Camera Gasten aan boord Gasten aan boord Camera Gasten aan boord Gasten aan boord Camera Gasten aan boord Gasten aan boord Camera Gasten aan boord Gasten aan boord Camera Gasten aan boord Gasten aan boord Camera Gasten aan boord Haven Camera Haven Harlingen Camera Harlingen Harlingen Camera Harlingen Medemblik Camera Medemblik Strand aan de Noordzee Camera Strand aan de Noordzee Strand aan de Noordzee Camera Strand aan de Noordzee Strand aan de Noordzee Camera Strand aan de Noordzee Strand aan de Noordzee Camera Strand aan de Noordzee Strand aan de Noordzee Camera Strand aan de Noordzee Varen Camera Varen Varen Camera Varen Zeemeeuw Camera Zeemeeuw Zeemeeuwen Camera Zeemeeuwen Zeehonden Camera Zeehonden Schip op een zandbank Camera Schip op een zandbank Zonsondergang Camera Zonsondergang Zonsondergang Camera Zonsondergang Zonsondergang Camera Zonsondergang Terschelling Camera Terschelling Terschelling Camera Terschelling Platteland op Texel Camera Platteland op Texel fietsen aan boord Camera fietsen aan boord relaxen op dek Camera relaxen op dek Leafde fan Fryslan Camera Leafde fan Fryslan Zonsondergang dek Camera Zonsondergang dek Leafde fan Fryslan Camera Leafde fan Fryslan Zeilen Camera Zeilen Planetarium Franeker Camera Planetarium Franeker Stavoren Camera Stavoren De Oldehove Leeuwarden () Camera De Oldehove Leeuwarden () Leeuwarden Camera Leeuwarden Leeuwarden Central Station Camera Leeuwarden Central Station Sneek Waterpoort Camera Sneek Waterpoort Fietsers in Medemblik Camera Fietsers in Medemblik Fietsers MAkkum Camera Fietsers MAkkum Fietsers Texel heg bomen Camera Fietsers Texel heg bomen Friesland fietser Wommels Camera Friesland fietser Wommels Harlingen Mare fan Fryslan bemanning fiets Camera Harlingen Mare fan Fryslan bemanning fiets Kasteel Radboud voorkant Camera Kasteel Radboud voorkant Mare fan Fryslan schommel Camera Mare fan Fryslan schommel matroos Mare fan Fryslan Camera matroos Mare fan Fryslan Standbeeld Medemblik Camera Standbeeld Medemblik Standbeeld visser Harlingen Camera Standbeeld visser Harlingen Terschelling bos Camera Terschelling bos Monument op Terschelling Camera Monument op Terschelling Terschelling Camera Terschelling Texel brug natuur Camera Texel brug natuur Texel strand Camera Texel strand Wapen fan Fryslan IJsselmeer Camera Wapen fan Fryslan IJsselmeer Wapen fan Fryslan in Medemblik Camera Wapen fan Fryslan in Medemblik Wapen fan Fryslan Waddenzee Camera Wapen fan Fryslan Waddenzee Texel Camera Texel Mare Fan Fryslan Camera Mare Fan Fryslan Texel Camera Texel Enkhuizen Camera Enkhuizen Terschelling Camera Terschelling Terschelling Camera Terschelling Terschelling Camera Terschelling Texel Camera Texel Texel Camera Texel Stel aan boord van schip Mare fan Fryslan Camera Stel aan boord van schip Mare fan Fryslan Terschelling bij Brandaris fietsenstalling Camera Terschelling bij Brandaris fietsenstalling Terschelling Brandaris vanaf schip Camera Terschelling Brandaris vanaf schip

Beoordelingen

Beoordeeld met 10 van 10 gebaseerd op 21 beoordelingen
5 stars

Fam. Barmen ’t Loo

Zeer goed programma voor een actieve vakantie. Zeilen, fietsen en afgewisseld met ontspanning is voor ons een juiste vakantie formule. De hut/sanitair/bagage ruimte waren netjes en comfortabel. Ontbijt/lunch/diner werden met zorg en aandacht bereid, het was voldoende en gevarieerd. Zeilen was een fantastische ervaring met een aardige, deskundige en gezellige bemanning.

5 stars

Jeannet

eenn fijne combinatie : fietsen langs prachtige Hollandse stadjes, polder en natuur.Super personeel aan op een prachtig zeilschip.Alles uitstekend.Eten, slapen, hygiene, faciliteiten, service en personeel; Niets op aan te merken, voor herhaling vatbaar.

5 stars

John van de Geer

Onze eerste ervaring met een boot-fietstocht is een succes geworden. Dat is in de 1e plaats te danken aan de geweldige reisbegeleider Gijsbert. Goede tips, duidelijke uitleg, mooie parcoursen en aandacht voor iedereen. Ook het personeel aan boord verdient complimenten. Vriendelijk, hardwerkend en attent. En dat terwijl zij door de Corona maatregelen extra zwaar belast worden.

5 stars

Kyra Kuitert

Heerlijke vakantie, waarin ondanks het wat mindere weer alle verwachtingen werden waargemaakt. De zeil- en fietstochten op de eilanden en langs de IJsselmeerkust waren goed georganiseerd, de boot Mare van Fryslan was erg luxe en de bemanning meer dan top!

Lees alle beoordelingen op Trustpilot

Beschikbare schepen voor deze reis

Zeilschip Wapen fan Fryslân Nederland

Jacuzzi

Bar met uitzicht

Derde bed beschikbaar

Ramen die open kunnen

max. 36 gasten
12 hutten
3 beschikbare reizen met dit schip
Zeilschip Mare fan Fryslân Nederland

Jacuzzi

Bar met uitzicht

Driemaster

Dek van teakhout

max. 41 gasten
14 hutten
3 beschikbare reizen met dit schip
Zeilschip Leafde fan Fryslân Nederland

Jacuzzi

Derde bed beschikbaar

Ramen die open kunnen

Zeiloppervlak 760m2

max. 25 gasten
13 hutten
1 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Amsterdam Rondreis.
Sail & Bike IJsselmeer en Weerribben Met uitstapje naar Overijssel

Zeilend naar de volgend bestemming

Historische stadjes en ingepolderd land

Weerribben en Oostvaardersplassen

Zeilschip met max. 24 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
5 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Amsterdam Rondreis.
Sail & Bike IJsselmeer & Friese stadjes Noord-Holland en Friesland

Zeiltochten van kust naar kust

Historische pracht uit de Gouden eeuw

Slingerende dijken en strak polderland

Zeilschip met max. 24 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
5 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Amsterdam Rondreis.
8-daagse Sail & Bike Tulpenreis Lente, kaas en zeilen

Een zeilavontuur op een driemaster

Tulpenvelden in Zuid- & Noord-Holland

Bezoek het waddeneiland Texel

Zeilschip met max. 24 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1

Uw gekozen reis:

Sail & Bike Waddenzee

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?