Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
  • De Algemene Reisvoorwaarden voor Pakketreizen Boat Bike Tours BV zijn van toepassing op alle reizen en daarmee samenhangende diensten die bij Boat Bike Tours worden geboekt, en ook op reisarrangementen en bevestigingen die onderdeel uitmaken van deze boeking en vermeld staan in de boekingsbevestiging van Boat Bike Tours. Boekt u een reis bij Boat Bike Tours, dan worden deze voorwaarden onderdeel van het reisarrangement. Als er afwijkende bepalingen van toepassing zijn op uw boeking, zullen wij u schriftelijk (ook per e-mail of via deze website, zie ook hieronder) informeren voordat of zodra u uw reis of dienst boekt. Uw boekingsbevestiging is bindend. Vaarschema’s en andere reisinformatie kunnen worden gewijzigd, bijvoorbeeld vanwege meteorologische, technische of nautische redenen.
  • Algemene voorwaarden van derden
    Als u diensten van derden boekt of koopt, zoals bijvoorbeeld parkeerservice, hotelreserveringen, transfers, zijn de voorwaarden van Boat Bike Tours niet van toepassing. De voorwaarden van elk van deze derde partijen zijn van toepassing op de dienst (en) die wordt / worden aangeboden door elk van deze derde partijen.
  • Boat Bike Tours biedt een combinatie van reisdiensten aan, die samen in de zin van EU-richtlijn 2015/2302 een pakketreis vormen. Daarom hebben klanten recht op alle EU-rechten die van toepassing zijn op pakketreisovereenkomsten. Meer informatie over de basisrechten van de klant / reiziger is beschikbaar op (externe link) EU-Richtlijn 2015 / 2302
    We hebben ook een samenvatting gemaakt van de belangrijkste rechten uit de richtlijn in het bijgevoegde bestand: standaard-informatieformulier-pakketreis Boat Bike Tours
  • Bescherming bij insolventie: Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
    Boat Bike Tours (KvK-nummer 3714 7084) is een geregistreerde deelnemer van SGR. U kunt dit controleren via (externe link) www.sgr.nl.Binnen de grenzen van de (externe link) SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.