Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
Veilig en comfortabel reizen

Veilig en comfortabel reizen

Update: 1 december 2023

Covid-gerelateerde regels voor deelname aan een reis van Boat Bike Tours in 2024

Gezondheid, veiligheid en welzijn staan voorop. We weten dat we allemaal nog steeds voorzichtig moeten zijn. Daarom blijven wij ons houden aan alle noodzakelijke hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Op basis van onze recente ervaringen zijn de regels voor deelname aan een Boat Bike Tours reis in het seizoen 2024 niet anders dan de regels voor 2023.

In 2024 mag u aan een reis van Boat Bike Tours* deelnemen:

  • als de officiële overheidsvoorschriften die ten tijde van de reis in het reisland uw toegang tot dat land toestaat** (en in het geval van een meerlandenreis: als u voldoet aan de voorschriften van elk land waarin de reis plaatsvindt).
  • als u gezond bent en geen symptomen hebt die wijzen op Covid.

 

Tegelijkertijd betekent dit echter ook:

  • als u aan het begin van de reis Covid-gerelateerde symptomen heeft en positief test op Covid mag u niet aan boord van het schip en mag u niet aan de reis deelnemen;
  • als u tijdens de reis Covid-gerelateerde symptomen ontwikkelt en positief test op Covid moet u zich onmiddellijk in uw hut afzonderen en de reis beëindigen door het schip bij de eerstvolgende gelegenheid te verlaten.

 

Bovendien (en juist daarom) geldt het volgende:

  • Boat Bike Tours raadt alle reizigers aan meteen bij boeking een passende verzekering (reis- en/of annuleringsverzekering) af te sluiten bij de maatschappij van uw keuze, bij voorkeur met een uitgebreide Covid-dekking.
  • Boat Bike Tours roept alle reizigers er toe op om alleen volledig gevaccineerd op reis te gaan: Bescherm jezelf en anderen zo goed mogelijk!

 

*: Voor bepaalde reizen waarbij niet Boat Bike Tours, maar een van onze buitenlandse partners de organiserende touroperator is, kunnen iets andere regels en/of protocollen gelden, afhankelijk van de richtlijnen en overheidsvoorschriften in dat land / op dat schip. Als er andere regels gelden, vindt u die in de betreffende reisbeschrijving. Op dit moment (dec. 2023) zijn er geen overheidsbeperkingen voor reizen naar landen binnen de EU waar Boat Bike Tours reizen aanbiedt.