Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Boat Bike Tours B.V. (KvK nr. 37147084) is aangesloten bij SGR. Het SGR-nummer van Boat Bike Tours is: 3734. U kunt dit controleren via www.sgr.nl.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Verplichte eigen bijdrage door reiziger met ingang van 1 februari 2021
Om dekking door het SGR-garantiefonds ook in de toekomst te kunnen waarborgen is elke reiziger (consument) bij boeking vanaf 1 februari 2021 verplicht een bijdrage van €5,00 per persoon per boeking aan het garantiefonds van SGR af te dragen. De reisorganisator c.q. de reisagent (SGR-deelnemer) bij wie de reis wordt geboekt verwerkt deze kosten in de prijs van de reis of vermeldt de bijdrage apart op de factuur en/of boekingsbevestiging. De incasserende SGR-deelnemer (Boat Bike Tours) draagt deze bijdrage vervolgens af aan SGR.