Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Reviews

Sail & Bike Waddenzee Lees alle beoordelingen
25 sep 2022

marc peeten

We hebben genoten van een prachtige zeil-fiets vakantie. Bemanning top, kok top, geen opmerkingen

Reactie van Boat Bike Tours 23 nov 2022

Hartelijk bedankt voor het achter laten van een 5 star rating!

18 sep 2022

Arie Bons

Op een historische schoener over het IJsselmeer en de Waddenzee, als het kon onder zeil! Zeer indrukwekkend en in grote luxe. Boven en onderdeks super schoon. Heerlijk vers eten, met persoonlijke aandacht voor dieet. Fietsen worden klaargezet waar je kon fietsen. Deze Boat&Bike week is echt een aanrader.

12 sep 2022

Janneke

Ik ben zeer positief verrast door de Sail & Bike Waddenzee. Het zeilen was heel gaaf, we hadden goed weer en ik heb heerlijk gefietst op allerlei mooi plekken in Nederland waar ik nog nooit was geweest. Vooral Terschelling was te gek! En dat alles op een prachtig schip, dat maakte het helemaal af.

4 aug 2022

Patrick Lievens

Zeer leuke week als fiets & zee liefhebber uitgesproken combinatie. Is niet de grote luxe reis zoals op de grote MSC cruises maar wel een gezellige en familiale sfeer, echt leuk, plezant, en direct contact met de spontane bemanning. Je kan altijd spijkers op laag “water zoeken….” Vandaar, soms een minder aangename geur in de badkamer & cabine en ook was het diner voor de mannelijke gasten soms een ietsje te karig (ik kon een beetje meer gebruiken ). Maar al bij al echt een aanrader van een fantastisch formule.

4 aug 2022

Mevr. Debbie Moens schouten

We hebben een fantastische vakantie gehad! Fijne bemanning, geduldig en klantgericht. Het eten was echt heel erg lekker, afwisselende gerechten en voedzaam. Een groot compliment voor de kok Tina! Het schip en de hutten mooi en comfortabel. De route afwisselend en het zeilen een belevenis. Een echte aanrader!

24 jul 2022

Nijkamp

Heerlijke vakantie op een prachtige boot, geweldig verzorgd qua eten en uitleg. Fantastische fietsroutes, lekker varen en zeilen. Een geweldige crew en veel gezelligheid met de groep. Een absolute aanrader!

18 jul 2022

Cees de Boorder

Wij hebben een fijne vakantie gehad. Voor de bemanning niets dan lof. Wel enkele opmerkingen: 1. Eerste dag naar Medemblik fietsen. Er werd aanbevolen om een theetuin te bezoeken. Deze blijkt om 11 uur pas open te gaan terwijl je er om 10 uur langs rijdt. Wachten kan niet, want dan mis je de boot in Medemblik. 2. Hetzelfde probleem met het Jopie Huisman museum. Gaat ook om 11 uur open, terwijl je om 10 uur in Workum fietst. Ook hier kon je niet wachten, want dan voel je tijdsdruk om de boot te halen. 3. op diverse routes misten we knooppuntnummers. Op Texel hebben we een rotonde 4 keer rond gereden, maar geen nummer te vinden. Het lijkt ons raadzaam om als organisator van de fietsroutes eens zelf de route mee te rijden; dan valt vanzelf op wat er wel en niet kan. Trouwens, in Twisk bevindt zich een heel gezellige theetuin die wél open is op het moment dat je er ongeveer voorbij fietst.

17 jul 2022

Leon Verbeek

Een prachtige ervaring, helemaal geen angst voor zeeziekte, heerlijk wiegen over het water

11 jul 2022

Luc Renders

Leuk, goed georganiseerd, afwisselend, geen moment vervelend en vooral fantastische crew on board. Altijd even vriendelijk en behulpzaam, lekker eten, alles netjes in orde m.a.w. zalig!

11 jul 2022

alfons

Hallo we hadden met 13 vrienden ingeschreven voor deze fiets/vaar vakantie. De eerste keer deze combinatie. Het was een topper over de ganse lijn. We zijn heerlijk verwend, lekker eten op schitterende wijze met stralende glimlacht op tafel gebracht, alles netjes en vakkundig over de ganse lijn. Alles tot in de puntjes verzorgd met dank aan de ganse crew.

Share your Boat Bike Tours experience

By writing a Trustpilot review to inspire others

Schrijf nu een beoordeling