Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Het idee achter de bubbel

Als een familie of vriendengroep gezond is en samen wil genieten van een sportief en comfortabel avontuur, is het goed te weten dat zo’n reisgezelschap een bubbel kan vormen. U creëert deze omgeving met mensen die allen op dezelfde manier met veiligheid en hygiëne aan boord omgaan. Een soort zeepbel die veilig reizen met mensen die u kent, mogelijk maakt. Ondanks de onzekere tijd waarin het coronavirus nog niet uit ons leven is, begrijpen wij dat deze manier van reizen voor velen dé oplossing is om te kunnen blijven genieten, te ontspannen en er even tussenuit te gaan.

Elke reden is goed!

Wij weten hoe belangrijk het is om tijd door te brengen met de mensen die het dichtst bij u staan, mensen die u hebt gemist. Er zijn genoeg redenen en samenstellingen te bedenken voor het vormen van een reisbubbel: een familiereünie waarbij alle verjaardagen van iedereen in een keer worden gevierd, het inhalen van alle uitstapjes met collega’s, fietsvrienden of het vieren van een jubileum, afscheid of huldiging. Elke reden is goed!

Verrassend eenvoudig en waardevol

Bij Boat Bike Tours maken we het gemakkelijk voor iedereen die in zijn eigen ‘bubbel’ wil reizen. Zo kunt u niet alleen voor een reële prijs een heel schip huren voor uw groep, u kunt ook een volledige reis aanpassen naar uw wensen of voorkeur. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Veiligheid voorop

Voor Boat Bike Tours staat veiligheid voorop. U kunt er daarom vanuit gaan dat op al onze reizen strenge aanvullende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen gelden. Deze zijn te lezen in het Corona Protocol Fiets-vaarvakanties. Elke reis wordt begeleid door een ervaren reisleider – of, op een aantal Sail & Bike-reizen, door een bemanningslid – die ervoor zorgt dat uw reis veilig, comfortabel én gezellig is.

Waarom zou u een bubbel boeken?

 

U reist met mensen die u kent

Reizen in uw eigen bubbel kan, door voor uw eigen groep (van 18 personen of meer) een heel schip te boeken. Deze chartermogelijkheid houdt in, dat er geen andere gasten aan boord zijn. U kunt er ook voor kiezen om met een groep van minimaal 12 vrienden of familieleden uw eigen ‘reisbubbel’ te creëren op een bestaande reis.

Pas uw reis naar wens aan

Wanneer u een heel schip voor uw groep huurt, dan kunt u uw reis op veel verschillende manieren aanpassen. Als uitgangspunt kunt u een bestaande fiets-vaarvakantie van onze website kiezen, maar deze kunt u wijzigen naar wat past bij uw wensen en voorkeur. Zo kunt u:

  • Fietstochten korter of langer maken
  • Routes aanpassen om voor u interessante bezienswaardigheden in de reis op te nemen
  • Een eigen thema kiezen op basis van een gezamenlijke interesse, zoals muziek, yoga, eten, cultuur of vogels kijken
  • Reizen op andere manieren dan fietsen, bijvoorbeeld inline skaten, mountainbiken, wielrennen of hardlopen

 

Wilt u wat inspiratie van anderen die ook hun eigen reisbubbel boekten? Lees dan alles over interessante culturele ontdekkingsreizen, fietsclub uitstapjes en gezellige reünies met vrienden.

Premium service, alleen voor uw groep

Het organiseren van een groepsreis kan best lastig zijn: zo moet er worden nagedacht over uitstapjes, accommodatie en maaltijden. Bij veel scheepsarrangementen of wanneer u een vakantiehuisje boekt, moeten er afspraken worden gemaakt over wie de boodschappen doet, wie er kookt en wie de afwas doet. Is het niet veel fijner als u daarover niet hoeft na te denken? Dat u op vakantie ook écht vakantie hebt!

Ons deskundige kantoorteam neemt u graag alle planning en logistiek uit handen, en op reis zullen onze reisleiders, chef-kok en bemanning aan boord u volledig in de watten leggen. De hutten zijn comfortabel en schoon, elke dag maakt u een bijzondere excursie en iedere avond wordt er een heerlijk driegangendiner voor u bereid. En over de afwas hoeft u al helemaal niet na te denken…
Zo is er alle tijd voor de werkelijk belangrijke dingen: samen genieten en plezier maken!

U reist vertrouwd en veilig

Uw veiligheid, maar ook de veiligheid van onze medewerkers, is onze prioriteit. Op het gebied van coronavirusmaatregelen is Boat Bike Tours toonaangevend geweest in de Nederlandse reisindustrie. In nauwe samenwerking met de gezondheidsautoriteiten is een uitvoerig Corona Protocol voor Fiets-vaarvakanties geïmplementeerd. Hierbij wordt extra rekening gehouden met 1,5 meter afstand en hygiëne maatregelen op al onze reizen, en is de reisleider deskundig en daadkrachtig bij het uitleggen en uitdragen van de geldende maatregelen. De reizen die plaatsvonden in 2020, hebben bewezen dat we leuke en ontspannen vakanties konden bieden, zonder dat dit ten koste ging van de veiligheid.

Kennismakingskorting

Om u te laten kennismaken met ons ‘boek uw bubbel’-concept geven wij een korting van 6% op de totale reissom van uw groepsboeking. Daarbij zijn eventuele andere kortingsaanbiedingen ook nog van toepassing op uw groepsboeking.

Hoe boekt u uw reisbubbel?

Vul het reisbubbel-formulier in en wij doen u een voorstel op basis van uw wensen en voorkeuren. Zodra u van een van onze reisadviseurs een offerte hebt ontvangen, kunt u deze telefonisch of per e-mail bespreken of aanpassen. Bent u tevreden met het aanbod, dan kunt u uw bubbel boeken door akkoord te gaan met de offerte. Super simpel!