Verzekering

Annuleringsverzekering en reisverzekering

Wij adviseren u om te controleren of u een ongevallen-, bagage- en reisverzekering wilt of moet afsluiten als u een van onze reizen boekt. Mogelijk heeft u al een dergelijke verzekering. Controleer of de activiteit en het gebied waar u naartoe reist, gedekt is. Houd er ook rekening mee dat verzekeringsmaatschappijen vrijwel altijd eisen dat er minimaal een annuleringsverzekering wordt afgesloten tijdens of uiterlijk binnen 10 dagen na het boeken van de reis.

Boat Bike Tours werkt nauw samen met de Europeesche Verzekeringen. Tijdens het boekingsproces op onze website krijgt u de keuze of u een annuleringsverzekering voor uw reis wilt afsluiten. Helaas kan Europeesche Verzekeringen u geen ongevallen-, bagage- en reisverzekering aanbieden. Een dergelijke reisverzekering dient u zelf af te sluiten.

Wij raden u sterk aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw reis. Als u onverhoopt uw reis moet annuleren, dekt uw verzekeringsmaatschappij de annuleringskosten die wij volgens onze algemene voorwaarden in rekening brengen, voor zover de reden van de annulering door de verzekeringsvoorwaarden wordt gedekt. Uiteraard kunt u uw verzekeringen afsluiten bij elke maatschappij van uw keuze.

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?