Bekijk onze laatste acties op onze aanbiedingen pagina! Alle aanbiedingen
Sluiten
5 stars

Hans

Alles keurig verzorgd, de bemanning vriendelijk en prettig in de omgang

5 stars

Guy Machiels

Quote van mijn vader (wiens 70ste verjaardag gevierd werd met Boat Bike Tours) : ” De mooiste reis uit mijn leven” Quote van mijn moeder : Niet alleen den boot noemde “Magnifique” ook de reis was “Magnifique”

4 stars

Rony Gerits

Positief : -mooi verzorgde boot – de crew was geweldig vooral Claudia, Tom en André -alle dagen lekker diner op 1 uitzondering na -goede uitgestippelde fietsroutes meegekregen Negatief : -lunchpakket trok op niets -er waren veel Duitse toeristen waardoor er enkel Duits werd gesproken

5 stars

Mieke van der Avoird

Het was een positieve ervaring om met Boat and Bike Tours op stap te gaan. Wij kenden de formule niet, maar wij dachten al dat deze manier van vakantie houden iets voor ons zou zijn. Niet meer vliegen naar verre oorden, maar de ontspanning dichtbij zoeken in ons land, dat spreekt ons aan. De tour met het schip de Lena Maria naar de Hanzesteden is ons zeer goed bevallen. Veel zon en ook wind, maar dat laatste is met een elektrische fiets goed op te vangen. Verder een mooie accomodatie op het schip, zeer aardige en behulpzame bediening, een vaardige kapitein, een excelente kok en een uitstekende gids maakten de tour zeer aangenaam en zorgden voor een goede sfeer voor de passagiers.

5 stars

SFG van Tilburg

Zeer goed met ondanks de corona super geregeld lekker eten goede service en vriendelijk. Een zeer goede vakantiebesteding. Het is voor herhaling vatbaar. Heb ook van vreemde mensen die mij aanspraken.onderweg ivm met tas boat bike.veel mensen weten dit niet dat zoiets bestaat. Dus helemaal top.

5 stars

Cornelia Bouwens waagenaar

Het was heel goed, fijne mensen en voor hun taak berekend. We hebben prachtige tochten gemaakt. Het was goed!

5 stars

A.v.B.

Het was een geweldige reis. De informatie van Boat Bike tours was prima. Met betrekking tot de organisator SE Tours: Alles was zeer goed geregeld. Een prettige reisleider die duidelijke briefings gaf ’s ochtends. Het eten was uitstekend. En de Corona regels werden strikt, maar prettig, nageleefd, daar hebben we geen hinder door ondervonden. Terwijl het voor de crew extra hard werken betekende (de maaltijden in etappes serveren en meer schoonmaken). Zeer prettige crew ook. Enige puntje: zeer kleine hut, maar dat zal niet anders kunnen. Wat wel prettig zou zijn: wat meer plankjes in de kast, wat nu een hangkast was, terwijl je bij zo’n reis niet veel ‘hang’ kleren meeneemt :) Kortom, we gaan dit zeker vaker doen!

5 stars

Wim en Marty Timmer

Perfect georganiseerd, super bemanning, fantastische kok en bovendien hadden we perfect week im de week van 4 tot 11 september. Met dank aan Conny, Liewe, Dita en Hilde.

5 stars

Peter Boogaard

We hebben het fantastisch gehad. De fietstochten waren schitterend, de crew stond altijd voor ons klaar, de maaltijden waren prima verzorgd en erg goed. Ondanks de covid maatregelen een super vakantie.!

5 stars

Lenie

We hebben een heerlijke vakantie gehad, alles was perfect geregeld. Top!!!

Share your Boat Bike Tours experience

By writing a Trustpilot review to inspire others

Schrijf nu een beoordeling