4 stars

Boni

Een ontspannen weekje, waarbij de medewerkers en de bemanning van het schip op een plezierige manier maximale inzet toonden. Prima onderkomens aan boord en voortreffelijke catering. Goed gekozen fietsroutes, waarbij ondanks bekendheid met gebied steeds iets nieuws viel te ontdekken. Corona-maatregelen dik in orde zonder als storend te worden ervaren.

5 stars

Petra Cramer

Heel kort: goed personeel, gezellig, smooth geregeld alles, top-kok. Eén HEEL GROTE teleurstelling voor een GROOT AANTAL na ontdekking: J, een hotesse, was niet eens ingeent voor covid! Een heel valse toon in een verder professioneel georganiseerde reis.

1 star

Dirk ter Haar

Het was een .mooie route geweldig

5 stars

Pablo

Afgelopen week een fietscruise gemaakt langs de Hanzesteden. Een reis geboekt via de ANWB, maar uitgevoerd door Boat Bike tours. Een echte aanrader, vriendelijke bemanning, Engels sprekend maar ze verstaan Nederlands heel goed en heel behulpzaam. Het ontbijt is prima en gevarieerd, het lunch pakket voor onderweg is sober. Maar wij aten vaak toch ook wel langs de fietsroute. Het diner was heel afwisselend en lekker. De uitleg van de fietsroutes door reisleidster Ingrid was superieur. Niets was haar te veel. Kortom een vakantie die we zeker nog eens gaan doen. Het was een fantastische week!

5 stars

Angela H.

De reis was een geweldige combinatie van activiteit en ontspanning.

5 stars

Coby Smits

Het was een heerlijke reis, mooie boot, fijn en leuk personeel . De hutten werden goed schoongemaakt, het eten was heerlijk, goed klaargemaakt.De boot werd goed bestuurd , en erg goed meegedaan door de passagiers . Het verzorgen van de fietsen en het er af en op de boot zetten was zeer goed. De I Bike die ik had was de nieuwste , fantastisch. Hebben fijn gefietst door weer en wind. Werden goed ingelicht hoe we zouden varen en fietsen .Ik zou nog wel eens een een andere bootreis doen . Met vriendelijke groeten Mevr.Smits. ( Coby ).

5 stars

Wout Natter

Na 40 jaar zelf fietsvakanties te hebben georganiseerd was dit onze eerste tocht met Boat&Bike. Onze ervaringen zijn zeer goed. Leuke ritten. Mooie accommodatie en werkelijk fantastische medewerkers die er alles aan deden om het de passagiers naar de zin te maken. Kortom: helmpje af, smaakt naar meer.

4 stars

Regina

Hieronder een aantal Tops en Tips n.a.v. een week Boat-Bike : TOP het schip Lena Maria. Ze is gewoon goed. Wij houden van kleinschalig, dus max 24 passagiers is heerlijk. Met stip genoteerd: de gemoedelijke sfeer aan boord en het uitstekende eten. Met dank aan de driekoppige bemanning. TOP op Terschelling de Waddendijk uit fietsen naar Oosterend en vervolgens de Boschplaat: die is in de regenrijke zomer van 2021 wonderschoon! De schipper maakte ons attent op prachtige, hoge duinen: wonderschoon! In Friesland is de route door De Alde Faenen wonderschoon! TIP Boat-Bike mag zorgen dat uit de info vooraf volstrekt duidelijk is of het betaalde bedrag inclusief dan wel exclusief de fietshuur is. TIP de plastic Boat-Bike waterflessen vervangen door iets anders – tenzij ze gefabriceerd zijn van gerecycled materiaal? TIP meer reclame voor De Fryske Marren? Ze onderscheiden zich van elk ander Nederlands landschap. . . misschien een middag en avond varen op een Frysk meer, met een boeiend verhaal over de meren en de boten die er voeren/varen? Conclusie: Friesland ontdekken met Boat-Bike: een aanrader!

4 stars

Tamara – Bertels

Prachtige tocht langs de Ijssel. Met de Hanzestedenroute hebben we op de fiets het “coulissenlandschap” bewonderd. De mooie kastelen, Hanzesteden en musea langs de route zijn allemaal zeer de moeite waard. De verzorging aan boord was goed. Je moet wel in twee shifts eten, dat betekent de ene dag om 7:15 al ontbijten en de volgende om 8:15 uur. Prima crew. Tamara Bertels.

5 stars

K. Korpershoek

We zijn op 24 -07-21 gestart vanaf Amsterdam met de Hanzeroute op het schip Fluvius het was een mooie boat bike tour we waren met 20 personen aan boord dus hadden lekker de ruimte het eten was heerlijk elke ochtend een prima ontbijt de kokin had voor tussen de middag een lekkere salade en sandwich klaar gemaakt om mee te nemen ’s avond een heerlijk diner drie gangen de rest van het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam elke dag weer mooie routes een vakantie om aan te bevelen Kees en Isolde Korpershoek

Share your Boat Bike Tours experience

By writing a Trustpilot review to inspire others

Schrijf nu een beoordeling