Reis naar bestemming

Nadat uw boeking is bevestigd, sturen wij u gedetailleerde informatie over hoe u met de auto of het openbaar vervoer naar uw bestemming kunt reizen en hoe u de aanlegplaats van uw schip kunt bereiken. U krijgt informatie over waar u uw auto kunt parkeren. Op sommige bestemmingen kunt u vooraf een parkeerplaats reserveren. Als u gebruik maakt van uw eigen vervoermiddel raden wij u aan om eerst naar het schip te rijden om uw bagage en fietsen uit te laden en vervolgens uw auto te parkeren. Voor de reizen die eindigen in een andere haven dan uw vertrekhaven, zijn transfers naar het vertrekpunt beschikbaar met het openbaar vervoer.

In Amsterdam kunt u ook gebruik maken van de parkeerservice van Central Parking. Zie hier meer informatie over deze parkeerservice.

Reis met vertrek uit Brugge of Maastricht en aankomst in Amsterdam
Reist u met de auto en eigen fietsen naar Brugge of Maastricht, dan kan Centralparking.nl ervoor zorgen dat uw auto op uw vertrekdag wordt opgehaald en alvast naar Amsterdam gebracht en daar op hun terrein veilig geparkeerd wordt. U boekt dan de gewone parkeerservice Valetparking voor 8 dagen (150€) + de transfer voor uw auto (250€). U dient dit vooraf te reserveren.

Vertrek uit Brugge: Centralparking.nl zorgt ervoor dat er een chauffeur om 13 uur klaar staat om uw auto in ontvangst te nemen en hij/zij rijdt daarna naar hun eigen bewaakte parkeerplaats in Amsterdam.
Vertrek vanuit Maastricht: Centralparking.nl zorgt ervoor dat er een chauffeur om 14 uur klaar staat om uw auto in ontvangst te nemen en hij/zij rijdt daarna naar de bewaakte parkeerplaats in Amsterdam.

Meer informatie over deze service en het reserveringsformulier vindt u hier

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?