In onze e-boeken vindt u reisverhalen, routesuggesties en veel mooie foto’s. Wij hopen dat u deze persoonlijke verhalen en foto’s van onze reizen inspirerend zult vinden en dat ze u zullen bemoedigen. Elk e-book is gratis en gemakkelijk aan te vragen.

E-book met reisverhalen

Misschien bent u alweer thuis en kijkt u terug op uw vakantie met Boat Bike Tours. Of u gaat nog weg en bent u zich aan het oriënteren. Wat uw reden ook is om dit e-book in te kijken, u vindt er de leukste reisverslagen van onze gasten. Zo kunt u inspiratie opdoen voor uw volgende reis en zich laten verrassen met nieuwe inzichten!

E-book over de waterlinie

Op een reis van Boat Bike Tours maak je gebruik van twee infrastructuren die Nederland uniek maken; het water en de fietspaden. Dan ontkom je niet aan het waterbeheer. Fietsend kunt u meer leren over de polders, boezems en verschillende waterniveaus, terwijl u aan boord van het schip ervaart hoe het is om door een sluis heen te varen.

E-book over onontdekte plekjes

Het oude centrum van Amsterdam, het hippe Rotterdam; Nederland heeft volop hotspots. Maar er zijn ook genoeg leuke plaatsen die nog niet zijn platgelopen. We hebben vijf verborgen parels voor u uitgekozen, die we aandoen op onze reizen.

E-book over Friesland

De provincie Friesland heeft het allemaal: weidse landschappen, wilde en romantische eilanden, kleine historische stadjes en prachtige natuurgebieden. En u kunt genieten van wat Friesland in overvloed heeft: water! Vaar met een boot over het IJsselmeer, breng een dag door op het strand van Terschelling of fiets langs de oevers van de Friese meren. Beleef het ultieme vakantiegevoel!

E-book over Sail en Bike Reizen

Niets is zo fijn als fietsen en zeilen! De wind in het haar, de zon op het gezicht. Naast onze fiets-vaarvakanties op motorpassagiersschepen bieden we Sail & Bike-reizen aan. U bent van harte welkom om te helpen bij het hijsen van de zeilen. Natuurlijk kunt u ook gewoon achteroverleunen en genieten van het uitzicht over het water, terwijl het schip u naar de volgende bestemming brengt. Een plaats waar u weer een prachtige fietstocht wacht!