Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Boekingsproces

Elke reis heeft een eigen pagina met alle belangrijke details. U vindt er uitgebreide reisinformatie, foto’s en video’s (indien beschikbaar). Ook vindt u informatie over prijzen en soorten accommodatie (hutten aan boord). Via deze reispagina kunt u uw reis boeken.

Stap 1: Selecteer de gewenste reis, vertrekdatum, hut type en meer
Er wordt een nieuw venster geopend met een overzicht van de beschikbare data. Klik vervolgens op de door u gewenste datum. Daarna kiest u uw schip (sommige reizen hebben slechts één schip, en dus is er geen keuze), het aantal hutten in de gewenste (en beschikbare) categorie, eventuele gewenste extra producten, en ‘lokale kosten’ (zoals speciale dieetwensen, die u meestal aan boord betaalt). Aan de rechterkant vindt u het ‘Reserveringsoverzicht’. Klik op ‘Volgende’ om naar stap 2 te gaan.

Stap 2: Persoonlijke gegevens
Hier vult u uw persoonlijke gegevens in, zoals uw naam en adres. Vergeet niet uw lengte op te geven, zodat we u de juiste fiets kunnen bieden. Zodra u klaar bent om uw definitieve (en wettelijk bindende) reservering te maken, klikt u op ‘Voltooien’ om naar de laatste stap te gaan. Voordat u uw reservering maakt, dient u de ‘Algemene Reisvoorwaarden Boat Bike Tours B.V.’ te accepteren.

Stap 3: Afwerking
Wij danken u voor uw reservering! U ontvangt binnen enkele minuten een automatisch gegenereerde bevestiging van uw reservering per e-mail. Deze bevat een betalingslink voor een aanbetaling. Als bijlage bij deze e-mail sturen wij u onze officiële Boekingsbevestiging (die tevens dient als factuur); een kopie van onze ‘Algemene Reisvoorwaarden Boat Bike Tours B.V.’, waarin alle voorwaarden, rechten en plichten etc. staan vermeld; en het ‘Standaard Informatie Formulier voor Pakketreisovereenkomsten Boat Bike Tours B.V.’ met een overzicht van uw rechten als consument onder de EU-regelgeving. Zodra wij het overgemaakte bedrag hebben ontvangen, sturen wij u de relevante boardinginformatie voor uw reis.

Een prachtige reis gewenst!