Over dit schip: Zwaantje

Waar vele andere schepen eerder een functie hadden als vrachtschip, is het Zwaantje nieuw gebouwd als passagiersschip. Sinds september 2014 zijn Martijn van Tatenhove en Marjorie Kersten de eigenaren van dit schip. Martijn is uw kapitein aan boord; hij is opgegroeid in een gezin in het hotel- en restaurantbedrijf en is tevens gediplomeerd kok. Marjorie is afgestudeerd in Toerisme aan de middelbare school in Breda en heeft gewerkt in de public relations. Het sympathieke en zeer gemotiveerde echtpaar heeft het interieur van het “Zwaantje” in de winter 2014-2015 gerestyled en een warme en gezellige sfeer gecreëerd. Het Zwaantje vaart onder Nederlandse vlag en management en is een zeer populair passagiersschip op diverse reizen in Nederland, België en Frankrijk.

Beschrijving van de hutten
Op het benedendek heeft het Zwaantje twaalf comfortabele hutten. Tien tweepersoonshutten (7 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden en twee tweepersoonshutten (6 m²) met een tweepersoonsbed. Elke hut heeft een eigen douche, toilet en wastafel. Alle hutten hebben ventilatie, centrale verwarming, airconditioning en een raam; de ramen in de tien tweepersoonshutten kunnen worden geopend, de ramen in de hutten met een tweepersoonsbed zijn om veiligheidsredenen vastgezet. Verder vindt u in elke hut een kluisje en een föhn.

Beschrijving van het schip
Op het bovendek vindt u de mooie en gezellige salon met verwarming, airconditioning, grote panoramische ramen, een restaurantgedeelte, loungehoek en een kleine bar. Wifi is beschikbaar. Het Zwaantje heeft ook een zeer ruim zonnedek met stoelen en tafels waar u heerlijk kunt zitten tijdens of na het varen.

Feiten over dit schip
Lengte:         40 m
Breedte:        5,6 m
Hutten:         12
Passagiers:    24 (max.)
Crew:              4