Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Reviews

Zwaantje Lees alle beoordelingen
12 aug 2016

Ingrid

Wat een bijzondere manier om al fietsend en varend de Champagne te ontdekken, de prachtige rivier de Marne volgend van Parijs naar Epernay. Boat Bike Tours geeft met deze reis een unieke kans om een stukje Frankrijk te ervaren op de fiets, op de boot en met excursies tijdens het fietsen en in de plaatsen waar we aan het einde van de middag aanlegden. De boot was prima, de hutten klein maar comfortabel met eigen sanitair en airco. De maaltijden (ontbijt en diner) waren prima en uitgebreid. Zeker na een dag fietsen is het heerlijk om na een duik in de rivier een heerlijke maaltijd te krijgen. Soms waren 3 gangen wel wat erg veel van het goede voor mij, hier kon ik niet tegenop fietsen! Crew was professioneel, vriendelijk en betrokken. De groep was Amerikaans, Engels, Vlaams en Nederlands en van alle leeftijden. Deze diversiteit maakte deze week ook speciaal voor mij. Echt een aanrader voor wie een combinatie zoekt van inspannen op de fiets, ontspannen op het water, genieten van natuur en cultuur. En natuurlijk…champagne proeven van een klein lokaal wijnhuis! Maar mis ook vooral de topexcursie niet naar het beroemde Mercier in Epernay.

Reactie van Boat Bike Tours 2 sep 2016

Hartelijk dank voor deze enthousiaste review!

5 aug 2016

Niels de Lange

Parijs – Epernay Een goed georganiseerde reis op het mooie schip het zwaantje. Leuke fietstochten gemaakt en veel gezien van de streek. Ook de bezoeken aan de diverse gebouwen en champagnehuizen, ect waren erg mooi. Het ontbijt en 3 gangendiner waren zeer goed en heerlijk! Ik heb een fantastische vakantie gehad mede door de leuke groep mensen, ”jong en oud” waren mee op deze reis. Maar zeker door de geweldige crew van het Zwaantje. Top, echt vakantiegevoel! Zeker de moeite waard om nog een keer te gaan.

Reactie van Boat Bike Tours 2 sep 2016

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u een fantastische vakantie heeft gehad!

29 jul 2016

Fam. de Jong

We hebben ontzettend genoten van de fietsvaarvakantie van Parijs naar Epernay. Er was leuk contact met alle gasten (4 Amerikanen, 1 Engelsman, 4 Belgen en 10 Nederlanders). We werden zeer gastvrij onthaald, de bemanning was bijzonder lief voor onze dochter van bijna 2 jaar, zo hadden ze een badje voor haar op het zonnedek neergezet, een knuffeldiertje gegeven en werd ze verwend met koekjes en ijs. Dochterlief genoot enorm! De verzorging aan boord was uitstekend, iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds steeds een heel gevarieerd, afwisselend diner. We waren met een aantal ’grote’ eters, iedereen kreeg ruim voldoende. Mijn man en ik gingen om beurten mee met de fietstochten en de ander bleef aan boord met dochter en voer mee naar de volgende haven. De fietstochten waren zeer afwisselend, iedere dag waren er interessante plekjes waar we stopten (kasteel, ruïne, mooie kerk), vaak kregen we een korte rondleiding en konden we koffie drinken en bidons bijvullen. Fietsen op de heuvelrijke route was soms een uitdaging, we moesten flink klimmen, maar dat duurde nooit heel lang. Als het niet meer ging, liep je het laatste stuk en tijdens een pauze kon je weer bijkomen. Afdalen was heel gaaf, als je de remmen (deels) durft los te laten, kon je wel 35 – 40 km per uur halen! Lijkt het klimmen je te zwaar, huur dan een e-bike, dan is het sowieso heel goed te doen. We hebben meerdere keren in de Marne gezwommen, zo vanaf het schip. Het stroomt wel sterk, dus je moet wel opletten dat je niet afdrijft. Bijna iedere avond wandelden we het stadje in, altijd dichtbij het schip. De meeste plaatsen onderweg zijn niet zo toeristisch en daardoor niet zo druk, dat sprak ons erg aan. ’s Avonds zaten we steeds erg gezellig op het zonnedek. Absolute aanrader!

Reactie van Boat Bike Tours 3 aug 2016

Beste familie, hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Aan boord gaan niet zo vaak kleine kinderen mee, maar het is wel mogelijk. Fijn dat u zo genoten hebt van de reis. We zullen uw complimenten doorgeven aan de bemanning van het Zwaantje.

28 jul 2016

Rinus

Een geweldige reis, elke dag op een andere plaats en een mooie route fietsen langs de Marne met veel culturele uitstapjes onderweg. De reis zit vol activiteiten en alle dagen heerlijk ontbijten, dineren en naborrelen op de boot. Echt een aanrader!

Reactie van Boat Bike Tours 3 aug 2016

Beste fietser, hartelijk dank voor u beoordeling en uw enthousiaste woorden.

27 jul 2016

Beste mevrouw A. Zeldenrust

De Zwaantje is een goed schip met zeer gastvrije, behulpzame bemanning. We zijn goed verzorgd en het eten was heerlijk. We hebben mooie fietstochten gemaakt en interessante plekken bezocht. Het was soms erg warm om te fietsen, dat maakte het een stuk pittiger. Het niveauverschil in de groep qua fietsen liep nogal uiteen, zodat de voortgang soms stagneerde. Verder was het een leuke, gevarieerde groep met verschillende nationaliteiten en leeftijden. Ik heb een super week gehad!

Reactie van Boat Bike Tours 3 aug 2016

Hartelijk dank voor uw bijdrage. Fijn dat u zo tevreden bent over de bemanning en de fietsreizen. Fietsen in een groep is soms even wennen, omdat er altijd snellere en langzamere fietsers zijn. Deze reis tussen Parijs en Epernay is een begeleide fietsreis, d.w.z. dat je als groep samen met de reisleider fietst. Op een aantal andere reizen kunt u aan de hand van kaartmateriaal en een routebeschrijving op eigen tempo fietsen. Wellicht een idee voor een volgende reis.

Share your Boat Bike Tours experience

By writing a Trustpilot review to inspire others

Schrijf nu een beoordeling