Over dit schip: Magellan

De Magellan is een elegante twee-mast motorzeiler die aangenaam stabiel blijft, zelfs bij het varen door zwaardere deining. Heerlijke cuisine is bijzonder belangrijk op de Magellan: de eigenaar van het schip is lid van de kookacademie voor traditionele Dalmatische keuken en eigenaar van een restaurant op het eiland Hvar, bekend ver buiten de grenzen van Kroatië om zijn uitstekende gerechten. Het spreekt voor zich dat hij deze hoge culinaire standaarden ook op zijn motorzeiler implementeert. Geweldige maaltijden worden aan boord voor u verzorgd. Deze kunnen worden genoten vergezeld van de voortreffelijke selectie van Kroatische wijnen.

Beschrijving van de hutten
Aan boord vindt u 17 ruime gasthutten (10 – 12 m²) met airconditioning, douchecabine, toilet en haardroger. Benedendeks zijn er vijf tweepersoonshutten met 2 aparte bedden en één hut met een tweepersoonsbed. Bovendeks vindt u zeven hutten met een tweepersoonsbed en vier tweepersoonshutten met 2 aparte bedden.  Afmetingen van de bedden: Tweepersoonsbedden: 200 x 160 cm, aparte bedden: 200 x 90 cm.

Beschrijving van het schip
De prachtig ingerichte salon en bar, evenals het overdekte achterdek, zijn uitgerust met comfortabele zitgedeeltes. Op het ruime zonnedek vindt u ligstoelen, die u uitnodigen om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van de warme zeewind. Het zwemplatform aan de achtersteven zorgt voor gemakkelijke toegang tot het glinsterende water voor een verfrissende duik.

Feiten over het schip:
Lengte: 35 m
Breedte: 7,5 m
Hutten: 17
Bemanning: 8
Passagiers: 34 (max.)