Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
ReizenZuid-Dalmatië en eilanden
All tours in Kroatië

Zuid-Dalmatië en eilanden

Door kleine dorpjes en het platteland

Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 3
Moeilijkheidsgraad 3
Reisduur
time
8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance
Begeleid

Deze fiets- en vaarvakantie in Zuid-Dalmatië voert u door unieke, kleine stadjes en prachtige eiland landschappen. Ontdek de eilanden Brač, Korčula en Šolta, evenals het prachtige “lavendel”-eiland Hvar. Slenter door de stad Hvar met zijn indrukwekkende vesting en geniet van de ontspannen sfeer in het kunstenaarsstadje Stari Grad. De UNESCO Werelderfgoedsteden Trogir en Split zijn twee andere hoogtepunten van deze tour en zullen u inspireren met hun schoonheid en ongelooflijke geschiedenis. Proef zeker van de Dalmatische specialiteiten, vooral de regionale wijnen, lokaal bekend als ‘godendruppel’. Door veranderende wind- en weersomstandigheden […]

Vanaf €1490 p.p.

UNESCO-steden Trogir, Hvar, Stari Grad, Korčula

De eilanden Brač, Hvar, Korčula

Rafting excursie mogelijk

Motorschepen met 34 – 36 passagiers

Maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
020 72 35 400
Facebook Messenger Start a live chat
Ga snel naar
Zuid-Dalmatië en eilanden

Over deze reis

Deze fiets- en vaarvakantie in Zuid-Dalmatië voert u door unieke, kleine stadjes en prachtige eiland landschappen. Ontdek de eilanden Brač, Korčula en Šolta, evenals het prachtige “lavendel”-eiland Hvar. Slenter door de stad Hvar met zijn indrukwekkende vesting en geniet van de ontspannen sfeer in het kunstenaarsstadje Stari Grad. De UNESCO Werelderfgoedsteden Trogir en Split zijn twee andere hoogtepunten van deze tour en zullen u inspireren met hun schoonheid en ongelooflijke geschiedenis. Proef zeker van de Dalmatische specialiteiten, vooral de regionale wijnen, lokaal bekend als ‘godendruppel’.
Door veranderende wind- en weersomstandigheden als ook organisatorische vereisten kan de tour in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd.

Bij deze reis heeft u de keuze uit 2 varianten: standaard of plus. De routes zijn (nagenoeg) hetzelfde, het verschil is:
Standaard: standaard schip, fietstempo wordt bepaald door de gasten op een normale/hybride fiets
Plus: premium schip, het fietstempo wordt bepaald door de gasten op een E-bike
Meer informatie vindt u bij “goed om te weten” en bij “Fiets/E-Bike”.

Het schip – uw varende hotel
Tussen het fietsen door, vaart u stukjes mee met het schip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U slaapt en ontbijt en gebruikt 1 of 2 warme maaltijden aan boord. Afhankelijk van het programma is dit lunch of diner. De andere maaltijd is aan wal (niet inbegrepen). Het is mogelijk om een dag aan boord door te brengen als u dat wilt. Er zijn huurfietsen aan boord, maar u kunt ook uw eigen fiets meenemen als u dat bij boeking aangeeft (eigen E-Bike meenemen is niet mogelijk).

Bereid u voor op deze reis met onze reisvoorbereidingen tips.

De voorbereiding is de helft van het plezier, dus waarom niet direct starten?
Alle tips bekijken

Dag tot dag programma Standaard

Dag 1: aankomst in Trogir – Šolta

Individuele aankomst per auto in Trogir of per vliegtuig naar de luchthaven van Split, ongeveer 5,6 km van de haven van Trogir. Tussen 14.00 en 14.30 uur kunt u inchecken op het schip. Om 15.00 uur begint de eerste cruise van Trogir naar het eiland Šolta. De eerste nacht wordt doorgebracht in een rustige haven op het eiland Šolta met de mogelijkheid om in de namiddag te zwemmen.

Dag 2: eiland Vis (ca. 31 km)

Deze ochtend vaart u tijdens het ontbijt naar het eiland Vis. Vis is het verst gelegen bewoonde eiland van het vasteland van Kroatië. Een Griekse kolonie genaamd Issa bewoonde het eiland 2.300 jaar geleden. Vanwege de strategische ligging was het tot 1995 een militaire zone en verboden voor buitenlandse toeristen. Vandaag heeft u de mogelijkheid om het prachtige eiland per fiets te verkennen. U heeft voldoende tijd om van het eiland te genieten en brengt hier de nacht door.

Dag 3: eiland Korčula (ca. 30 km)

In de ochtend verlaat u het eiland Vis per boot en wordt er genavigeerd naar de havenstad Vela Luka op het eiland Korčula. Als het weer het toelaat, gooien we onderweg het anker uit voor een verfrissende zwemstop. Korčula wordt beschouwd als een van de meest pittoreske eilanden in de Adriatische Zee, rijk aan schilderachtige landschappen en pittoreske dorpen genesteld in het groen. Eenmaal aangekomen in Vela Luka kunt u genieten van een fietsrondrit van Vela Luka naar het dorp Blato en terug. De nacht wordt doorgebracht in Vela Luka.

Dag 4: eiland Hvar: Hvar stad – Stari Grad – Jelsa – Stari Grad (ca. 22 km + ca. 20 km)

De dag begint met een ontspannen cruise naar de stad Hvar op het eiland Hvar. Maak gebruik van de tijd voor de fietstocht begint en maak een kleine wandeling door de stad. Staand op het prachtige Renaissanceplein kunt u genieten van het uitzicht op de Spaanse vesting die hoog boven de stad uittorent. De fietstocht van vandaag brengt ons van de stad Hvar door kleine dorpen en lavendelvelden naar Stari Grad aan de andere kant van het eiland. De afdaling naar Stari Grad biedt adembenemende uitzichten. Na een lunchpauze begint u aan een tweede fietstocht door de groene vlaktes van het eiland naar het kustplaatsje Jelsa. Na een pauze voor koffie en ijs vervolgt u de rondreis terug naar Stari Grad waar u de nacht doorbrengt.

Dag 5: eiland Brač: Milna – Postira (ca. 29 km)

In de ochtend vaart u naar het eiland Brač, beroemd om zijn stralende, kostbare kalksteen die onder andere werd gebruikt voor het Witte Huis in Washington en bij de bouw van het Rijksdaggebouw in Berlijn. Eenmaal aangekomen op Brač start u uw fietstocht van Milna naar het pittoreske havenstadje Postira. Eerst fietst u landinwaarts door kleine dorpen en langs lokale architectonische overblijfselen voordat u langs de kust rijdt met spectaculaire uitzichten over het kanaal naar het vasteland. Bij aankomst in Postira zijn er vele manieren om van de rest van de middag te genieten. De nacht wordt doorgebracht in de rustige haven van Postira.

Dag 6: Split (ca. 17 km) | (Raftingexcursie in Omiš, optioneel)

Tijdens het ontbijt brengt het schip ons naar de stad Split. De oude stad van Split, gebouwd naast het beroemde paleis van de Romeinse Caesar Diocletianus, is een UNESCO-werelderfgoedsite. Vandaag heeft u de keuze om óf met een bus naar de Cetina-kloof te gaan voor een raftingexcursie (niet inbegrepen in de tourprijs) óf het prachtige Marjan-bospark in Split per fiets te verkennen.
De raftinggroep wordt met een bus opgehaald bij het schip en naar Omiš gebracht voor de excursie. Van hieruit volgen ze de rivier stroomafwaarts in de rafts, waardoor ze een uniek perspectief krijgen op de kloof en haar flora en fauna. Deelnemers aan de raftingtrip worden na de activiteit met de bus teruggebracht naar het schip.
Fietsers genieten van een korte maar schilderachtige fietstocht door het groene hart van Split, aangevuld met een uitgebreide zwempauze op een lokaal strand. In de middag kunt u de bruisende stad Split opnieuw verkennen. Overnachting in Split.

Dag 7: eiland Šolta – Trogir (ca. 20 km)

In de ochtend vaart u nogmaals naar het eiland Šolta, waar u de kans krijgt om deel te nemen aan een fietstocht naar de lokale imker Goran. Goran heeft een ware passie voor bijen en werkt al zijn hele leven met hen. Hij onderwijst over het belang van bijen en laat al zijn gasten de heerlijke bijenproducten proeven. U fietst langs ommuurde velden, talrijke olijfgaarden, johannesbroodbomen en vijgenbomen die de wegen omzomen. De geur van rozemarijn begeleidt ons tijdens onze tocht rond het eiland. Na onze fietstocht keert u terug naar het schip om te genieten van onze laatste oversteek, langs de kliffen van het eiland Čiovo en terug naar Trogir. Eenmaal aangekomen is er voldoende tijd om de Oude Stad van Trogir te bezoeken, vermeld als UNESCO Wereldcultuurerfgoed. De laatste avond aan boord wordt traditioneel gevierd in het gezelschap van onze medereizigers en gidsen.

Dag 8: Trogir

Na het ontbijt ontscheping tot 9 uur en individueel vertrek.

Goed om te weten
 • Wijzigingen in het reisschema: We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het geplande reisschema als gevolg van veranderende wind- en weersomstandigheden en organisatorische vereisten. Mocht het bijvoorbeeld zo zijn dat de havens op de volgorde van het dag tot dag programma overvol zijn, dan zal de reis in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd.
 • Taal aan boord: Vanwege ons internationale publiek worden alle tours tweetalig uitgevoerd, in het Engels en Duits. Ook de reisbescheiden worden alleen in het Engels en Duits aangeboden. Geeft u bij boeking door welke taal uw voorkeur heeft.
 • Fietsniveau: normale fiets 2 – 3 / E-Bike: 1: De fietstochten vereisen een goede basisconditie van de deelnemers, dat ze moeten hebben verworven door regelmatig te fietsen. De tochten brengen ons tot een hoogte van 200 tot 650 meter boven zeeniveau. De dagelijkse fietstochten voeren ons door heuvel- en bergachtig terrein en worden zonder tijdsbeperkingen voltooid. We fietsen voornamelijk op asfaltwegen, die buiten de vakantieseizoenen zelden door auto’s worden gebruikt. 30% van de paden zijn echter bos- en grindwegen. In plaats van een fietstocht kunnen gasten ook een halve of hele dag op het schip doorbrengen.
 • Groepstempo standaard reis: Bij onze reguliere fietstochten bepalen de fietsers op normale fietsen het tempo. We vragen gasten die een e-bike hebben gereserveerd hier rekening mee te houden en te accepteren dat de gewone fietsers tijd nodig hebben om te rusten en er langer over doen om de heuvels te beklimmen. We danken u voor uw begrip.
 • Groepstempo Plus reis: Bij onze plus/e-bike tourprogramma’s wordt het tempo bepaald door de fietsers op e-bikes. Gasten die deelnemen aan deze tochten op een gravel bike moeten over de nodige fysieke conditie beschikken om dit tempo bij te kunnen houden. Bedankt voor uw begrip.
 • Helmplicht: Helmen zijn verplicht op onze fietstochten. Het is aan te raden om uw eigen, goed passende helm mee te nemen, aangezien onze huurhelmen beperkt zijn (gratis, reserveren verplicht).
 • Kinderen: Wij zijn van mening dat alleen kinderen met een goede fysieke conditie en een minimumleeftijd van 10 jaar en eerdere ervaring met fietstochten de fietstochten op eigen kracht aankunnen. Houd er rekening mee dat de minimale hoogte voor een huurfiets 1,30 m is voor hybride fietsen en 1,50 m voor e-bikes. In Kroatië geldt een helmplicht voor alle kinderen tot 16 jaar.
 • Catering: De kok aan boord is een bemanningslid en bereidt het ontbijt en een of twee warme maaltijden per dag. De catering begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek. De catering bestaat uit 2 x volpension en 5 x halfpension.
 • Onze schepen: Vergeet niet dat het schip zowel uw hotel als een machine is, die moet worden onderhouden en bediend – dag en nacht. Een zekere mate van lawaai is daarom onvermijdelijk.

Dag tot dag programma Plus

Dag 1: aankomst in Trogir – eiland Hvar

Individuele aankomst met de auto naar Trogir of met het vliegtuig naar Split Airport, dat ongeveer 6 km van de haven van Trogir ligt. Na het inchecken op het motorjacht tussen 14:00 en 14:30 uur begint de eerste vaartocht rond 15:00 uur van Trogir naar het eiland Hvar. Stari Grad is de op één na grootste plaats op het eiland Hvar en staat bekend om zijn belangrijke haven. Overnachting in Stari Grad.

Dag 2: Eilanden Hvar en Vis (ca. 20 km)

Na het ontbijt beginnen we aan een fietstocht van Stari Grad naar de hoofdstad van Hvar. Bij aankomst hebben we voldoende tijd om het prachtige Renaissanceplein van de stad Hvar te bezoeken en te genieten van het uitzicht op het hoog boven de stad gelegen Spaanse fort. Terug aan boord steken we over naar het eiland Vis. Overnachting op Vis.

Dag 3: Eiland Vis (ca. 32 km)

Vis is het verst gelegen eiland van het Kroatische vasteland. Een Griekse kolonie genaamd Issa bevond zich 2.300 jaar geleden op het eiland. Vanwege zijn strategische ligging was het tot 1995 een militair gebied en verboden voor buitenlandse toeristen. Vandaag hebben we de gelegenheid om dit prachtige eiland per fiets te verkennen. Na het fietsen brengt de boot ons naar het eiland Korčula. Overnachting in Vela Luka.

Dag 4: Eiland Korčula (ca. 60 km)

Vandaag ontdekken we het eiland Korčula per fiets en genieten we van onze lunchpauze in een van de lokale restaurants. De rust, afgelegen ligging, weelderige vegetatie en cipressentuinen maken dit tot waarschijnlijk het mooiste Dalmatische eiland. Onze fietstocht leidt ons via het dorp Blato, zoals Rome gebouwd op zeven heuvels, langs een pas over de Pupnat-baai en uiteindelijk naar de stad Korčula, waar we tijd hebben om door de prachtige oude stad met zijn smalle “visgraat” steegjes te wandelen. We overnachten in de stad Korčula.

Dag 5: Eiland Brač (ca. 45 km)

Vandaag varen we naar het eiland Brač, dat beroemd is om zijn stralende, kostbare kalksteen die onder andere is gebruikt voor het Witte Huis in Washington en het Rijksdaggebouw in Berlijn. Na een uitgebreide zwemstop gevolgd door lunch, beginnen we onze fietstocht in Pučišća. Met een aanvankelijke klim worden we beloond met fantastische uitzichten over de naburige eilanden voordat we afdalen naar de haven van Postira. Van hieruit nemen we de kustweg terug naar de boot in Pučišća waar we de nacht doorbrengen. Het schilderachtige havenstadje herbergt de meest beroemde steenhouwersschool van Kroatië en de werken van de studenten zijn overal in de stad te zien. De nacht wordt doorgebracht in Pučišća.

Dag 6: Pučišća – Split | fietsrondje Split (ca. 17 km) of raften in Omiš

Tijdens het ontbijt brengt de boot ons naar de stad Split. De oude stad Split, gebouwd naast het beroemde paleis van de Romeinse keizer Diocletianus, is een UNESCO-werelderfgoed. Vandaag hebben we de keuze om met een bus naar de Cetina-kloof te gaan om te raften (niet inbegrepen in de prijs van de tour) of om het prachtige Marjan-bospark in Split per fiets te verkennen. De raftinggroep wordt met de bus opgehaald van de boot en naar Omiš gebracht voor de excursie. Vanaf hier volgen ze de rivier stroomafwaarts in de rafts en krijgen ze een uniek perspectief op de kloof en zijn flora en fauna. De deelnemers aan de raftingtrip worden na de activiteit met de bus teruggebracht naar de boot. Fietsers genieten van een korte maar schilderachtige fietstocht door het groene hart van Split, vergezeld van een uitgebreide zwemstop op een lokaal strand. In de middag kunnen we de bruisende stad Split opnieuw als groep verkennen. Overnachting in Split.

Dag 7: Eiland Šolta (ca. 20 km)

Na de overtocht naar Rogač op het eiland Šolta beginnen we aan onze laatste fietstocht. Omheinde velden, talrijke olijfgaarden, johannesbrood- en vijgenbomen omzomen de wegen. De kruidige geur van rozemarijn begeleidt ons tijdens onze tocht over het eiland. Onze boot wacht ons op in Maslinica en we genieten van onze laatste overtocht terug naar Trogir, waar we, als de tijd het toelaat, een rondleiding kunnen krijgen door de oude stad die op de werelderfgoedlijst staat. De laatste avond aan boord van ons schip volgt een mooie traditie. Terwijl we genieten van een gezamenlijk diner in een gezellige sfeer, krijgt u de kans om een laatste samenzijn met uw bemanning en uw reisleiders te hebben.

Dag 8: Trogir

Na het ontbijt ontscheping tot 9:00 uur en individuele terugreis of verlengd verblijf in Dalmatië/Kroatië.

Goed om te weten
 • Wijzigingen in het reisschema: We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het geplande reisschema als gevolg van veranderende wind- en weersomstandigheden en organisatorische vereisten. Mocht het bijvoorbeeld zo zijn dat de havens op de volgorde van het dag tot dag programma overvol zijn, dan zal de reis in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd.
 • Taal aan boord: Vanwege ons internationale publiek worden alle tours tweetalig uitgevoerd, in het Engels en Duits. Ook de reisbescheiden worden alleen in het Engels en Duits aangeboden. Geeft u bij boeking door welke taal uw voorkeur heeft.
 • Fietsniveau: normale fiets 2 – 3 / E-Bike: 1: De fietstochten vereisen een goede basisconditie van de deelnemers, dat ze moeten hebben verworven door regelmatig te fietsen. De tochten brengen ons tot een hoogte van 200 tot 650 meter boven zeeniveau. De dagelijkse fietstochten voeren ons door heuvel- en bergachtig terrein en worden zonder tijdsbeperkingen voltooid. We fietsen voornamelijk op asfaltwegen, die buiten de vakantieseizoenen zelden door auto’s worden gebruikt. 30% van de paden zijn echter bos- en grindwegen. In plaats van een fietstocht kunnen gasten ook een halve of hele dag op het schip doorbrengen.
 • Groepstempo standaard reis: Bij onze reguliere fietstochten bepalen de fietsers op normale fietsen het tempo. We vragen gasten die een e-bike hebben gereserveerd hier rekening mee te houden en te accepteren dat de gewone fietsers tijd nodig hebben om te rusten en er langer over doen om de heuvels te beklimmen. We danken u voor uw begrip.
 • Groepstempo Plus reis: Bij onze plus/e-bike tourprogramma’s wordt het tempo bepaald door de fietsers op e-bikes. Gasten die deelnemen aan deze tochten op een gravel bike moeten over de nodige fysieke conditie beschikken om dit tempo bij te kunnen houden. Bedankt voor uw begrip.
 • Helmplicht: Helmen zijn verplicht op onze fietstochten. Het is aan te raden om uw eigen, goed passende helm mee te nemen, aangezien onze huurhelmen beperkt zijn (gratis, reserveren verplicht).
 • Kinderen: Wij zijn van mening dat alleen kinderen met een goede fysieke conditie en een minimumleeftijd van 10 jaar en eerdere ervaring met fietstochten de fietstochten op eigen kracht aankunnen. Houd er rekening mee dat de minimale hoogte voor een huurfiets 1,30 m is voor hybride fietsen en 1,50 m voor e-bikes. In Kroatië geldt een helmplicht voor alle kinderen tot 16 jaar.
 • Catering: De kok aan boord is een bemanningslid en bereidt het ontbijt en een of twee warme maaltijden per dag. De catering begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek. De catering bestaat uit 2 x volpension en 5 x halfpension.
 • Onze schepen: Vergeet niet dat het schip zowel uw hotel als een machine is, die moet worden onderhouden en bediend – dag en nacht. Een zekere mate van lawaai is daarom onvermijdelijk.

Prijzen en beschikbaarheid

Klik op de onderstaande knop om de beschikbaarheid van deze tour te bekijken en/of online te boeken. Er wordt een nieuw scherm geopend.


Prijzen en informatie

Prijsoverzicht - 2024
Hutsoort Voor Seizoen A Seizoen B Seizoen C Seizoen D
Standaard: 2-persoonshut benedendek 2 pers. € 1490 € 1590 € 1690 € 1790 Standaard: 2-persoonshut bovendek 2 pers. € 1690 € 1790 € 1890 € 1990 Plus: 2-persoonshut benedendek 2 pers. € 1690 € 1790 € 1890 € 1990 Plus: 2-persoonshut bovendek 2 pers. € 1940 € 2040 € 2140 € 2240
Inbegrepen in deze reis
 • 8-daagse reis op een motoryacht met bemanning
 • 7 overnachtingen in een tweepersoonshut benedendeks met douche/toilet
 • 2 x volpension en 5 x halfpension (lunch kan ook een picknick zijn)
 • Engels- en Duitssprekende reisleiding
 • Begeleide fietstochten en excursies zoals beschreven in het reisschema
 • Beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse schoonmaak van de hut
 • Overzichtskaarten voor de dagelijkse tours aan boord
Niet inbegrepen in deze reis
 • Transfer naar Trogir
 • Vast (verplicht) bedrag voor flessen water en toeristenbelasting €60 per persoon of voor kinderen tot 16 jaar €30 (te betalen aan de kapitein)
 • Huurfiets of E-bike (optioneel)
 • Huur fietshelm (optioneel)
 • Entreegelden & excursies (niet vermeld in het reisprogramma)
 • Maaltijden en drankjes aan wal
 • Parkeerkosten
 • Overige transfers
 • Drankjes aan boord (turflijst; te betalen aan de kapitein)
 • Persoonlijke (reis)verzekeringen
 • Fooien voor reisleiding en bemanning (naar eigen inzicht)
 • Garantiefonds Reisgelden (SGR)
  Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) (verplichte consumentenbijdrage SGR garantieregeling: € 5 per persoon – wordt apart vermeld op de boekingsbevestiging)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) (verplichte consumentenbijdrage SGR garantieregeling: € 5 per persoon – wordt apart vermeld op de boekingsbevestiging)
Fietsen/E-Bikes

Bij een standaard reis heeft u de keuze uit een hybride fiets of een E-Bike. Bij een Plus reis kunt u kiezen uit een E-Bike of gravelfiets.

Alle hybride fietsen zijn betrouwbare, onderhoudsarme fietsen met een aluminium frame in verschillende maten. De fietsen zijn uitgerust met 28 inch holkamervelgen met lekvrije tourbanden, hoogwaardige derailleurversnellingen en remsystemen, een bagagedrager en een stevige fietsstandaard, een tourzadel en spatborden en een bagagedrager. Houd er rekening mee dat deze huurfietsen alleen beschikbaar zijn voor deelnemers die langer zijn dan 1,50 m.

E-bikes: Hoogwaardige elektrische fietsen, voornamelijk aangedreven door een Bosch-motor die lange afstanden kunnen afleggen en gekenmerkt worden door hun lichte gewicht en geweldige onderdelen. Er kunnen ook alternatieve aandrijfsystemen worden gebruikt. Standaard onderdelen van onze e-bikes in verschillende framematen zijn onder andere 28 inch holkamervelgen met lekvrije toerbanden, hoogwaardige derailleurversnellingen en remsystemen, een bagagedrager en een stevige fietsstandaard, een toerzadel en spatborden en een bagagedrager. We bieden een trapeze frame voor alle gasten tot 1,79 m, en een diamond frame voor mensen langer dan 1,80 m.

De gravel- of racefietsen kunnen over verschillende terreinen worden bereden. Deze fietsen rijden perfect op gladde asfaltoppervlakken en op gravelpaden. De Orbea Terra H (of vergelijkbaar model) is de ideale all-terrain racefiets. De ‘H’ staat voor ‘hydro’ en geeft de uitgebreide veelzijdigheid van de fiets aan. Het aluminium frame zorgt voor een rechte zithouding, zoals vereist voor wegen zonder asfalt. Orbea noemt dit “all-road geometrie”. De Terra H heeft een carbon voorvork die bandbreedtes tot 40 mm mogelijk maakt, plat gemonteerde schijfremmen en 12 mm steekassen. Een Shimano Tiagra transmissie maakt de onderdelen van de fiets compleet. De fiets is snel, licht, robuust, extreem veelzijdig en is buitengewoon goed hanteerbaar.

Gewichtslimiet voor eigen fietsen: Houd er rekening mee dat we een gewichtslimiet van 22 kg hanteren als u uw eigen fiets meeneemt aan boord van een van onze schepen. Deze limiet is belangrijk om de gezondheid van onze gidsen/bemanningsleden te beschermen, als zij de fietsen aan boord moeten tillen. Als we het nodig achten, zullen we het gewicht ter plaatse controleren. Als de gewichtslimiet wordt overschreden, behouden we ons het recht voor om te weigeren de fiets aan boord te nemen. Het is niet mogelijk om uw eigen E-bike mee aan boord te nemen.

Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2024

2024:

 • E-bike: € 225 per week
 • Huurfiets: € 80 per week (San Snova)
 • Gravelfiets: € 180 per week (Magellan)
 • Verzekering tegen diefstal en beschadiging van de huurfiets: e-bike/gravelfiets: € 25 /week; hybride fiets: € 10 /week (niet verzekerd: schade door grove nalatigheid)

 

 • Gedeelde tweepersoonshut (op aanvraag)
 • Toeslag tweepersoonshut voor alleengebruik benedendeks: € 500 (San Snova) / € 600 (Magellan) (op aanvraag, beperkte beschikbaarheid)
 • Toeslag tweepersoonshut voor alleengebruik bovendeks: € 700 (San Snova) / € 800 (Magellan) (op aanvraag, beperkt beschikbaar)
 • Een veilige parkeerplaats: motorfiets: € 40 /week, auto tot 6 m lengte: € 70/week, voertuig boven 6 m lengte: € 120 /week (ter plaatse te betalen aan de reisleiding)
 • Transfer tussen de luchthaven van Split en de haven van Trogir (alleen op inschepings- en ontschepingsdagen): prijs op aanvraag

Deelnemers: minimaal: 14; maximaal: 31+
Wettelijke kennisgeving: Boat Bike Tours is niet de exploitant van deze tour; dit is een zogenaamde ‘partner tour’. Reisorganisator is: Inselhuepfen/Radurlaub Zeitreisen GmbH, Konstanz, Duitsland. Op deze tour kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn: meer informatie op aanvraag.Kunnen wij u helpen?


Beschikbare schepen voor deze reis

Motorschip San Snova Kroatië

Gezellige zithoek

Ligstoelen

Eikenhouten lambrisering

Hutten met airconditioning

max. 36 gasten
14 hutten
2 beschikbare reizen met dit schip
Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
Motorschip Magellan Kroatië

Overdekt zonnedek

Ligstoelen

Hutten met airconditioning

Heerlijke keuken

max. 34 gasten
17 hutten
2 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Omisalj Rondreis.
korting
Kvarnerbaai Groene heuvels en rotsachtige maanlandschappen

Ontdek de charme van de Adriatische Zee

De diversiteit van de eilanden

Zadar, met zijn rijke historie

Schepen met max. 29 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 3 Moeilijkheidsgraad 3
Omisalj Rondreis.
Hoogtepunten van Istrië Reis door het hart van Europa

De historische havenstadjes

Het indrukwekkende amfitheater in Pula

De beroemde Baredine grotten

Schip met max. 29 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 3 Moeilijkheidsgraad 3

Uw gekozen reis:

Zuid-Dalmatië en eilanden

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.