Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Reizen op maat

Alleen beschikbaar voor charters

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte fiets-vaarvakantie met uw eigen groep? Dan vindt u het wellicht interessant dat Boat Bike Tours deze mogelijkheid ook biedt. Neem eerst een kijkje in onze reizen en beslis hieruit wat u het meest interesseert. Laat ons dan weten wat u hebt bedacht en samen kunnen we uw persoonlijke favorieten samenstellen.

Als u meer of minder wilt fietsen, of wat extra tijd wilt doorbrengen in een stad die u zo leuk vindt; alles is bespreekbaar. Vanwege de beperkte capaciteit voor groepen is het sterk aan te raden om uw privé-charter op maat lang van tevoren (1,5 tot 2 jaar) aan te vragen, te organiseren en te boeken.

Onze reizen in Nederland en België
Nederland en België zijn perfect voor een heerlijke fiets-vaarvakantie. De landen zijn grotendeels vlak en er zijn bijna overal ruime fietspaden. Veel van de historische steden liggen vlakbij of direct aan het water, zodat de schepen op loopafstand van het centrum kunnen afmeren. Buiten de steden is het platteland zeer gevarieerd en er zijn diverse bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, het openluchtmuseum van de Zaanse Schans, en Nationaal Park De Hoge Veluwe. In deze twee landen hebben we verschillende binnenvaartschepen die ideaal zijn voor kleine groepen, dat wil zeggen voor minimaal 18 en maximaal 28 passagiers.

Rondleidingen door heel Europa
Boat Bike Tours kan ook op maat gemaakte tours aanbieden in Duitsland, Frankrijk en Italië. Bekijk daarvoor eens de schepen de Patria, Allure en Quo Vadis. Ze varen op de Moezel, de Rijn, de Neckar en de Saar in Duitsland. Langs deze romantische rivieren met hun gastvrije wijndorpjes, eeuwenoude steden en romantische kastelen loopt een prachtig fietspad.

De schepen Fleur en Zwaantje zijn bij uitstek geschikt voor de kleine kanalen en sluizen van Noord- en Midden-Frankrijk. Voor iedereen die houdt van het ongerepte Franse landschap, én van lekker eten en een glas wijn, is een fiets-vaarvakantie op een van deze schepen een uitstekende keuze. De Ave Maria en Vita Pugna varen op de een unieke reis door de Povlakte in Italië die eindigt in de Venetiaanse Lagune.

Vraag een offerte aan
Wilt u meer weten over het charteren van uw eigen schip en onze maatwerkprogramma’s? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij het ervaren kantoorteam van Boat Bike Tours, via [email protected].
Of bel ons op +31 (0)20 7235400.