Over dit schip: Fleur

Sinds 2002 is de Fleur in de vaart. Dit kleine, zeer smaakvolle passagiersschip met haar strakke lijnen werd gebouwd voor de kleinere sluizen en kanalen in Frankrijk en vaart sindsdien in de Franse wateren. Sinds 2018 zijn Steffie Kranz en Evert Jan Muurling de eigenaren. Steffie en Evert Jan zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in de chartervaart. Deze jarenlange ervaring en betrokkenheid komen tot uiting in elk detail en staan garant voor een aangename vakantie. In 2022 zijn 27 solar cellen op het dak geplaatst.  Zij zorgen voor een deel van de dagelijks benodigde stroom aan boord.

Beschrijving van de hutten
Op het benedendek heeft de Fleur tien comfortabele hutten (9 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden. Elke hut heeft een eigen douche, toilet en wastafel, centrale verwarming en airconditioning; de ramen zijn om veiligheidsredenen vastgezet. Verder vindt u in elke hut een kluisje en een föhn.

Beschrijving van het schip
Op het bovendek is er een lounge met grote ramen, een ruime zithoek, een eethoek, een gezellige bar, centrale verwarming en airconditioning. Wifi is beschikbaar. Op het bovendek vindt u ook het halfoverdekte zonnedek, de ideale plek om een kopje koffie te drinken of een aperitiefje te drinken en te genieten van het landschap tijdens het varen.

Feiten over dit schip
Lengte:       38.7 m
Breedte:      5 m
Hutten:       10
Passagiers:  20 (max.)
Crew:           4