Over dit schip: Allure

Het comfortabele en vriendelijke passagiersschip Allure verzorgt sinds 1998 met veel succes fiets-vaarvakanties in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2011 is Martien van de Velde schipper en eigenaar. Met zijn enthousiasme, gastvrijheid en gedrevenheid zorgt hij ervoor dat elke gast aan boord van de Allure zich thuis voelt.

De hutten
De Allure heeft tien comfortabele hutten: één tweepersoonshut (8 m²) met een tweepersoonsbed en negen tweepersoonshutten (8 m²) met twee eenpersoonsbedden, die in de meeste hutten aan elkaar gekoppeld kunnen worden. In twee hutten kan, voor kinderen, een stapelbed worden gemaakt. Elke hut heeft een eigen douche, toilet en wastafel. De ramen kunnen worden geopend en de hutten hebben centrale verwarming, een kluisje en een föhn. Op de gang hangt een airco, waardoor ook de hutten worden gekoeld.

Aan boord van het schip
Het is heel gezellig om ‘s middags en ‘s avonds samen met de andere gasten plaats te nemen in de knusse salon van de Allure. Verder is er een kleine bar. Er is wifi beschikbaar, voor wie de avonturen van de dag wil delen met het thuisfront.

Het is ook erg fijn zitten op het mooie zonnedek, bijvoorbeeld tijdens het diner wat hier bij goed weer kan worden geserveerd. Op mooie avonden en tijdens het varen hebt u het vanaf het dek een prachtig uitzicht.

Scheepsweetjes
Lengte:           42 m
Breedte:           6 m
Hutten:           10
Passagiers:      22 (max.)
Crew:                4