Over dit schip: La Mar (voorheen Fiep)

In 2000 werd de La Mar (voorheen Fiep) omgebouwd van een vrachtschip tot een modern en ruim passagiersschip, speciaal voor fiets-vaarvakanties in Nederland en België. In de winter van 2012/2013 is het schip volledig gerenoveerd en sindsdien wordt het geëxploiteerd door Boat Bike Tours.

Beschrijving van de hutten
De La Mar heeft twaalf comfortabele hutten, gelegen op het benedendek. Tien tweepersoonshutten (10 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden en twee tweepersoonshutten (8 m²) met twee split-level bedden, (hier steekt het ene bed iets over het andere bed). Deze hutten kunnen ook gebruikt worden als eenpersoonshut door een van de bedden op te klappen. Elke hut heeft een eigen douche, toilet en wastafel. Ramen kunnen worden geopend en de hutten zijn voorzien van centrale verwarming en airconditioning. Verder vindt u in elke hut een kluisje en een föhn.

Beschrijving van het schip
Er zijn twee dekken: Op het bovendek is er de lounge met airconditioning, een ruime zithoek met breedbeeld TV, gezellige bar en een groot zonnedek. Wifi is beschikbaar. Het zonnedek is de ideale plek om een kopje koffie te drinken of een aperitiefje te drinken en te genieten van het uitzicht. Op het benedendek vindt u de sfeervolle salon (voorzien van airco), waar heerlijke maaltijden worden geserveerd.

Feiten over dit schip
Lengte:             45 m
Breedte:            6,5 m
Hutten:             12
Passagiers:        24 (max.)
Crew:                 4