Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
ReizenAmsterdam – Cochem
All tours in Nederland

Amsterdam – Cochem

Reis stroomopwaarts langs de Rijn en Moezel

Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1
Moeilijkheidsgraad 1
Reisduur
time
8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance
Begeleid

Tijdens deze fiets-vaarvakantie volgt u de Rijn en de Moezel van Amsterdam tot Cochem. U ziet en ervaart de rijke geschiedenis van de omgeving langs deze majestueuze rivieren; van de Romeinse tijd tot de Industriële Revolutie en van de Tweede Wereldoorlog tot de Duitse hereniging. In Nederland fietst u door het vlakke, rustige, boerenland en onderweg passeert u vele windmolens. Later, in Duitsland, volgt u de Rijn stroomopwaarts, door steden als Ruhrort en Düsseldorf. De volgende stop is Keulen, thuisbasis van de monumentale Domkerk en ooit een van de belangrijkste […]

Vanaf €1599 p.p.

Rustig fietsen langs de Rijn & Moezel

Ontdek de rijke geschiedenis van de regio

Proef uitstekende wijnen uit de Rijnvallei

Premiumschip met max. 30 passagiers

Maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
020 72 35 400
Facebook Messenger Start a live chat
Ga snel naar

Over deze reis

Tijdens deze fiets-vaarvakantie volgt u de Rijn en de Moezel van Amsterdam tot Cochem. U ziet en ervaart de rijke geschiedenis van de omgeving langs deze majestueuze rivieren; van de Romeinse tijd tot de Industriële Revolutie en van de Tweede Wereldoorlog tot de Duitse hereniging.

In Nederland fietst u door het vlakke, rustige, boerenland en onderweg passeert u vele windmolens. Later, in Duitsland, volgt u de Rijn stroomopwaarts, door steden als Ruhrort en Düsseldorf. De volgende stop is Keulen, thuisbasis van de monumentale Domkerk en ooit een van de belangrijkste centra van het Heilige Roomse Rijk. Vervolgens fietst u langs een romantischer deel van het Rijndal, met middeleeuwse bolwerken, statige herenhuizen en de eerste wijngaarden die op de heuvels verschijnen.

Halverwege de reis komt u aan in Koblenz, een levendige en interessante stad, waar de Rijn en de Moezel samenkomen. Op de laatste fietsdag van uw reis volgt u het rustige zusje van de Rijn, de Moezel. U fietst van het ene schilderachtige dorp naar het andere. Fietsend en varend door deze magische regio’s bezoekt u cultuurrijke steden, bezienswaardigheden, en ongerepte natuur, en proeft u de producten van de plaatselijke wijnbouwers. In dit rustige reistempo krijgt u alle mogelijkheden om u onder te dompelen in de rijke geschiedenis van het gebied – een reis die u niet mag missen!

Het schip – uw varende hotel
Tussen het fietsen door, vaart u stukjes mee met het schip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U dineert, slaapt en ontbijt aan boord. Elke dag krijgt u een lunchpakket mee en kunt u kiezen tussen een langere en kortere fietstocht. Een dag meevaren behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn huurfietsen aan boord, maar u mag ook uw eigen fiets meenemen.

Reisleiding
Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt. U kunt er ook voor kiezen om de fietstochten zelfstandig te fietsen in uw eigen tempo met behulp van de BBT-fietskaart en de gps-aanwijzingen via de gratis Ride With GPS-app.

Tip voor een reis van twee weken:
Het is mogelijk om twee prachtige reizen te combineren tot een bijzonder gevarieerde 15-daagse fiets-en vaarvakantie. De week na deze tocht vaart het schip verder door het prachtige Moezeldal tot in Frankrijk. Deels in Duitsland, deels in Luxemburg en deels in Frankrijk, langs eindeloze wijngaarden en de betoverende oude steden zoals Bernkastel, Trier, Saarburg en Metz. Meer informatie over deze reis vindt u hier.

Bereid u voor op deze reis met onze reisvoorbereidingen tips.

De voorbereiding is de helft van het plezier, dus waarom niet direct starten?
Alle tips bekijken

Dag-tot-dagprogramma Amsterdam - Cochem

Dag 1: Amsterdam – Wijk bij Duurstede

De inscheping in Amsterdam is om 14.00 uur. Zorg ervoor dat u op tijd arriveert! Na een korte kennismaking met de bemanning vertrekt het schip onmiddelijk. Het diner wordt geserveerd tijdens de vaartocht over het Amsterdam-Rijnkanaal. Vanavond brengt het schip ons naar Wijk bij Duurstede; een van de oudste nederzettingen in de Lage Landen.

Dag 2: Wijk bij Duurstede – Wageningen | Wageningen – Arnhem (35 km of 52 km) | Arnhem – Rees 

Geniet van het ontbijt tijdens de vaartocht naar Wageningen. Vanaf hier fietst u een route over de Hoge Veluwe. U rijd door verschillende landschappen zoals heidegrond en bossen. De fietstocht van vandaag heeft een zeker hoogteverschil (naar Nederlandse maatstaven!). U fietst door een overvloedig bos. In de middag rijdt u naar Arnhem waar u het schip weer terugvindt. Tijdens het diner brengt het schip u naar Duitsland. De bestemming van vandaag is Rees, een stad met indrukwekkende vesting-ruïnes.

Dag 3: Rees – Wesel | Wesel – Duisburg (40 km) | Duisburg – Düsseldorf

Het schip vertrekt vanochtend vroeg en tijdens het ontbijt vaart u naar Wesel, waar u van boord gaat. Vandaag richten we ons op het Ruhrgebied, waar Duitsland’s grootste industrieën – en mogelijk zelfs van heel Europa – gevestigd zijn. Steden als Essen, Duisburg, Oberhausen en Dortmund zijn door een doolhof van snelwegen, spoorwegen en waterwegen met elkaar verweven. Deze regio was ooit zeer welvarend en daarom een doelwit in 1923, toen Franse en Belgische troepen het probeerden te bezetten, om de herstelbetalingen uit de Eerste Wereldoorlog van Pruisen af te dwingen. Van 1944-45 was het Ruhrgebied ook een doelwit voor de geallieerden. Na zoveel conflicten en industrie is het moeilijk voor te stellen dat je hier kunt fietsen, maar het kan! De Duitse regering heeft na de sluiting van vele fabrieken alle moeite gedaan om het gebied te herontwikkelen. Het is misschien niet altijd even mooi, maar het is een indrukwekkend en evoluerend post-industrieel landschap dat u niet mag missen bij een bezoek aan de Rijn.

Omdat we niet te lang langs fabrieken willen fietsen, haalt het schip ons op bij Duisburg en neemt ons mee naar Düsseldorf. We dineren tijdens het varen. ’s Avonds is er tijd om de Altstadt te bezoeken, waar u het beroemde lokale donkere bier, Altbier, kunt proeven. U zal versteld staan hoe internationaal Düsseldorf is: bijna een vijfde deel van de inwoners komt uit het buitenland.

Dag 4: Düsseldorf – Zons – Keulen (28 km of 54 km)

De fietstocht begint in Düsseldorf. Er is ook een mogelijkheid om iets later in de ochtend te starten vanuit Zons. We laten het Ruhrgebied achter ons als we naar Keulen fietsen. Vandaag volgen we de Rijn om vroeg genoeg in Keulen aan te komen voor een middagje verkennen. Keulen is door de Romeinen gesticht en is de oudste van de grotere steden van Duitsland. Al in 50 na Christus kreeg het de status van stad, als geschenk van de Romeinse keizerin Agrippina. Later werd Keulen een van de belangrijkste centra van het Heilige Roomse Rijk. Het herkenningspunt is natuurlijk de Domkerk, die direct naast het centraal station en de spoorbrug over de Rijn ligt. De bouw van de Dom begon in 1248 en werd pas in 1880 voltooid! De stad werd bijna volledig verwoest bij geallieerde bombardementen in 1944-1945. Het stadhuis, daterend uit 1330, is echter prachtig gerestaureerd. Vandaag de dag is er geen diner aan boord. U kunt een van de lokale restaurants in Keulen uitkiezen.

Dag 5: Keulen – Bonn (38 km)

Vandaag fietst u weer verder langs de rivier, op weg naar Bonn, wat van 1945 tot 1990 de hoofdstad van West-Duitsland was. Na de hereniging van Duitsland werd Berlijn opnieuw als hoofdstad opgericht, maar in Bonn zijn nog steeds zes overheidsdepartementen gevestigd. Net als Keulen werd Bonn rond het jaar 10 voor Christus door de Romeinen gesticht, omdat het een goede plek was om de Rijn te overbruggen. Een bezoek waard zijn het oude stadhuis, de Münster-basiliek en het geboortehuis van Beethoven. Na het diner kunt u een stadswandeling door Bonn maken.

Dag 6: Bonn – Remagen | Remagen – Koblenz (44 km)

Tijdens het ontbijt varen we naar Remagen. Hier begint uw fietstocht, maar eerst is er tijd om het rijke historische verleden van deze stad te verkennen. Tegenwoordig is de stad vooral bekend om de ooit beroemde Ludendorffbrug, de enige functionele Rijnbrug die in maart 1945 door de Amerikanen in Operatie Lumberjack werd veroverd. Het bruggenhoofd herbergt een museum dat gewijd is aan de geschiedenis van de stad.

Na Remagen begint een romantischer deel van het Rijndal met burchttorens, herenhuizen en de eerste wijngaarden aan de voet van Midden-Duitsland. We passeren de geliefde badplaats Bad Breisig en ook Burg Rheineck. Dit bolwerk, gelegen in een prachtig landschap, dateert uit 1100. We bezoeken Andernach, ooit een Romeinse nederzetting. Het is nog steeds een prachtige stad met veel historische bezienswaardigheden. Kort na Andernach komen we aan in Koblenz. De naam komt van het Latijnse ‘confluentes’, wat de samenvloeiing van twee rivieren betekent (de Rijn en de Moezel). Het standbeeld van keizer Wilhelm van Pruisen op het kruispunt van de twee rivieren is een indrukwekkende bezienswaardigheid. Koblenz is een gezellige stad die na de schade van de Tweede Wereldoorlog werd herbouwd.

Dag 7: Koblenz – Alken | Alken – Moselkern – Cochem (40 km)

We beginnen de dag met een vaartocht naar Alken, waarvandaan u op de fiets naar Moselkern rijdt. Het dorp Moselkern is beroemd om zijn Burg Eltz. Deze burcht is een van de meest indrukwekkende middeleeuwse gebouwen van West-Europa. Het is echter niet gemakkelijk te bereiken, u moet het laatste stuk wandelen om bij de burcht te komen. Na een bezoek vervolgt u de fietstocht naar Cochem, een van de meest bezochte wijnplaatsen van het Moezelgebied. Cochem is een gezellig, traditioneel stadje vol wijnkelders en vakwerkhuizen.

Dag 8: Cochem

Vandaag is alweer het einde van uw reis. Na een stevig ontbijt kunt u tot 9.30 uur afscheid nemen en van boord gaan.

Goed om te weten
 • Reisleider (gegidst –guided) Samen met de groep bezoekt u tijdens de fietstochten interessante plekken, waarover de ervaren reisleider uitleg geeft. Een gratis GPS-app en een fietskaart zijn beschikbaar voor gasten die individueel en in hun eigen tempo willen fietsen. 
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.

De fietsen van Boat Bike Tours

Altijd de beste huurfietsen

De huurfietsen aan boord zijn uniseksfietsen met een lage instap en een rechte en comfortabele zitpositie. Het zijn stabiele en betrouwbare fietsen, goed voor vele kilometers op het zadel. Besluit welke fiets u wilt huren en vul bij de reservering eenvoudig uw voorkeur in, dan zorgen wij voor een fiets op maat. Fietshuur is bij de meeste reizen niet standaard inbegrepen in de prijs.

Huurfietsspecificaties
Elke huurfiets van Boat Bike Tours is kwalitatief goed uitgerust. De fietsen bestaan uit een lichtgewicht aluminium frame en zijn voorzien van snel reagerende handremmen, minimaal zeven versnellingen, een in hoogte verstelbaar gelzadel, normale pedalen (geen klikpedalen), een eenvoudig te bedienen slot op het frame en speciale antilekbanden. Alles bij elkaar zorgt dit voor een lichte, stabiele en betrouwbare fiets, zeer geschikt om heel prettig lange afstanden op te toeren.
Ook de e-bikes beschikken over minstens zeven versnellingen en handremmen. De motor heeft een accu van 400 WH en biedt drie ondersteuningsniveaus. De e-bikes hebben eveneens een comfortabel gelzadel en een slot op het frame.

Note: Goed om te weten: enkele van onze schepen hebben standaard hun eigen fietsen aan boord. Deze zien er anders uit, maar zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de andere Boat Bike Tours-fietsen.

Aanvullende fietshelm
Het gebruik van een fietshelm is in Nederland niet verplicht, maar is vanwege de veiligheid wel aan te raden. Wenst u een fietshelm te huren, dan kunt u dit tijdens het boekingsproces aangeven. Hebt u een premiumreis geboekt en tevens een fiets of e-bike gehuurd, dan zijn de fietshelm en een ‘beperking van aansprakelijkheidsschade en -verlies’ van uw gehuurde fiets of e-bike bij de huurprijs hiervan inbegrepen.

Ander soort fiets
Andere soorten fietsen, zoals kinderfietsen, aanhangfietsen, tandems, fietskarretjes en (achterop) kinderzitjes, zijn op aanvraag beschikbaar.

Eigen fiets of e-bike mee?
De kosten voor het aan boord parkeren van uw ‘gewone’ fiets bedraagt € 10 per week. Voor een e-bike betaalt u € 25 per week voor het parkeren en opladen. Om veiligheidsredenen is het niet altijd mogelijk om de accu’s van uw e-bike in de hut op te laden. De bemanning zal u informeren waar aan boord u de accu kunt opladen. Zowel bemanning als Boat Bike Tours zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van de meegebrachte fiets of e-bike en toebehoren.

Note: niet alle schepen zijn geschikt of ruim genoeg voor extra fietsen, dus zorg ervoor dat u dit tijdig bij ons controleert.

Toerfietsen

De fietsen hebben een lichtgewicht aluminium frame en zijn voorzien van snel reagerende handremmen, minimaal zeven versnellingen en een in hoogte verstelbaar gelzadel. Op het frame is een eenvoudig te bedienen slot bevestigd en de wielen zijn belegd met speciale antilekbanden.

E-bikes

De e-bikes beschikken over snel reagerende handremmen en minimaal zeven versnellingen. De motor heeft een accu van 400 WH en biedt drie ondersteuningsniveaus. Verder zijn de e-bikes voorzien van een comfortabel in hoogte verstelbaar gelzadel, een slot op het frame en speciale antilekbanden.

Eigen fiets mee

Het is mogelijk uw eigen fiets of e-bike mee te nemen, mits er geen spiegels of andere uitstekende elementen aan zitten. Aan boord is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor eigen fietsen beschikbaar. U kunt een parkeerplaats hiervoor reserveren tegen een kleine meerprijs. Boat Bike Tours is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van meegebrachte fietsen.


Prijzen en beschikbaarheid

Klik op de onderstaande knop om de beschikbaarheid van deze tour te bekijken en/of online te boeken. Er wordt een nieuw scherm geopend.


Prijzen en informatie

Prijsoverzicht - 2025
Hutsoort Voor alle afvaarten
2-Persoonshut 2 pers. € 1699 Premium 2-persoonshut (PRR) 2 pers. € 2009 Junior Suite (MAG1) 2 pers. € 2129 Suite bovendek (MAG3) 2 pers. € 2329 1-Persoonshut (PRR/MAG3) 1 pers. € 2329 2-Pers.hut voor alleengebruik (max. 1) 1 pers. € 2548,50
Prijsoverzicht - 2024
Hutsoort Voor alle vertrekdata
2-Persoonshut 2 pers. € 1599 Premium 2-persoonshut (PRR) 2 pers. € 1849 Junior Suite (MAG1) 2 pers. € 1949 Suite bovendek (MAG3) 2 pers. € 2199 1-Persoonshut (PRR/MAG3) 1 pers. € 2089 2-Pers.hut voor alleengebruik (max. 1) (niet op MAG3) 1 pers. € 2398,50
Inbegrepen in deze reis
 • 8 dagen/7 nachten
 • 7 x ontbijt
 • Lunchpakketten
 • 6 x 3-gangendiner
 • Koffie en thee aan boord
 • Welkomstdrankje
 • Gebruik van beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse reiniging van de hut
 • Hut met verwarming en airco
 • Dagelijkse briefings
 • Volledig gegidste fietstochten (vanaf 18 gasten: 2 reisleiders , 2 groepen)
 • Een aantal korte avondwandelingen
 • Kosten voor pontjes
 • GPS-routes
 • Gebruik van een helm
 • Gebruik van een waterdichte fietstas
 • Biologisch afbreekbare bidon
 • Entree museum Remagen
 • Entree Burg Eltz
 • Wijnproeverij in een lokale wijnmakerij
 • Wi-Fi
 • De CO2 van deze reis wordt gecompenseerd via non-profit organisatie Justdiggit

 

Niet inbegrepen in deze reis
 • 1x diner
 • Drankjes
 • Verhuur fiets of e-bike
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien (naar eigen inzicht)
 • Entreegelden en excursies
 • Vervoer van/naar de aanlegplaats
 • Parkeerkosten
 • Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) (verplichte consumentenbijdrage SGR garantieregeling: € 5 per persoon – wordt apart vermeld op de boekingsbevestiging)
Fietsen/e-bikes

Princesse Royal:

 • De fietsen aan boord zijn uniseks stadsfietsen van het merk Batavus Dinsdag, met een lichtgewicht frame en normale instap (damesmodel), met 7 makkelijk te bedienen versnellingen (Shimano Nexus), handremmen, een in hoogte verstelbaar gel-zadel, een slot op het frame en fietstas. Alle fietsen hebben 28 inch wielen. Aan boord zijn enkele kleinere frames beschikbaar en voor grote heren (vanaf 1,90 m en groter) hebben we enkele traditionele herenmodellen (met horizontale stang) beschikbaar.
 • De e-bike is een Velo de Ville CEB 200 (of een vergelijkbaar merk/model) met 7 versnellingen (Shimano Nexus), 4 ondersteuningsniveaus en handremmen. E-bikes zijn alleen beschikbaar op aanvraag (beperkte voorraad).

 

Magnifique III

 • De fietsen aan boord zijn uniseks stadsfietsen met een lage instap en een rechte en comfortabele zitpositie. De fiets is handgemaakt in Nederland door Azor, speciaal ontworpen door Boat Bike Tours. De fiets bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame en is voorzien van snel reagerende rolremmen (handremmen), 7 versnellingen (Shimano Nexus), een in hoogte verstelbaar Selle-Royal gel-zadel, een eenvoudig te bedienen slot (bevestigd op het frame) en Schwalbe Marathon antilekbanden. Alles bijelkaar, zorgt voor een lichte, stabiele en betrouwbare fiets, goed voor vele kilometers op het zadel.
 • De e-bikes zijn van het merk Azor Steps (of een vergelijkbaar merk/model) en heeft 7 versnellingen (Shimano Nexus) en handremmen. De Shimano motor (400 WH) biedt 4 ondersteuningsniveaus. De e-bikes hebben een comfortabel gelzadel en een slot op het frame.

 

Beide schepen:

 • Fietshuur is optioneel. U mag ook uw eigen fiets of e-bike meenemen (beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar). U kunt een parkeerplaats voor uw fiets of e-bike reserveren tegen een kleine meerprijs. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om de accu’s van uw e-bike in de hut op te laden. De bemanning zal u informeren waar aan boord u de accu kunt opladen. De bemanning of reisorganisatie zijn echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van uw meegebrachte fiets of e-bike.
 • Reizen naar/in Duitsland: extra e-bikes en andere fietstypes zijn niet beschikbaar.
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2025

2025:

 • Huurfiets: €105 per week
 • Huur e-bike: €266 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • Parkeren eigen fiets: € 14 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren + opladen eigen e-bike: € 28 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2024

2024:

 • Huurfiets: €104 per week
 • Huur e-bike: €256 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • Parkeren eigen fiets: € 10 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren + opladen eigen e-bike: € 25,20 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)


Kunnen wij u helpen?


Beschikbare schepen voor deze reis

Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
Princesse Royal
Premium schip Princesse Royal Duitsland, Nederland

Klassieke stijl

Jacuzzi

Piano

Individueel regelbare airconditioning

max. 35 gasten
16 hutten
4 beschikbare reizen met dit schip
Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
Premium schip Magnifique III België, Duitsland, Nederland

Ligstoelen op het dek

Jacuzzi

Ruim van opzet

Individueel regelbare airconditioning

max. 40 gasten
21 hutten
4 beschikbare reizen met dit schip
Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
Premium schip Magnifique I België, Duitsland, Nederland

Intiem en exclusief

Individueel regelbare airconditioning

Overdekt zonnedek

Nieuwe junior suites

max. 32 gasten
16 hutten
3 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Amsterdam Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Brugge
Amsterdam – Brugge of Brugge - Amsterdam Het mooiste van 2 landen

Fietstochten door Holland & Vlaanderen

Bekende steden Antwerpen & Brugge

Mooie vaartocht door de grachten van Gent

Premiumschepen met 20 tot max. 40 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
5 stars
16 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Cochem Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Metz
Cochem - Metz of Metz - Cochem 3 landen moezelreis

Rustig fietsen langs wijngaarden in 3 landen

Leer over Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de fijne Rieslingwijnen van de regio

Premiumschepen met max. 31 – 40 passagiers

Reisduur
travel time 8, 9 dagen
5 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Koblenz Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Merzig
Koblenz - Merzig of Merzig - Koblenz Riesling wijnen en Romeinse geschiedenis

Rustig fietsen door wijngaarden

Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de beste Rieslingwijnen van de regio

Schip met max. 20 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1

Uw gekozen reis:

Amsterdam – Cochem

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.