Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
ReizenDe kustlijn van Noord-Holland
All tours in Nederland

De kustlijn van Noord-Holland

Stadjes, duinen en polder

Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1
Moeilijkheidsgraad 1
Reisduur
time
8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance
Zelfstandig Begeleid

Een bekend gezegde is: ‘God schiep de aarde, maar de Nederlanders maakten Holland.’ Deze fiets-vaarvakantie gaat door prachtige polders: laaggelegen land dat met behulp van dijken en windmolens droog wordt gehouden. Onderweg leert u al gauw meer over het slimme watermanagement van Nederland. Ook fietst u door de duinen, langs de brede zandstranden en door de pittoreske havenstadjes aan de kust van het IJsselmeer. Een gevarieerd landschap Tijdens deze reis vaart u met een klein binnenschip onder meer over het IJsselmeer en de Waddenzee. U fietst door heel wat verschillende […]

Vanaf €1119 p.p.

De polders en duinen van Noord-Holland

Prachtige stranden van het eiland Texel

Schilderachtige havendorpen incl. Enkhuizen

Schepen met max. 24 passagiers

Maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
020 72 35 400
Facebook Messenger Start a live chat
Ga snel naar
De kustlijn van Noord-Holland

Over deze reis

Een bekend gezegde is: ‘God schiep de aarde, maar de Nederlanders maakten Holland.’ Deze fiets-vaarvakantie gaat door prachtige polders: laaggelegen land dat met behulp van dijken en windmolens droog wordt gehouden. Onderweg leert u al gauw meer over het slimme watermanagement van Nederland. Ook fietst u door de duinen, langs de brede zandstranden en door de pittoreske havenstadjes aan de kust van het IJsselmeer.

Een gevarieerd landschap
Tijdens deze reis vaart u met een klein binnenschip onder meer over het IJsselmeer en de Waddenzee. U fietst door heel wat verschillende landschappen, van akkers tot schitterende natuurgebieden. Onderweg leert u hoe de Nederlanders eeuwenlang werkten aan het vormgeven van het landschap. Zo konden ze overstromingen voorkomen en kregen ze de beschikking over steeds meer landbouwgrond.

Herwonnen land
Sinds de zeventiende eeuw zetten de Nederlanders zich in om overstromingen te voorkomen, zowel voor hun eigen veiligheid als voor het behoud en de uitbreiding van landbouwgrond. Hiervoor bouwden ze dijken, pompten ze het land droog met windmolens, en legden ze getijdendammen aan. Het eindresultaat is een prachtig groen landschap met mooie boerderijen. Het gebied is doorspekt met fietspaden, weg van het autoverkeer.

Zandstranden
Nederland staat niet echt bekend om zijn kustlijn, maar tijdens deze fiets- en vaarvakantie zult u versteld staan ​​van de schoonheid van de stranden aan de Noordzee, en de hoge zandduinen. De duinen zijn de grootste heuvels die u in de provincie Noord-Holland tegenkomt! U bezoekt ook Texel, een schilderachtig en fietsvriendelijk eiland, en passeert kleine dromerige boerendorpen en schilderachtige havensteden zoals Enkhuizen en Hoorn.

Openluchtmuseum Zaanse Schans
De Zaanse Schans heeft alles wat buitenlandse toeristen associeren met Nederland: windmolens, dijken, kaas en klompen. Maar ook Nederlanders kijken hier hun ogen uit. In het openluchtmuseum kunt u oude windmolens bezoeken, en ook houten huizen, die nog altijd zijn bewoond. De sfeervolle winkels verkopen producten van vroeger, van zelfgemaakte zeep tot chocolade. Ook vindt u hier een kopie van de allereerste winkel van Albert Heijn uit 1887, toen Albert Heijn met zijn gezin achter zijn winkel woonde.

Amsterdam
Tijdens de reis kunt u prachtige steden bezoeken, met of zonder reisleider. Amsterdam, het begin- en eindpunt van deze fiets-vaarvakantie, is een moderne, bruisende stad met winkels en wereldberoemde musea. Tegelijkertijd ziet u het welvarende verleden terug in de elegante huizen langs de grachtengordel, die op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en Stedelijk Museum.

Aan boord van uw boutique-schip – uw varende hotel
Als u niet aan het fietsen bent, geniet u van de faciliteiten van uw boutique-schip. Er zijn niet meer dan 24 passagiers aan boord. Hierdoor leert u de bemanning en andere passagiers snel kennen, zowel tijdens het diner als ’s avonds met een drankje. Op de schepen hangt een warme en vriendelijke sfeer. U dineert, slaapt en ontbijt aan boord. De kok werkt met verse, lokale ingrediënten. Voor de fietstochten kunt u iedere dag een lunchpakket maken.

Begeleide fietstochten
Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt. U bent altijd vrij om zelfstandig op pad te gaan. Het is ook mogelijk om aan boord te blijven.

Bereid u voor op deze reis met onze reisvoorbereidingen tips.

De voorbereiding is de helft van het plezier, dus waarom niet direct starten?
Alle tips bekijken

Dag tot dag programma

Alle afstanden zijn ‘geschatte afstanden’ van aanbevolen fietstochten. De reisdetails zijn behoudens wijzigingen, o.a. als gevolg van nautische, technische of meteorologische oorzaken.

Dag 1: Amsterdam – Zaanse Schans (8 km)

Inscheping en check-in. De bemanning verwelkomt u om 14.00 uur aan boord van het schip, dat nabij het centrum van Amsterdam ligt. Rond 15.00 uur vaart het schip naar Zaandam. De eerste fietstocht is lekker kort en gaat naar de Zaanse Schans. Dit is een openluchtmuseum met windmolens, traditionele houten huizen en kaas- en klompenfabrieken.

Dag 2: Zaanse Schans – Alkmaar (29 km of 40 km)

Vanaf de Zaanse Schans fietst u door het Land van Leeghwater, een poldergebied tussen Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. U bezoekt het voormalige walvisdorp De Rijp en passeert de molens van Schermerhorn. Nabij het historische stadscentrum van Alkmaar gaat u weer aan boord van het schip.

Dag 3: Alkmaar – St. Maartensvlotbrug – Den Helder (30 km of 53 km) | Den Helder – Texel

Vandaag verlaat u Alkmaar en fietst u via het kunstenaarsdorp Bergen naar de Noordzee om het prachtige Noordhollands Duinreservaat te zien. Dit is een bos- en duingebied van 5.300 hectare. U vindt het schip in de marinehaven van Den Helder. Vervolgens vaart u, als het weer het toelaat, met het schip over de Waddenzee naar het Waddeneiland Texel.

Dag 4: Texel, rondrit (43 km of 48 km) | Texel – Medemblik 

Als het schip wegens het weer niet naar Texel kan, maakt u vandaag de oversteek met de veerboot. Op het eiland fietst u door prachtige natuurgebieden en charmante dorpjes in het zuiden van het eiland. Onderweg kunt u pauzeren op een een prachtig breed strand. Een suggestie: bezoek Ecomare, een zeehondencrèche en natuurmuseum. Aan het eind van de middag vaart het schip vanaf Texel over de prachtige Waddenzee terug naar het vasteland, of u neemt de veerboot terug.

Dag 5: Medemblik – Enkhuizen (39 km of 51 km)

Na een overnachting in Medemblik fietst u langs de kust van het IJsselmeer. Het IJsselmeer maakte vroeger deel uit van de Noordzee, tot de Afsluitdijk het water van de zee afsneed. U eindigt de rit van vandaag in Enkhuizen, een pittoreske oude stad die vroeger een belangrijke vissers- en scheepvaarthaven had. Hier ziet u een prachtige historische haven en een oud centrum. Enkhuizen is de thuisbasis van het Zuiderzeemuseum, een schitterend openluchtmuseum waar u kunt zien hoe het leven vroeger was.

Dag 6: Enkhuizen – Hoorn (23 km of 35 km)

Een kortere fietstocht gaat vandaag naar de voormalige VOC-stad Hoorn. Hier lag in de zeventiende eeuw een van ’s werelds belangrijkste havens. Breng een middag in Hoorn door en maak een wandeling door de oude binnenstad.

Dag 7: Hoorn – Volendam | Volendam – Amsterdam (23 km of 45 km)

Op de laatste dag van uw fiets-vaarvakantie komt u tijdens het ontbijt aan in Volendam. De route leidt u vandaag door een bijzonder mooi gebied: Waterland. Hier liggen honderden kleine meren en kanaaltjes. Vroeg in de middag fietst u terug naar Amsterdam. Breng de middag en avond door in Amsterdam, voor last-minute shopping of een museumbezoek.

Dag 8: Amsterdam

Einde van de reis: afscheid en van boord, na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten
 • Reisleider: Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt. Een gedetailleerde fietskaart en een gratis GPS-app zijn beschikbaar voor gasten die individueel en in hun eigen tempo willen fietsen. De reisleider is altijd telefonisch bereikbaar, in het geval van vragen, pech of nood.
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.

De fietsen van Boat Bike Tours

Altijd de beste huurfietsen

De huurfietsen aan boord zijn uniseksfietsen met een lage instap en een rechte en comfortabele zitpositie. Het zijn stabiele en betrouwbare fietsen, goed voor vele kilometers op het zadel. Besluit welke fiets u wilt huren en vul bij de reservering eenvoudig uw voorkeur in, dan zorgen wij voor een fiets op maat. Fietshuur is bij de meeste reizen niet standaard inbegrepen in de prijs.

Huurfietsspecificaties
Elke huurfiets van Boat Bike Tours is kwalitatief goed uitgerust. De fietsen bestaan uit een lichtgewicht aluminium frame en zijn voorzien van snel reagerende handremmen, minimaal zeven versnellingen, een in hoogte verstelbaar gelzadel, normale pedalen (geen klikpedalen), een eenvoudig te bedienen slot op het frame en speciale antilekbanden. Alles bij elkaar zorgt dit voor een lichte, stabiele en betrouwbare fiets, zeer geschikt om heel prettig lange afstanden op te toeren.
Ook de e-bikes beschikken over minstens zeven versnellingen en handremmen. De motor heeft een accu van 400 WH en biedt drie ondersteuningsniveaus. De e-bikes hebben eveneens een comfortabel gelzadel en een slot op het frame.

Note: Goed om te weten: enkele van onze schepen hebben standaard hun eigen fietsen aan boord. Deze zien er anders uit, maar zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de andere Boat Bike Tours-fietsen.

Aanvullende fietshelm
Het gebruik van een fietshelm is in Nederland niet verplicht, maar is vanwege de veiligheid wel aan te raden. Wenst u een fietshelm te huren, dan kunt u dit tijdens het boekingsproces aangeven. Hebt u een premiumreis geboekt en tevens een fiets of e-bike gehuurd, dan zijn de fietshelm en een ‘beperking van aansprakelijkheidsschade en -verlies’ van uw gehuurde fiets of e-bike bij de huurprijs hiervan inbegrepen.

Ander soort fiets
Andere soorten fietsen, zoals kinderfietsen, aanhangfietsen, tandems, fietskarretjes en (achterop) kinderzitjes, zijn op aanvraag beschikbaar.

Eigen fiets of e-bike mee?
De kosten voor het aan boord parkeren van uw ‘gewone’ fiets bedraagt € 10 per week. Voor een e-bike betaalt u € 25 per week voor het parkeren en opladen. Om veiligheidsredenen is het niet altijd mogelijk om de accu’s van uw e-bike in de hut op te laden. De bemanning zal u informeren waar aan boord u de accu kunt opladen. Zowel bemanning als Boat Bike Tours zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van de meegebrachte fiets of e-bike en toebehoren.

Note: niet alle schepen zijn geschikt of ruim genoeg voor extra fietsen, dus zorg ervoor dat u dit tijdig bij ons controleert.

Toerfietsen

De fietsen hebben een lichtgewicht aluminium frame en zijn voorzien van snel reagerende handremmen, minimaal zeven versnellingen en een in hoogte verstelbaar gelzadel. Op het frame is een eenvoudig te bedienen slot bevestigd en de wielen zijn belegd met speciale antilekbanden.

E-bikes

De e-bikes beschikken over snel reagerende handremmen en minimaal zeven versnellingen. De motor heeft een accu van 400 WH en biedt drie ondersteuningsniveaus. Verder zijn de e-bikes voorzien van een comfortabel in hoogte verstelbaar gelzadel, een slot op het frame en speciale antilekbanden.

Eigen fiets mee

Het is mogelijk uw eigen fiets of e-bike mee te nemen, mits er geen spiegels of andere uitstekende elementen aan zitten. Aan boord is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor eigen fietsen beschikbaar. U kunt een parkeerplaats hiervoor reserveren tegen een kleine meerprijs. Boat Bike Tours is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van meegebrachte fietsen.


Prijzen en beschikbaarheid

Klik op de onderstaande knop om de beschikbaarheid van deze tour te bekijken en/of online te boeken. Er wordt een nieuw scherm geopend.


Prijzen en informatie

Prijsoverzicht - 2025
Hutsoort Voor Mei - 20 Sept. 27 Sept.
2-persoonshut benedendek 2 pers. € 1329 € 1279 2-persoonshut voor alleengebruik (max. 1) 1 pers. € 1993.50 € 1918,50 3-pers.hut (Sarah/Flora, 3de bed alleen voor een kind, max. 2) 3 pers. € 1229 € 1219 3-pers.hut (Gandalf, max. 2) 3 pers. € 1269 Niet beschikbaar
Prijsoverzicht - 2024
Hutsoort Voor April Mei - September
2-persoonshut 2 pers. € 1199 € 1249 2-persoonshut voor alleengebruik (max. 2) 1 pers. € 1798,50 € 1873,50 3-pers.hut, prijs 3de pers. (3de bed alleen voor een kind, max. 2) 3 pers. € 1139 € 1149
Inbegrepen in deze reis
 • 8 dagen/7 nachten
 • 7 x ontbijt
 • Verpakte lunches
 • 6 x driegangendiner
 • Koffie en thee aan boord
 • Welkomstdrankje
 • Gebruik van beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse reiniging van de hut
 • Dagelijks begeleide fietstochten
 • Dagelijkse briefings door de reisleider
 • BBT fietskaart (1 per hut)
 • Kosten voor veerboot / waterbus
 • GPS-routes
 • Gebruik van een waterdichte fietstas
 • Biologisch afbreekbare bidon
 • Wi-Fi
 • De CO2 van deze reis wordt gecompenseerd via non-profit organisatie Justdiggit
Niet inbegrepen in deze reis
 • 1 x Diner
 • Drankjes
 • Fietshuur of huur e-bike
 • Huur van een fietshelm
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien (naar eigen inzicht)
 • Entreegelden en excursies
 • Reis naar/van de vertrekhaven
 • Parkeerkosten
 • Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) (verplichte consumentenbijdrage SGR garantieregeling: € 5 per persoon – wordt apart vermeld op de boekingsbevestiging)
Fietsen/e-bikes

Flora

 • De fietsen aan boord zijn uniseks stadsfietsen van het merk Trek X300, met een lichtgewicht frame en normale instap (damesmodel), met 7 makkelijk te bedienen versnellingen (Shimano Nexus), handremmen, een in hoogte verstelbaar gel-zadel, een slot op het frame en fietstas. Alle fietsen hebben 28 inch wielen. Aan boord zijn enkele kleinere frames beschikbaar en voor grote heren (vanaf 1,90 m en groter) hebben we enkele traditionele herenmodellen (met horizontale stang) beschikbaar.
 • De e-bike is een Trek TM2+ (of een vergelijkbaar merk/model) met 9 versnellingen (Shimano Nexus), 3 ondersteuningsniveaus en handremmen. E-bikes zijn alleen beschikbaar op aanvraag (beperkte voorraad).

 

Gandalf

 • De fietsen aan boord zijn uniseks stadsfietsen van het merk Velo de Ville C100, met een lichtgewicht frame en normale instap (damesmodel), met 7 makkelijk te bedienen versnellingen (Shimano Nexus), handremmen, een in hoogte verstelbaar gel-zadel, een slot op het frame en fietstas. Alle fietsen hebben 28 inch wielen. Aan boord zijn enkele kleinere frames beschikbaar en voor grote heren (vanaf 1,90 m en groter) hebben we enkele traditionele herenmodellen (met horizontale stang) beschikbaar.
 • De e-bike is een Velo de Ville CEB 200 (of een vergelijkbaar merk/model) met 7 versnellingen (Shimano Nexus), 4 ondersteuningsniveaus en handremmen. E-bikes zijn alleen beschikbaar op aanvraag (beperkte voorraad).

 

Sarah

 • De fietsen aan boord zijn uniseks stadsfietsen van het merk Velo de Ville C100, en hebben een lichtgewicht frame en normale instap (damesmodel), met 7 makkelijk te bedienen versnellingen (Shimano Nexus), handremmen, een in hoogte verstelbaar gel-zadel, een slot op het frame en fietstas. Alle fietsen hebben 28 inch wielen. Aan boord zijn enkele kleinere frames beschikbaar en voor grote heren (vanaf 1,90 m en groter) hebben we enkele traditionele herenmodellen (met horizontale stang) beschikbaar.
 • De e-bike is een Velo de Ville CEB 200 (of een vergelijkbaar merk/model) met 7 versnellingen (Shimano Nexus), 4 ondersteuningsniveaus en handremmen. E-bikes zijn alleen beschikbaar op aanvraag (beperkte voorraad).

 

Alle schepen

 • Fietshuur is optioneel. U mag ook uw eigen fiets of e-bike meenemen (beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar). U kunt een parkeerplaats voor uw fiets of e-bike reserveren tegen een kleine meerprijs. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om de accu’s van uw e-bike in de hut op te laden. De bemanning zal u informeren waar aan boord u de accu kunt opladen. De bemanning of reisorganisatie zijn echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van uw meegebrachte fiets of e-bike.
 • Prijzen van andere fietsen (bijv. kinderfietsen, slip streamers/aanhangfietsen, tandemfietsen, fietskarretjes etc. en (achterop) kinderzitjes) zijn op aanvraag.

 

Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2025

2025:

 • Huurfiets: €91 per week
 • Huur e-bike: €245 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) huurfietsen: €14 per week (alleen vooraf te boeken)
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) verhuur e-bike: €28 per week (alleen vooraf te boeken)
 • Klik op de link voor meer informatie over de beperking van aansprakelijkheid.
 • Helm: er kan een helm worden gehuurd voor €10 per week, alleen bij reservering en betaling vooraf.
 • Parkeren eigen fiets: € 14 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren + opladen eigen e-bike: € 28 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Klik op deze link voor meer informatie over de huur- en eigen fietsen/e-bikes.
 • Rondvaart Amsterdam: ticket voor een 1 uur durende rondvaart door Amsterdam – speciaal tarief voor onze gasten: € 18 (aan de kassa ca.: € 22). Boek uw ticket vooraf en u kunt het op de eerste dag van de reis aan boord van uw schip afhalen.
 • Parkeren in Amsterdam (Valet Parking): voor meer info, prijzen en reservering klikt u hier.
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2024

2024:

 • Huurfiets: €96 per week
 • Huur e-bike: €232 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) huurfietsen: €10 per week
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) verhuur e-bike: €25 per week
 • Klik op de link voor meer informatie over de beperking van aansprakelijkheid.
 • Helm: er kan een helm worden gehuurd voor €10 per week, alleen bij reservering en betaling vooraf.
 • Parkeren eigen fiets: € 10 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren eigen e-bike: € 25,20 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Klik op deze link voor meer informatie over de huur- en eigen fietsen/e-bikes.
 • Rondvaart Amsterdam: ticket voor een 1 uur durende rondvaart door Amsterdam – speciaal tarief voor onze gasten: € 16 (aan de kassa ca.: € 19). Boek uw ticket vooraf en u kunt het op de eerste dag van de reis aan boord van uw schip afhalen.
 • Parkeren in Amsterdam (Valet Parking): voor meer info, prijzen en reservering klikt u hier.


Kunnen wij u helpen?


Beschikbare schepen voor deze reis

Boutique schip Gandalf België, Nederland

Ramen die open kunnen

Zelfvoorzienend (zonnepanelen)

Derde bed beschikbaar

Twee zonnedekken

max. 20 gasten
10 hutten
2 beschikbare reizen met dit schip
Boutique schip Flora Duitsland, Nederland

Ramen die open kunnen

Gratis koffie en thee 24/7

Bergruimte onder de bedden

Derde bed beschikbaar

max. 24 gasten
11 hutten
6 beschikbare reizen met dit schip
Boutique schip Sarah Nederland

Ramen die open kunnen

Deels overdekt zonnedek

Derde bed beschikbaar

Open salon

max. 22 gasten
10 hutten
4 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Amsterdam Rondreis.
korting
Noord-Holland en Friesland Inclusief bezoek aan Texel + Gaasterland

Weids groene landschap

Strand, duinen en bos

Romantische havenstadjes zoals Enkhuizen

Schip met max. 96 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
4 stars
15 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Amsterdam Rondreis.
korting
Sail & Bike IJsselmeer en Weerribben Met uitstapje naar Overijssel

Zeilend naar de volgend bestemming

Historische stadjes en ingepolderd land

Weerribben en Oostvaardersplassen

Zeilschip met max. 24 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
5 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Amsterdam Rondreis.
Groene Hart van Holland Volop historie en natuur

Op de fiets door het Groene Hart

Historische steden Amsterdam & Leiden

Rijksmuseum & Delft’s Blauw

Schepen met max. 24 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1

Uw gekozen reis:

De kustlijn van Noord-Holland

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.