Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Valet Parking Amsterdam

Inschepen op een fiets-vaarvakantie betekent dat u uw zorgen achterlaat. Als u met de auto aankomt voor een van onze reizen, dan kunt u direct beginnen met uw zorgeloze ervaring dankzij de CentralParking valet service.

Met deze parkeerservice kunt u direct naar de aanlegplaats van uw schip rijden. Regel vooraf een inlevertijd en een CentralParking chauffeur staat klaar om u te helpen met uw bagage. Uw chauffeur rijdt vervolgens met uw auto naar een beveiligde garage waar hij onder 24 uur per dag en 7 dagen per week camerabewaking wordt geparkeerd.

Reserveer een ophaaltijd met CentralParking voor uw terugkeer en uw auto staat klaar als het schip aankomt, zodat u direct de weg op kunt. Eindigt uw reis in Brugge, dan zult u eerst met de trein terug naar Amsterdam moeten reizen. Belt u ongeveer 30 minuten voordat u aankomt op Amsterdam Centraal Station met de chauffeur. Uw auto zal voor u klaarstaan op het afgesproken ontmoetingspunt zodat u meteen naar huis kunt rijden.

De voordelen van valet parking service

– Geen wachtentijd of onnodig tijdverlies
– Geen gesleep met zware koffers
– U bent onmiddellijk op uw bestemming zonder openbaar vervoer of taxi.
– Uw auto staat veilig en bewaakt geparkeert
– Gediplomeerde betrouwbare chauffeurs met een certificaat van goed gedrag
– De valet parking service van Central Parking is vaak goedkoper dan de openbare parkeergarages in Amsterdam.

Hoeveel kost de valet parking service?

Voor slechts € 145 (5 dagen) of € 175 (8 dagen) staat uw auto geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats, inclusief ophalen en inleveren van uw voertuig (op voorhand te reserveren). Let op: Als u een fietsendrager op de auto hebt gemonteerd en deze nog aan de auto is bevestigd terwijl u geparkeerd staat, wordt er € 35 extra in rekening gebracht. U kunt deze optie aanklikken bij het maken van uw reservering.
Als u besluit deze service te boeken op de dag dat uw reis begint, bedraagt de prijs voor valet parking € 155 / € 185 (dit is alleen mogelijk als uw reis in Amsterdam begint en eindigt).

Valet Parking door CentralParking is een externe (derde partij) service, aanbevolen door Boat Bike Tours. Boat Bike Tours is niet de uitvoerende partij voor valet parking diensten via deze link. Heeft u al een reis geboekt en wilt u gebruik maken van de valet parking service van CentralParking? U kunt zich inschrijven en boeken via ons Valet parking formulier.