Valet Parking Amsterdam

Inschepen op een fiets-vaarvakantie betekent dat u uw zorgen achterlaat. Als u met de auto aankomt voor een van onze reizen, dan kunt u direct beginnen met uw zorgeloze ervaring dankzij de CentralParking valet service.

Met deze parkeerservice kunt u direct naar de aanlegplaats van uw schip rijden. Regel vooraf een inlevertijd en een CentralParking chauffeur staat klaar om u te helpen met uw bagage. Uw chauffeur rijdt vervolgens met uw auto naar een beveiligde garage waar hij onder 24 uur per dag en 7 dagen per week camerabewaking wordt geparkeerd.

Reserveer een ophaaltijd met CentralParking voor uw terugkeer en uw auto staat klaar als het schip aankomt, zodat u direct de weg op kunt.

De voordelen van valet parking service

– Geen wachtentijd of onnodig tijdverlies
– Geen gesleep met zware koffers
– U bent onmiddellijk op uw bestemming zonder openbaar vervoer of taxi.
– Uw auto staat veilig en bewaakt geparkeert
– Gediplomeerde betrouwbare chauffeurs met een certificaat van goed gedrag
– De valet parking service van Central Parking is vaak goedkoper dan de openbare parkeergarages in Amsterdam.

Hoeveel kost de valet parking service?

Voor slechts € 120 (5 dagen) of € 150 (8 dagen) staat uw auto een week lang geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats, inclusief ophalen en inleveren van uw voertuig (op voorhand te reserveren). Als u besluit deze service te boeken op de dag dat uw reis begint, bedraagt de prijs voor valet parking € 130 / € 160 (dit is alleen mogelijk als uw reis in Amsterdam begint en eindigt).

Reis met vertrek uit Amsterdam en aankomst in Brugge of Maastricht

Eindigt uw reis in Brugge of Maastricht en ziet u op tegen een treinreis terug met uw eigen fietsen, dan kan Centralparking.nl ook uw auto naar de ligplaats in Brugge c.q. Maastricht brengen. U boekt dan de gewone parkeerservice valet parking voor 8 dagen (150€, zie hierboven) + de transfer van uw auto (250€). U dient dit vooraf te reserveren.
Centralparking.nl zorgt er aan het einde van uw reis voor dat de chauffeur met uw auto tussen ca. 9 en 10 uur bij de desbetreffende ligplaats is.

Valet Parking door CentralParking is een externe (derde partij) service, aanbevolen door Boat Bike Tours. Boat Bike Tours is niet de uitvoerende partij voor valet parking diensten via deze link. Heeft u al een reis geboekt en wilt u gebruik maken van de valet parking service van CentralParking? U kunt zich inschrijven en boeken via ons Valet parking formulier.

 

 

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?