Over dit schip: Sarah

De Sarah is een comfortabel en gezellig passagiersschip. Bij de ombouw van het schip van vracht- naar passagiersschip hebben de eigenaren voor kwaliteit in plaats van kwantiteit gekozen. De Sarah is ruim opgezet voor kleine groepen en biedt een aantrekkelijke, huiselijke sfeer. De Sarah vaart onder Nederlandse vlag en management en is een zeer geliefd op diverse reizen in Nederland.

Beschrijving van de hutten
De Sarah heeft tien comfortabele hutten (10 m²). Er zijn 6 tweepersoonshutten met 2 eenpersoonsbedden, die op verzoek aan elkaar geschoven kunnen worden. Ook zijn er 2 hutten met 2 eenpersoonsbedden, waar een derde bed uitgeklapt kan worden als stapelbed. Daarnaast zijn er nog 2 hutten met een tweepersoonsbed. Elke hut heeft een eigen douche, toilet en wastafel. De hutten hebben allemaal een ventilatiesysteem, centrale verwarming en openslaande ramen. Verder vindt u in elke hut een kluisje en een föhn. De gang is voorzien van airco, die ook de hutten koelt.

Beschrijving van het schip
Op het bovendek van de Sarah vindt u de gezellige open lounge met grote ramen, een TV, een eethoek en een bar. Wifi is beschikbaar. Het schip heeft ook een zonnedek, gedeeltelijk met luifel. Op mooie avonden kunt u hier dineren.

Feiten over dit schip
Lengte:               45 m
Breedte:              6,5 m
Hutten:               10
Passagiers:          22 (max.)
Crew:                   4