Over dit schip: Gandalf

De Gandalf is een klein en comfortabel passagiersschip. Het schip, dat eigendom is en geëxploiteerd wordt door schipper Hans Petrus, vaart al jaren onder Nederlandse vlag in verschillende gebieden in Nederland en België. De Gandalf is een zeer populair schip, ideaal voor fiets-vaarvakanties.

Beschrijving van de hutten
De Gandalf heeft tien tweepersoonshutten (10 m²) met twee aparte bedden. In twee van de hutten is een derde bed (als stapelbed) op aanvraag beschikbaar. Elke hut heeft een recentelijk gerenoveerde badkamer met douche, toilet en wastafel. Ramen kunnen worden geopend en de hutten zijn voorzien van ventilatie en centrale verwarming. Een föhn is op aanvraag beschikbaar.

Beschrijving van het schip
Op het bovendek van de Gandalf vindt u de grote en gezellige lounge met de bar en het eetgedeelte. Wifi is beschikbaar. Het schip heeft ook twee grote zonnedekken met berging voor de fietsen en zitjes met tafels en stoelen, waar u een drankje kunt nuttigen. Op mooie avonden, of tijdens het varen, kunt u vanaf hier genieten. Verder is de Gandalf uitgerust met een dak vol zonnepanelen, waardoor dit schip voor een groot deel op groene energie draait! Duurzaam én comfortabel voor de gasten: omdat het schip nauwelijks gebruik hoeft te maken van een generator die elektriciteit produceert, zijn de nachten aan boord nog steeds rustig.

Feiten over dit schip
Lengte:       45 m
Breedte:      6,2 m
Hutten:       10
Passagiers:  20 (max.)
Crew:           4