Over dit schip: Flora

De Flora is een klein, sfeervol en comfortabel passagiersschip, dat al enkele jaren met succes de reis ‘Groene Hart van Holland’ vaart. Het schip is in 2007 gerenoveerd en is nu eigendom van Berthus van den Berg en Jonne Muller. De Flora is een zeer geliefdschip voor fiets-vaarvakanties.

Beschrijving van de hutten
De Flora beschikt over elf tweepersoonshutten (8 m²), tien hutten met twee aparte eenpersoonsbedden en één hut met een 2-persoonsbed. In twee van de hutten is een stapelbed voor kinderen tot 12 jaar (met een gewicht van maximaal 40 kg) beschikbaar op aanvraag. Elke hut heeft een eigen douche, toilet en wastafel. De kleine ramen in de hutten kunnen worden geopend en de hutten hebben centrale verwarming. Verder vindt u in elke hut een kluisje. Een föhn is op aanvraag verkrijgbaar.

Beschrijving van het schip
De lounge, nostalgisch ingericht, biedt een intieme en ontspannen sfeer. In de lounge vindt u de bar en het eetgedeelte. Wifi is beschikbaar. Op mooie avonden of tijdens het varen kunt u vanaf het zonnedek genieten van het landschap.

Feiten over dit schip
Lengte:        40 m
Breedte:       6 m
Hutten:        11
Passagiers:   24 (max.)
Crew:            3