Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
ReizenMain vallei en Beierse regio
All tours in Duitsland

Main vallei en Beierse regio

Aschaffenburg - Bamberg of v.v.

Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1
Moeilijkheidsgraad 1
Reisduur
time
8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance
Begeleid

Ga met Boat Bike Tours op een unieke reis door de schilderachtige landschappen en historische steden langs de Main. Begin uw fiets-vaarvakantie in de rustige universiteitsstad Aschaffenburg, die vanwege zijn zonnige klimaat ook wel het “Bayerische Nice” wordt genoemd, en laat u betoveren door de pracht van het Johannisburg-kasteel. Romantische oude steden en Frankische wijnbouw Volg vervolgens de kronkelende loop van de Main, die u door uiterwaarden en vele historische steden leidt. Ontdek de Freudenburg, die boven de Main uitsteekt en een adembenemend uitzicht biedt. Verken Wertheim, een oud Frankisch […]

Vanaf €2099 p.p.

Fietsen door de wijngaarden van de Mainvallei

Bezoek UNESCO-steden Bamberg en Würzburg

Proef heerlijke Beierse wijnen en bieren

Premiumschip met max. 31 passagiers

Maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
020 72 35 400
Facebook Messenger Start a live chat
Ga snel naar
Main vallei en Beierse regio

Over deze reis

Ga met Boat Bike Tours op een unieke reis door de schilderachtige landschappen en historische steden langs de Main. Begin uw fiets-vaarvakantie in de rustige universiteitsstad Aschaffenburg, die vanwege zijn zonnige klimaat ook wel het “Bayerische Nice” wordt genoemd, en laat u betoveren door de pracht van het Johannisburg-kasteel.

Romantische oude steden en Frankische wijnbouw
Volg vervolgens de kronkelende loop van de Main, die u door uiterwaarden en vele historische steden leidt. Ontdek de Freudenburg, die boven de Main uitsteekt en een adembenemend uitzicht biedt. Verken Wertheim, een oud Frankisch stadje dat zijn historische charme heeft behouden, en geniet van het typische Main-landschap op weg naar Lohr.

De reis gaat verder door romantische plaatsen zoals Karlstadt, waar u de meer dan 800 jaar oude gebouwen in het hart van de oude stad kunt bewonderen. In Würzburg wacht u de prachtige Residentie, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en de Marienburg Vesting, die een prachtig uitzicht biedt op de wijnregio Franken.

Ontdekkingsreis in het hart van Duitsland
Op de Mainfietsroute fietst u verder door het vruchtbare Ochsenfurter Gau. U bezoekt Ochsenfurt met zijn lansentoren en vervolgens gaat het verder naar het mooie dorp Marktbreit, dat bekend staat om zijn prachtige burgerhuizen. Onderweg naar Schweinfurt fietst u langs steeds meer wijngaarden en de schilderachtige Volkacher Mainschleife. Vanuit Schweinfurt gaat de reis verder naar Bamberg. De stad in het hart van Beieren wordt ook wel “Frankisch Rome” genoemd vanwege de vele historische gebouwen. Bezoek zeker de pittoreske visserswijk “Klein Venetië”!

Deze tour is een gevarieerde en verrassende ontdekkingsreis door de rijke cultuur en adembenemende natuur in het hart van Duitsland. Laat u betoveren door de schoonheid van de Main en ervaar Duitsland op een geheel nieuwe manier.

Het schip – uw varende hotel
Tussen het fietsen door, vaart u stukjes mee met het schip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U dineert, slaapt en ontbijt aan boord. Elke dag krijgt u een lunchpakket mee en kunt u kiezen tussen een langere en kortere fietstocht. Een dag meevaren behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn huurfietsen aan boord, maar u mag ook uw eigen fiets meenemen.

Begeleid fietsen
Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt. U kunt er ook voor kiezen om de fietstochten zelfstandig te fietsen in uw eigen tempo met behulp van gps-aanwijzingen via de gratis Ride With GPS-app en onze BBT fietskaart (beschikbaar aan boord).

Bereid u voor op deze reis met onze reisvoorbereidingen tips.

De voorbereiding is de helft van het plezier, dus waarom niet direct starten?
Alle tips bekijken

Dag tot dag programma Aschaffenburg naar Bamberg

Dag 1: Aschaffenburg

Welkom in Aschaffenburg, het verborgen juweel van Beieren, waar uw reis begint. Vanaf 14:00 uur kunt u inschepen en daarna kunt u deze schilderachtige stad ontdekken. Aschaffenburg wordt vanwege zijn mediterrane sfeer ook wel het “Bayerische Nizza” genoemd. De pittoreske stad aan de Main, aan de voet van de Spessart, heeft veel te bieden. Het kasteel Johannisburg, een meesterwerk van de renaissance in rode zandsteen, is slechts een van de vele hoogtepunten die op u wachten. Sluit de dag af in een van de vele gezellige wijnbars of cafés en geniet van de lokale gastvrijheid.

Dag 2: Aschaffenburg – Freudenberg (48 km)

Vandaag gaat u van start met uw eerste fietstocht. U kunt langs de rechter- of linkeroever van de Main fietsen tot vlak voor Bürgstadt/Miltenberg. De route door het uiterwaardenbos tussen Nilkheim en Niedernheim is vooral in de zomer aangenaam om doorheen te fietsen. Op de “Planeten-Radweg” van Kleinwallstadt tot Erlenbach kunt u interessante feiten leren over ons zonnestelsel terwijl u geniet van het schilderachtige landschap. Uw doel is Freudenberg, waar het gelijknamige kasteel trots boven de Main uitsteekt en een adembenemend uitzicht biedt over de uitlopers van het Frankische Odenwald.

Dag 3: Freudenberg – Wertheim | Wertheim – Lohr (40 – 45 km)

Terwijl u aan boord geniet van een ontspannen ontbijt, vaart uw schip naar Wertheim. In deze stad, die haar oude Frankische charme heeft weten te behouden, begint uw fietstocht van vandaag. De route voert u verder door het idyllische Main-landschap naar Lohr. Na het avondeten heeft u nog genoeg tijd om door de betoverende historische binnenstad te wandelen, met zijn karakteristieke vakwerkhuizen.

Dag 4: Lohr – Karlstadt |  Karlstadt – Würzburg (30 km)

‘s Ochtends vaart u met het schip eerst naar Karlstadt. Laat u betoveren door de romantiek van de oude stad, met zijn meer dan 800 jaar oude gebouwen en een sfeer omringd door muren, torens en poorten. Geniet van de ontspannende fietstocht naar Würzburg, waar u in de namiddag het schip weer ontmoet. Bezoek de Würzburger Residenz, die al sinds 1981 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, of geniet van het prachtige uitzicht vanaf de vesting Marienburg en vergeet niet om over de 180 meter lange Oude Hoofdbrug te lopen, die omzoomd is met indrukwekkende heiligenbeelden.

Dag 5: Würzburg – Kitzingen (40 km)

De fietstocht voert u langs de Mainfietsroute van Würzburg door de vruchtbare landschappen van de Ochsenfurter Gau. Maak een tussenstop in Ochsenfurt en bewonder de lansentoren. Vervolg uw route naar Marktbreit met zijn prachtige burgerhuizen voordat u uiteindelijk Kitzingen bereikt, een stad die trots is op haar wijnbouw.

Dag 6: Kitzingen – Dettelbach |  (Kitzingen -) Dettelbach – Schweinfurt (40 – 60 km)

Vandaag heeft u de keuze tussen een korte of een lange fietsroute. De lange fietstocht begint in Kitzingen. Kiest u voor de korte variant, dan vaart u eerst met het schip naar Dettelbach, een schilderachtig wijndorp. Van Dettelbach gaat de fietstocht door de wijngaarden naar Volkach. Hier is een bezoek aan de bedevaartskerk St. Maria in Weingarten de moeite waard. Bij de Volkacher Mainschleife wordt de vallei steeds smaller en worden de wijngaarden steeds talrijker, tot u uiteindelijk uw bestemming van vandaag, Schweinfurt, bereikt.

 

Dag 7: Schweinfurt – Hassfurt | Hassfurt – Bamberg (35 – 40 km)

De dag begint met een vaartocht naar Hassfurt. Hier begint de fietstocht naar Zeil am Main, dat precies op de grens van het Frankische wijn- en bierland – ligt. Van daaruit gaat het verder naar de eindbestemming van deze reis, Bamberg. De schilderachtige stad staat ook bekend als het “Frankische Rome”, omdat het, net als Rome, op zeven heuvels is gebouwd. Ontdek de visserwijk “Klein Venetië” en laat u betoveren door de UNESCO-werelderfgoedstad. Een koel biertje van een van de elf lokale brouwerijen maakt uw bezoek compleet.

We raden u aan om één of meer dagen langer in Bamberg te blijven, zodat u genoeg tijd hebt om deze UNESCO Werelderfgoedstad te ontdekken, die niet alleen duizend jaar kunst en cultuur belichaamt, maar ook levendig en jong van hart blijft.

Dag 8: Bamberg

Einde van de reis: afscheid en van boord gaan, na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten
 • Reisleider (gegidst) Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt.
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.

Dag tot dag programma Bamberg naar Aschaffenburg

Dag 1: Bamberg

Uw reis begint in Bamberg, een stad die zo rijk is aan geschiedenis en cultuur dat ze op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bamberg, liefkozend bekend als het “Frankische Rome”, verwelkomt u met open armen. Na uw aankomst en inscheping vanaf 14:00 uur heeft u ‘s avonds zeker nog tijd om te genieten van een koel biertje uit een van de elf lokale brouwerijen en u voor te bereiden op de komende dagen.

 

Dag 2: Bamberg – Hassfurt | Hassfurt – Schweinfurt (30-40 km)

Aan boord van het schip bereikt u Haßfurt, een stad die betovert met zijn historische oude binnenstad en indrukwekkende religieuze gebouwen zoals de laatgotische ridderkapel en de stadskerk met beelden van Tilman Riemenschneider. Vanaf hier begint uw eerste fietstocht, die u naar de voormalige keizerlijke stad Schweinfurt brengt, gelegen tussen twee natuurparken, en u verwelkomt met zijn geschiedenis en schoonheid.

Dag 3: Schweinfurt – Stammheim – Kitzingen (32 of 60 km)

De fietstocht van vandaag brengt u naar Kitzingen. In deze historische wijnhandelsstad vind u ook het Duitse Fastnachtsmuseum (carnavalsmuseum). Hier krijgt u een indruk van de geschiedenis van carnaval; u vindt in dit museum ook informatie over de middeleeuwse Frankische gebruiken. In Kitzingen komen oude brouwerij- en wijnmakerstradities samen, wat zich uit in de historische kelders en culinaire aanbiedingen. Als alternatief kunt u aan boord blijven tot Stammheim en de fietstocht met ongeveer 25 km verkorten.

Dag 4: Kitzingen – Würzburg (40 km)

Würzburg, met zijn verschillende bezienswaardigheden, wacht op u aan het einde van de fietsdag. U bezoekt de Residentie van Würzburg met hoftuinen, dat wordt beschouwd als een van de belangrijkste kastelen van Duitsland en sinds 1981 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de vesting Marienburg of bezoek de Sint-Kilianusdom. Würzburg is het centrum van de Frankische wijnen en is door de aanwezigheid van verschillende universiteiten ook ‘s avonds levendig.

Dag 5: Würzburg – Karlstadt | Karlstadt – Lohr (30 km)

Karlstadt verwelkomt u in de ochtend met zijn schilderachtige oude stad, omringd door torens, poorten en muren, waarvan de oorsprong teruggaat tot het jaar 1200. Vanuit Karlstadt fietst u naar Lohr am Main, de bestemming van vandaag. Typisch voor de mooie oude stad zijn de historische Frankische vakwerkhuizen. Lohr, de poort naar de Spessart, is rijk aan legendes en sprookjes. Sommigen beweren dat het de thuisbasis is van Sneeuwwitje. Gebouwen zoals het Kurmainzer kasteel benadrukken het sprookjesachtige karakter van de stad.

Dag 6: Lohr – Wertheim | Wertheim – Freudenberg (30 km)

Terwijl u ‘s ochtends geniet van uw ontbijt, vaart uw schip verder naar Wertheim. De oude residentiestad met zijn indrukwekkende kasteel, historische marktplein en vermoedelijk smalste huis van Franken is het startpunt van uw fietstocht van vandaag. Vanaf hier gaat het naar Freudenberg, waar de Freudenburg hoog boven de Main uittorent en een spectaculair uitzicht biedt over de uitlopers van de Frankische Odenwald.

Dag 7: Freudenberg – Aschaffenburg (50 km)

Het hoogtepunt van de fietstocht van vandaag is Miltenberg met zijn in 1200 gebouwde Mildenburg. U fietst over de “Kosmosradweg” (planeten-fietspad) van Erlenbach naar Kleinwallstadt, met interessante informatie over ons zonnestelsel. Het uiterwaardenbos tussen Nilkheim en Niedernheim is aangenaam om te fietsen in de zomer. De bestemming voor vandaag is de mooie en rustige universiteitsstad Afschaffenburg, die tal van prachtige gebouwen te bieden heeft. Kasteel Johannisburg, gebouwd met rode zandsteen, is een van de belangrijkste en mooiste renaissancegebouwen in Duitsland. Het levendige centrum met smalle straatjes biedt vele vakwerkhuizen en talrijke wijnbars en cafés.

Dag 8: Aschaffenberg

Einde van de reis: afscheid en van boord gaan, na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten
 • Reisleider (gegidst) Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt.
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.

De fietsen van Boat Bike Tours

Altijd de beste huurfietsen

De huurfietsen aan boord zijn uniseksfietsen met een lage instap en een rechte en comfortabele zitpositie. Het zijn stabiele en betrouwbare fietsen, goed voor vele kilometers op het zadel. Besluit welke fiets u wilt huren en vul bij de reservering eenvoudig uw voorkeur in, dan zorgen wij voor een fiets op maat. Fietshuur is bij de meeste reizen niet standaard inbegrepen in de prijs.

Huurfietsspecificaties
Elke huurfiets van Boat Bike Tours is kwalitatief goed uitgerust. De fietsen bestaan uit een lichtgewicht aluminium frame en zijn voorzien van snel reagerende handremmen, minimaal zeven versnellingen, een in hoogte verstelbaar gelzadel, normale pedalen (geen klikpedalen), een eenvoudig te bedienen slot op het frame en speciale antilekbanden. Alles bij elkaar zorgt dit voor een lichte, stabiele en betrouwbare fiets, zeer geschikt om heel prettig lange afstanden op te toeren.
Ook de e-bikes beschikken over minstens zeven versnellingen en handremmen. De motor heeft een accu van 400 WH en biedt drie ondersteuningsniveaus. De e-bikes hebben eveneens een comfortabel gelzadel en een slot op het frame.

Note: Goed om te weten: enkele van onze schepen hebben standaard hun eigen fietsen aan boord. Deze zien er anders uit, maar zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de andere Boat Bike Tours-fietsen.

Aanvullende fietshelm
Het gebruik van een fietshelm is in Nederland niet verplicht, maar is vanwege de veiligheid wel aan te raden. Wenst u een fietshelm te huren, dan kunt u dit tijdens het boekingsproces aangeven. Hebt u een premiumreis geboekt en tevens een fiets of e-bike gehuurd, dan zijn de fietshelm en een ‘beperking van aansprakelijkheidsschade en -verlies’ van uw gehuurde fiets of e-bike bij de huurprijs hiervan inbegrepen.

Ander soort fiets
Andere soorten fietsen, zoals kinderfietsen, aanhangfietsen, tandems, fietskarretjes en (achterop) kinderzitjes, zijn op aanvraag beschikbaar.

Eigen fiets of e-bike mee?
De kosten voor het aan boord parkeren van uw ‘gewone’ fiets bedraagt € 10 per week. Voor een e-bike betaalt u € 25 per week voor het parkeren en opladen. Om veiligheidsredenen is het niet altijd mogelijk om de accu’s van uw e-bike in de hut op te laden. De bemanning zal u informeren waar aan boord u de accu kunt opladen. Zowel bemanning als Boat Bike Tours zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van de meegebrachte fiets of e-bike en toebehoren.

Note: niet alle schepen zijn geschikt of ruim genoeg voor extra fietsen, dus zorg ervoor dat u dit tijdig bij ons controleert.

Toerfietsen

De fietsen hebben een lichtgewicht aluminium frame en zijn voorzien van snel reagerende handremmen, minimaal zeven versnellingen en een in hoogte verstelbaar gelzadel. Op het frame is een eenvoudig te bedienen slot bevestigd en de wielen zijn belegd met speciale antilekbanden.

E-bikes

De e-bikes beschikken over snel reagerende handremmen en minimaal zeven versnellingen. De motor heeft een accu van 400 WH en biedt drie ondersteuningsniveaus. Verder zijn de e-bikes voorzien van een comfortabel in hoogte verstelbaar gelzadel, een slot op het frame en speciale antilekbanden.

Eigen fiets mee

Het is mogelijk uw eigen fiets of e-bike mee te nemen, mits er geen spiegels of andere uitstekende elementen aan zitten. Aan boord is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor eigen fietsen beschikbaar. U kunt een parkeerplaats hiervoor reserveren tegen een kleine meerprijs. Boat Bike Tours is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van meegebrachte fietsen.


Prijzen en beschikbaarheid

Klik op de onderstaande knop om de beschikbaarheid van deze tour te bekijken en/of online te boeken. Er wordt een nieuw scherm geopend.


Prijzen en informatie

Prijsoverzicht - 2025
Hutsoort Voor Alle afvaarten
2-Persoonshut 2 pers. € 2099 Premium 2-persoonshut 2 pers. € 2419 1-Persoonshut 1 pers. € 2729 2-Persoonshut voor alleengebruik (beperkt, op aanvraag) 1 pers. € 3148,50
Inbegrepen in deze reis
 • 8 dagen/7 nachten
 • 7 x ontbijt
 • Lunchpakketten
 • 6 x 3-gangendiner
 • Koffie en thee aan boord
 • Welkomstdrankje
 • Gebruik van beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse reiniging van de hut
 • Dagelijkse briefings
 • Volledig gegidste fietstochten (vanaf 22 gasten: 2 reisleiders , 2 groepen)
 • Een aantal korte avondwandelingen
 • BBT-fietskaart (1x per hut)
 • GPS-routes
 • Gebruik van een helm
 • Gebruik van een waterdichte fietstas
 • Biologisch afbreekbare bidon
 • Kosten van pontjes
 • Entree voor Residenz-paleis en hoftuinen Würzburg
 • Beierse bierproeverij
 • Wi-Fi
 • De CO2 van deze reis wordt gecompenseerd via non-profit organisatie Justdiggit
Niet inbegrepen in deze reis
 • 1x diner
 • Drankjes
 • Fietshuur of huur van een e-bike
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien (naar eigen inzicht)
 • Entreegelden en excursies (niet vermeld bij “Inbegrepen”)
 • Transfer van/naar de aanlegplaats
 • Parkeerkosten
 • Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) (verplichte consumentenbijdrage SGR garantieregeling: € 5 per persoon – wordt apart vermeld op de boekingsbevestiging)
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2025

2025:

 • Huurfiets (incl. helm): €105 per week
 • Huur e-bike (incl. helm): €266 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • Parkeren eigen fiets: €14 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: graag aanvragen bij boeking)
 • Parkeren en opladen eigen e-bike: €28 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: graag aanvragen bij boeking)

 

Transfer per trein: Tussen Aschaffenburg en Bamberg is er een goede treinverbinding. Ga naar een van de volgende websites voor dienstregelingen, tickets of meer informatie www.bahn.de of www.omio.nlKunnen wij u helpen?


Beschikbare schepen voor deze reis

Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
Princesse Royal
Premium schip Princesse Royal Duitsland, Nederland

Klassieke stijl

Jacuzzi

Piano

Individueel regelbare airconditioning

max. 35 gasten
16 hutten
4 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Cochem Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Aschaffenburg
Cochem - Aschaffenburg vv Langs de rivieren Moezel, Rijn en Main

Ontdek drie prachtige rivieren per fiets

Geniet van de heerlijke wijnen uit de regio

Ontdek drie prachtige rivieren per fiets

Premiumschip met max. 31 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Cochem Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Metz
Cochem - Metz of Metz - Cochem 3 landen moezelreis

Rustig fietsen langs wijngaarden in 3 landen

Leer over Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de fijne Rieslingwijnen van de regio

Premiumschepen met max. 31 – 40 passagiers

Reisduur
travel time 8, 9 dagen
5 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Koblenz Rondreis.
nieuw
Rijn en Moezel: Koblenz – Koblenz Geschiedenis en natuur, wijn en cultuur

Fietsen langs de rivier en door wijngaarden

Bezoek de Loreley en het kasteel van Eltz

Proef heerlijke Riesling en Pinot Noir wijnen

Schip met max. 92 passagiers

Reisduur
travel time 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1

Uw gekozen reis:

Main vallei en Beierse regio

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.