Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

In onze Partner Update mei 2023 hebben we al enkele nieuwe reizen voor 2024 aangekondigd, die toen nog in ontwikkeling waren. Deze spannende reizen in de nieuwe vaargebieden Zweden en Denemarken alsmede Sicilië zijn nu boekbaar. Voor onze premium-reis op de Moezel tussen Cochem en Metz hebben wij in september en oktober 2024 enkele negendaagse reisvarianten toegevoegd. Verder wordt het schip De Holland in 2024 als extra capaciteit op drie populaire reizen in Nederland en België ingezet. Verder wijzen wij u graag op de mogelijkheden om een van onze schepen exclusief te charteren. Alle details vindt u hieronder en in de bijbehorende links.

Alle reisprogramma’s van Boat Bike Tours voor 2024 met alle reisdata, prijzen en details zijn in drie talen (NL-ENG-D) beschikbaar en kunnen worden gedownload vanuit onze Dropbox 2024. Als er wijzigingen, aanvullingen of andere updates zijn, voegen we die onmiddellijk toe aan Dropbox.

Onze beeldbank met foto’s en enkele korte video’s van onze reizen en schepen, waaronder enkele “white label” versies, zijn beschikbaar in de Boat Bike Tours albums op FLICKR. Onze partners kunnen deze (met bronvermelding – zie ook bestandsnaam) gebruiken bij publicatie van onze reizen. Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is wordt dit meteen toegevoegd.

Geregistreerde partners kunnen gebruik maken van onze “Online Partner Booking Tool“: Zo kunt u de beschikbaarheid in real time controleren en direct in ons reserveringssysteem opties en boekingen maken. Deze Tool is beschikbaar via DEZE LINK. Indien u (nog) niet over inloggegevens beschikt of als u een vraag heeft, meld dat dan svp bij: [email protected].

Sail & Bike: Ontdek Deense en Zweedse kusten en eilanden met het grote zeilschip Atlantis
Deze gloednieuwe reis op zout water is de nieuwe achtdaagse Sail & Bike reis Denemarken en Zweden met een prachtige driemaster. De reizen in mei, juni en juli starten en eindigen in Kopenhagen. U ontdekt mooie en afwisselende landschappen en eilanden langs de Deense en Zweedse kust ten Oosten en Westen van de Øresund. Het imposante bijna 60 meter lange “tall ship” Atlantis biedt accommodatie aan 32 gasten in 16 comfortabele tweepersoons hutten met airco. De fietstochten, die vrijwel elke dag door heuvelachtig landschap voeren, worden afgewisseld door kortere en lange zeiletappes. De ervaren bemanning van deze driemastbarkentijn en de twee reisleiders tonen u niet alleen bekende steden en highlights langs de Deense en Zweedse kusten en op enkele eilanden, maar ook tal van onbekende pareltjes in dit gebied. Op enkele plekken worden gasten en fietsen met de dinghy (grote rubberboot) veilig door de bemanning aan land gebracht en weer opgehaald.
Hier vindt u dit nieuwe reisprogramma op onze website; alle teksten, prijzen en foto’s staan uiteraard ook in onze Dropbox 2024 en in onze online foto-albums op Flickr.

Sicilië en de Eolische Eilanden: het hart van de Middellandse Zee
In 2024 organiseert Boat Bike Tours voor het eerst unieke fiets-vaarvakanties vanuit de haven van Milazzo in het Noorden van Sicilië naar vijf Eolische (of ook: Liparische) Eilanden. Deze prachtige reis wordt uitgevoerd door een intiem klein, maar comfortabel schip. De Sundial heeft slechts zes tweepersoons hutten met airco, dus max. 12 passagiers, en onder leiding van een ervaren gids / reisleider. Ontdek tijdens fietstochten en enkele wandelingen de unieke natuur en landschappen van o.a. Lipari, Vulcano en ook Stromboli met zijn altijd actieve 900 meter hoge vulkaan. Reisdata (vertrek op zaterdagen) van deze achtdaagse reis van en naar Sicilië in mei, juni, september en oktober 2024.
U vindt het reisprogramma met alle details op onze website, maar alle informatie en beeldmateriaal is uiteraard ook te vinden in onze Dropbox 2024 resp. in onze albums op Flickr.

Ook een negendaagse variant van de Premium-Moezelreis tussen Cochem en Metz
Vanaf 24 september 2024 bieden we op het premium-schip Magnifique III vier keer een negendaagse reis aan. U verblijft de eerste of laatste dag (afhankelijk van de route) in een hotel in Metz. Een stadsrondleiding met een lokale gids is ook onderdeel De negendaagse variant is aan het bestaande reisprogramma toegevoegd: zie het dag tot dag programma en prijsoverzicht op onze website en in Dropbox 2024.

Schip De Holland als extra capaciteit op drie verschillende reizen in Nederland en België
Het middelgrote fietscruiseschip schip De Holland wordt in 2024 als extra capaciteit op drie bijzonder populaire routes ingezet. In alle gevallen gaat het om de reisvariant waarbij gasten individueel in hun eigen tempo fietsen met behulp van fietsknooppunten, een gedetailleerde fietskaart en onze fiets-navigatie-app. Vanzelfsprekend is er ook een ervaren reisleider aan boord, die dagelijks briefings en uitleg geeft en vragen beantwoord en overdag ook op de fiets onderweg, dus altijd in de buurt is. De vertrek- en aankomstdag van de reizen met De Holland is altijd op zondag.
De Holland vaart in 2024 vijf maal de reis “Het beste van Nederland en België” van Amsterdam naar Brugge en vijf maal in omgekeerde richting, altijd tegengesteld aan de vaarrichting van de Fluvius.
Op acht data vaart De Holland de reis “Zuid-Holland en omgeving” langs bekende Hollandse steden en door het Groene Hart. Het andere schip dat deze route wekelijks vaart, De Amsterdam, start op zaterdagen.
Op zes data verspreid door het seizoen wordt De Holland ingezet op de onze rondreis “Noord-Holland en Friesland” incl. Texel en de IJsselmeerkust. De Willemstad start wekelijks haar reizen op dezelfde route op zaterdagen, De Holland op zondagen.
U vindt de update van alle drie de reisprogramma’s met De Holland als extra capaciteit uiteraard ook in onze Dropbox 2024 en op Flickr.

Schip De Holland (33 hutten, 66 passagiers) in 2024 ook beschikbaar voor charters
Om aan de groeiende vraag naar charters te kunnen voldoen is het middelgrote fietscruiseschip De Holland in 2024 ook beschikbaar voor charters. Dit schip kan op tal van onze bekende routes worden ingezet. Daartoe behoren de bovengenoemde reizen van Amsterdam naar Brugge (of in omgekeerde richting) en rondreizen die in Amsterdam starten en eindigen, te weten de Hanzeroute langs Hanzesteden over Neder-Rijn, IJssel en de Randmeren, de reis “Zuid-Holland en omgeving” langs bekende Hollandse steden en door het Groene Hart en de mooie reis door Noord-Holland en Friesland incl. Texel en de IJsselmeerkust. Bij een charter is in overleg ook een variatie op ons standaard-reisprogramma en services, dus maatwerk, mogelijk
Wilt u meer weten over de chartermogelijkheden van De Holland of een ander schip? Stuur een mail aan het bekende adres [email protected]. Dan neemt een van onze collega’s die gespecialiseerd zijn in charters contact met u op.

Zomeractie: de laatste nog beschikbare plaatsen met aantrekkelijke 25% korting
Op de actiepagina op onze website vindt u onze zomeractie 2023, die nog steeds geldt: op tal van reizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bieden wij de laatste nog beschikbare hutten met een aantrekkelijke korting aan. Deze korting geldt ook voor (klanten van) onze partners. Het aanbod kan van dag tot dag wisselen, want voor elke afvaart geldt: vol = vol, dus kijk altijd op onze website en vraag of er nog beschikbaarheid is. Met de kortingscode LMSR23 krijgt u op specifieke afvaartdata voor diverse reizen momenteel 25% korting op de hutprijs.
Actievoorwaarden: altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid, “zolang de voorraad strekt” – niet combineerbaar met andere kortingen – alleen geldig voor nieuwe boekingen.