Over dit schip: Sundial

De Turkse caique of gulet Sundial is gebouwd op de scheepswerf Vedat Sungul in Bodrum, Turkije, waarbij gebruik werd gemaakt van de eeuwenoude kunst van de Turkse scheepsbouw. Het schip heeft zeilen, maar de navigatie wordt aangedreven door motoren. De Sundial is uitsluitend gemaakt van dennen- en mahoniehout, wat hem een gezellige, stijlvolle uitstraling geeft. In 2012 is de caique geheel gerenoveerd.

Beschrijving van de hutten
Op de Sundial vindt u benedendeks vier tweepersoonshutten (circa 8 m2) en twee kleinere tweepersoonshutten (circa 7 m2). Alle hutten zijn voorzien van eigen sanitair met een douche, wastafel en toilet. Ook vindt u er een kleine kledingkast en traditionele patrijspoorten die u kunt openen voor frisse lucht. De tweepersoonsbedden zijn 1,95 x 1,20 meter groot.

Beschrijving van het schip
De Sundial is uitgerust met airconditioning en comfortabele ruimtes, zoals het ruime openluchtrestaurant op het hoofddek. Heerlijk ontspannen doet u op de fijne strandbedden op het grote zonnedek, waar u geniet van het kabbelen van de zee. Het achterdek biedt een brede, elegante lounge. En als u aan tafel gaat, wordt een uitstekende combinatie geserveerd van verse zeevruchten met groenten, pasta en vlees, allemaal klaargemaakt met de lekkere geur en smaak van mediterrane kruiden.

Gratis wifi is beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimtes indien het schip aangemeerd ligt in een haven. Tijdens overnachtingen in de haven is er aan boord altijd stroom en wordt de stroomgenerator uitgeschakeld voor een goede nachtrust. Airconditioning is niet 24 uur per dag beschikbaar, met name ’s nachts niet. Er is geen airconditioning aanwezig indien de caique op een rede ligt afgemeerd. Ook is airconditioning niet te regelen vanuit de hutten.

Feiten over het schip

Lengte: 24,5 m.
Breedte: 6,25 m.
Hutten: 6
Passagiers: 12 (max.)