Over dit schip: Romantica

De Romantica is een prachtige stalen motorjacht waarvan de naam perfect de sfeer aan boord beschrijft – zeevaartromantiek gecombineerd met moderne gemakken. Aandacht voor detail speelt een cruciale rol aan boord van de Romantica.

Beschrijving van de hutten
De Romantica heeft 16 comfortabel uitgeruste hutten (9-10 m²). Benedendeks zijn er drie hutten met twee aparte bedden (200 x 80 cm) en twee hutten met een 2-persoonsbed (200 x 160 cm). Daarnaast zijn er nog twee hutten uitgerust met een 2-persoonsbed en een eenpersoonsbed (als stapelbed, voor drie personen). Bovendek heeft de Romantica negen hutten, waarvan vijf met een 2-persoonsbed en vier met twee aparte bedden. Het interieur van de hutten is functioneel en licht, inclusief een badkamer met toilet, een douchecabine en een wastafel, maar ook airconditioning, een haardroger, een spiegel en een waslijn.

Beschrijving van het schip
De salon en de buiten dekken zijn stijlvol ingericht met veel decoratieve details. De lichte salon van de Romantica is verdeeld in verschillende zitgroepen, waar gasten samen kunnen eten of ontspannen en een praatje maken. Aarzel niet om wat frisse drankjes te halen aan de stijlvolle bar. Het zonnedek biedt comfortabele zonnebedden en een aantal schaduwrijke zitplekken op het dek van het schip zijn perfecte plekken om te ontspannen. Het handige zwemplatform aan de achtersteven van het schip geeft u supermakkelijk toegang tot de Adriatische Zee, ongeacht waar het schip ankert.

Feiten over het schip:

Lengte: 32 m
Breedte: 7,6 m
Hutten: 16
Passagiers: maximaal 34