Over dit schip: Iris

De Iris is een omgebouwd vrachtschip dat in april 2005 te water werd gelaten. Sinds 2011 is Lenny Versteeg de trotse eigenaar en exploitant van de Iris. Je zult haar ‘vrouwelijke touch’ zeker herkennen aan het smaakvolle interieur en de vele details die van de Iris een aangename verblijfplaats maken. De Iris kan varen op de meeste rivieren en kanalen in Nederland, België en Duitsland.

Beschrijving van de hutten

Onderdeks heeft de Iris twaalf ruime en comfortabele tweepersoonshutten (10 m²). Elke hut heeft twee eenpersoonsbedden en is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. De hutten hebben centrale verwarming, ventilatie, airconditioning en een vast raam. Daarnaast vind je in elke hut een minisafe en een föhn.

Beschrijving van het schip

Op het bovendek van de Iris vind je de lounge, een ruime zitruimte met een breedbeeld-tv, een gezellige bar en een eetgedeelte. Wi-Fi is beschikbaar. Op het bovendek bevindt zich ook het zonnedek. Op mooie avonden of tijdens het varen kun je hier genieten van het uitzicht. Het schip heeft centrale verwarming en airconditioning in alle ruimtes.

Feiten over het schip

  • Lengte: 45 m
  • Breedte: 6,6 m
  • Bemanning: 4
  • Hutten: 12
  • Passagiers: 24 (maximaal)