Boek uw hotel

Maak het uzelf gemakkelijk en boek een hotelkamer dicht bij de vertrekhaven voorafgaand aan uw reis. Bijvoorbeeld als u wat verder weg woont en graag uitgerust aan uw reis begint. U kunt ook nog een extra nacht boeken na afloop van uw reis om volledig ontspannen naar huis te gaan of om de stad waar de reis eindigt nog wat beter te verkennen.

Hotelboat Fiep in het centrum van Amsterdam
Bent u op zoek naar een originele overnachtingsmogelijkheid in Amsterdam? Reserveer dan een hut op de Fiep, een van de comfortabele schepen van Boat Bike Tours, gelegen in het centrum van de stad. De Fiep is een gezellig schip met 10 tweepersoons hutten en 2 eenpersoons hutten, elk met eigen douche, toilet en airconditioning. De ligplaats is dicht bij het Centraal Station in het Oosterdok (in de buurt van NEMO).

Aanpassingen i.v.m. het Corona virus
De eigenaar heeft al het mogelijke gedaan om een veilig verblijf mogelijk te maken, zoals extra hygiëne maatregelen en maatregelen in het kader van afstand houden. Check de beschikbaarheid op: www.hotelboatfiep.com.

Hotels in Amsterdam en in andere steden
Als u een ander hotel wilt boeken in Amsterdam of accommodatie zoekt in een andere stad, gebruik dan onderstaande link. Dit is een link naar een externe website, aanbevolen door Boat Bike Tours. Boat Bike Tours is niet de uitvoerende partij voor hotelreserveringen via deze link.