Over dit schip: De Willemstad

De Willemstad is het jongste lid van de “familie”, waartoe ook De Amsterdam, De Holland en De Nassau behoren. Het comfortabele schip is in 2017/2018 volledig gerenoveerd en omgebouwd. Er zijn twee reisleiders aan boord tijdens de reizen met dit schip.

Beschrijving van de hutten
Alle hutten zijn ‘buitenhutten’ die zijn uitgerust met twee eenpersoonsbedden, TV, minikluis en individueel regelbare airconditioning. Elke hut heeft een badkamer met douche, toilet en haardroger.

Bovendek: Er zijn 8 suites (ca. 15 m²) met een Frans balkon en een van vloer tot plafond opengaande glazen schuifdeur, twee eenpersoonsbedden, samengevoegd tot een queensize bed en een kleine zithoek.
Op het bovendek zijn ook 13 tweepersoonshutten (ca. 10 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden; 1 tweepersoonshut (ca. 10 m²) met een 2-persoonsbed (140×200 cm) en 2 éénpersoonshutten (ca. 7 – 8 m²). De hutten op het bovendek hebben een panoramavenster dat kan worden geopend.

Benedendek: Er zijn 25 tweepersoonshutten met twee aparte eenpersoonsbedden en een groot raam met een bovenste scharnierend raam dat kan worden geopend voor de ventilatie.

Beschrijving van het schip

In de salon/bar met grote panoramische ramen op het bovendek kunt u onder het genot van een biertje of een glas wijn op een prettige manier de belevenissen van de dag bekijken. Uw fysieke welzijn wordt verzorgd in het smaakvol ingerichte en geklimatiseerde restaurant op het benedendek. Het ruime en deels overdekte zonnedek biedt ruimte om het landschap comfortabel te laten passeren in een ligstoel. De fietsen worden gestald op het achterste gedeelte van het zonnedek.

Feiten over dit schip
Lengte:       91.35 m
Breedte:     10.45 m
Hutten:       49
Passagiers:  96 max.
Crew:           20