Over dit schip: San Snova

De San Snova is een houten motorzeiler die in het voorjaar van 2009 te water is gelaten. Het schip, volledig gebouwd van eikenhout, werd in drie jaar tijd door de familie Scherka in hun eigen timmerwerkplaats als familieproject gebouwd. Het schip, 31m lang en 8m breed, voldoet aan de hoogste verwachtingen op het gebied van comfort, elegantie en stijl, en combineert romantische zeilavonturen met moderne uitstraling en functionaliteit. De bemanning en de kapitein zorgen voor een onberispelijke uitstraling en een vrolijke sfeer aan boord van het schip.

Beschrijving van de hutten
Het schip heeft 14 ruime gasthutten (9 – 14 m²) met een eigen badkamer met douche en toilet, wastafel en individueel regelbare airconditioning. Bovendeks heeft het schip 6 tweepersoonshutten met een Frans bed (200 cm x 140 cm) en 5 driepersoonshutten met een Frans bed en een eenpersoonsstapelbed (200 cm x 90 cm). Benedendeks zijn er 3 ruime driepersoonshutten met één tweepersoonsbed en een eenpersoonsstapelbed. Alle bedden zijn uitgerust met hoogwaardige Diamona matrassen.

Beschrijving van het schip
De salon van de San Snova maakt indruk met zijn gezellige zitgroepen en zijn vriendelijke en lichte interieur. Grote eettafels met gestoffeerde stoelen en banken bieden gasten, ook buiten de etenstijden, de gelegenheid om te relaxen en samen te komen voor een praatje. De bar is altijd bemand en als het buiten te warm wordt, is de airconditioning een welkome afwisseling. Gezellige ligstoelen in de schaduw en in de zon, maar ook comfortabele houten stoelen aan de tafels staan ter beschikking van de gasten van de San Snova. Of u nu in de zon wilt bruinen of liever afkoelt in de schaduw: de San Snova biedt voor ieder wat wils.

Feiten over dit schip:
Lengte: 31 m
Breedte: 8 m
Hutten: 14
Passagiers: 36 (max.)