Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Meer dan ooit genieten we ervan om vakantie te vieren in eigen land. Met een beetje geluk laat het zonnetje zich veel zien, de zomeravonden zijn zwoel én Nederland is het perfecte land om per fiets te doorkruisen. Vijf redenen om deze zomer lekker hier te blijven.

Plan uw reis

 

1. Het beste fietsland

Wereldberoemd zijn we, dankzij ons zeer uitgebreide fietsnetwerk. Mensen van over de hele wereld stappen hier op de fiets en verwonderen zich – en niet alleen over de vele fietspaden. Want er is meer: tijdens een fietstocht is er namelijk altijd wat te zien of te beleven. De routes van onze fiets-vaarvakanties doorkruisen pittoreske dorpjes, onbekende paadjes en de mooiste natuurlijkgebieden. Tel daar de fijne zomertemperaturen bij op en een topdag is compleet!

Tip: Friesland en TerschellingAmsterdam – Brugge of Brugge – Amsterdam | Sail & Bike IJsselmeer en Weerribben

2. Water, water, water

Nederland leeft met water en dat biedt vele voordelen. Langs de waterkant van onze vele rivieren, meren en de zee is het ’s zomers extra genieten geblazen. De natuur is op haar hoogtepunt, pondjes varen af en aan en waar het maar kan vind je een terrasje om even lekker te relaxen. Is het een broeierige zomerdag? Las een fietspauze in en trek uw schoenen uit om even af te koelen tijdens het pootjebaden.

Tip: Sail & Bike Waddenzee | Sail & Bike IJsselmeer en Weerribben | Noord-Holland en Friesland

3. Altijd wat te ontdekken

Denkt u dat u het wel gezien hebt in Nederland? Mooi niet. Zelfs onze meest ervaren reisleiders worden zo nu en dan nog verrast door de plekken die ze aandoen. Zo klein als ons land is, zo divers is het ook. Met maar liefst 21 nationale parken, ruim 500 km aan zeekust en vele meren, rivieren én eilanden is er voor ieder wat wils. En zegt u eens eerlijk: wat weet u eigenlijk van historische steden als Dordrecht, Enkhuizen of Deventer? Een vakantie in eigen land maakt dat u het zeker weten weer herwaardeert.

Tip: Groene Hart van Holland | Zuid-Holland en omgeving | Hanzeroute

4. Toerist in eigen land

Dit klinkt in eerste instantie misschien niet aanlokkelijk, maar kan het zeker wel zijn. Want de bezienswaardigheden die ons land rijk is, trekken niet voor niets vele geïnteresseerden: ze zijn een bezoek waard! Tijdens onze fiets-vaarvakanties brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de Zaanse Schans, kleine havenstadjes aan het IJsselmeer, zilverstad Schoonhoven of Bronckhorst, het oudste stadje van Nederland. Ga mee en ontdek nog veel meer!

Tip: Amsterdam – Maastricht of Maastricht – Amsterdam | Het beste van Nederland en België | Historische Hanzesteden

5. De zomervakantie is niet duurder

De zomer betekent hoogseizoen, wat vaak samengaat met hogere prijzen. Maar bij Boat Bike Tours hebt u daar geen last van want onze prijzen zijn het hele jaar door hetzelfde. Wellicht een goede reden om juist in het hoogseizoen met ons mee op reis te gaan!

Tip: Noord-Holland en Friesland | Zuid-Holland en omgeving | Hanzeroute

Hebt u zin gekregen om op reis te gaan?

Onze reisagenten staan voor u klaar om de perfecte reis voor u te regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen u graag.
Blijf op de hoogte van de nieuwste reizen en leuke aanbiedingen en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle reizen