Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

De winnaar van 2023 wordt eind november bekendgemaakt. U kunt nog steeds mee doen. Ontdek hier hoe!

Winnaars fotowedstrijd 2022

Met deze foto van hun 8-daagse tulpenreis in april 2022 hebben Enrichetta en Keith Reimer uit Canada de meeste stemmen van onze Facebook en nieuwsbrief-volgers in 2022 voor zich gewonnen: Zij kregen 577 stemmen en daardoor de 1ste plaats.

Er waren 270 stemmen voor deze groepsfoto voor de Pont Du Gard in de Provence. Joy Morgan stuurde hem in en won de tweede plaats.

Een prachtig uitzicht op het eiland Texel: Tammy Veld stuurde deze foto in van haar zomerreis door Friesland. Ze kreeg 192 stemmen en won 3de plek.

Deze sfeervolle waterreflectie met een windmolen deed 174 lezers versteld staan. De foto, genomen door Lisa Simon tijdens de zuidelijke rondreis door Nederland in augustus, staat op de 4e plaats.

Winnaar fotowedstrijd 2021

De winnaar van onze fotowedstrijd uit 2021 is Ruth Summer uit Oostenrijk. Ruth stuurde ons deze prachtige foto die ze samen met haar vriendin Maria Sprenger maakte op de boot- en fietstocht door de streek Camargue/Provence van Aigues Mortes naar Avignon. Ze vertelde ons het volgende: “Geweldige ervaringen hadden ons te wachten gestaan, uitstekend eten, prachtige landschappen. We konden prachtige herinneringen mee naar huis nemen.”

Winnaar fotowedstrijd 2020

De winnaar van de foto- en reisverslagen wedstrijd van 2020 is geworden: Rena Elzer uit Duitsland. Zij maakte een schitterende, frisse foto van een fietser door een rustig landschap, onderweg tijdens de Noordroute.

De tweede prijs is gewonnen door Kitty Bruno uit Friesland, met haar prachtige rustgevende foto van de opkomende zon, op de reis van Amsterdam naar Brugge.

De derde plaats is voor Peter Hebb uit Canada, die met de foto van zijn reis (eveneens van Amsterdam naar Brugge) in 2019, precies weet weer te geven waarom onze reizen zo uniek zijn: maar liefst zes nationaliteiten aan tafel! Iets dat we helaas in 2020 allemaal hebben moeten missen.