Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Bent u onze beste vakantiefotograaf van 2024?

Wij zijn altijd op zoek naar mooie, verrassende foto’s die de beleving van Boat Bike Tours beschrijven. Dat kunnen sfeerbeelden zijn van fietsers onderweg (zelfs bij tegenwind) of vrolijke kiekjes van gasten die ontspannen op het dek, samen eten of plezier maken tijdens een excursie. Kortom, het kan van alles zijn!

Wat kunt u winnen?

Doe mee aan de wedstrijd en stuur ons uw reisfoto’s. Niet alleen ziet u uw foto terug op onze website, we verloten ook elk jaar in november na afloop van het seizoen een reis voucher ter waarde van € 150. U kunt u foto’s inzenden tot 8 november 2024.

Hoe kunt u uw foto’s insturen?

U kunt uw inzending voor de wedstrijd ieder moment insturen, de prijs wordt elke november getrokken. Upload je foto’s online met een file sharing service zoals WeTransfer, Dropbox of Flickr en stuur hiervan een link naar [email protected]. Vergeet niet uw naam, de naam van uw reis en de reisdatum te vermelden. Als u niet wilt dat uw naam in de beschrijvingen wordt vermeld, laat het ons dan weten.

Zo werkt de selectie: we kiezen onze vijf favoriete foto’s. We sturen deze 5 foto’s naar iedereen die onze nieuwsbrief leest, en kunt u stemmen op welke foto de prijs verdient! De winnaar wordt eind november bekendgemaakt.

Bekijk hier alle inzendingen en hier alle winnaars.

Voorwaarden

Lees deze voorwaarden voordat u uw foto’s opstuurt:

  • Door het versturen van uw (foto)bestanden geeft u automatisch publicatierecht aan Boat Bike Tours
  • Boat Bike Tours krijgt hiermee toestemming om uw foto’s en verhalen te gebruiken voor de website, brochure, Facebook pagina, advertenties, en andere media en publicaties

Succes!