25% zomerkorting en nu boeken en toch flexibel blijven Bekijk onze acties
Sluiten

Veilig én comfortabel reizen in tijden van het coronavirus

Uitgebalanceerd veiligheids- en hygiëneprotocol tijdens onze reizen

Update: 1 juli 2021

Begin 2020 zette de snelle ontwikkeling van de Corona-pandemie ons aller leven, onze plannen en de hele wereld op zijn kop. Ondanks de nieuwe obstakels heeft Boat Bike Tours een manier gevonden om zijn reizen aan te passen en uit te voeren om onze reizigers een onvergetelijke en veilige vakantie te blijven bieden.

In april 2020 zijn we begonnen ons reisconcept aan te passen aan de nieuwe situatie. We hebben heel gericht speciale veiligheids- en hygiëneregels ontwikkeld die zijn vastgelegd in ons “Corona-protocol voor fiets-vaarvakanties”. Met deze doordachte veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben we een manier gevonden om onze reizen op een veilige, maar ook prettige manier uit te voeren. Op basis van dit duidelijke protocol hebben de autoriteiten Boat Bike Tours 2020 en 2021 toegestaan ​​om als eerste passagiersschip-operator met succes de activiteiten in Nederland en België te hervatten. We hebben daarmee bewezen dat het kan: Veilig en ontspannen reizen ondanks Corona!

Wat vonden gasten van onze reizen in 2020?

We zijn erg trots dat – ondanks de bijzondere omstandigheden – Boat Bike Tours op Trustpilot, een onafhankelijk recensieplatform, van onze gasten een beoordeling van gemiddeld 4,8 van maximaal 5 sterren, heeft gekregen. Hier is slechts een van de vele indrukken:

“Wij waren de eerste gasten die ondanks corona de tocht konden maken en kunnen de tocht van harte aanbevelen. De hygiënemaatregelen waren overtuigend, men voelde zich altijd veilig zonder noemenswaardig belemmerd te worden. De “Wapen fan Fryslân” is een geweldig schip met veel comfort. Onze chef Alex was uitstekend: ze verraste ons keer op keer met haar creatieve composities. Heel erg bedankt voor een geweldige week! “

Helga en Frank, Sail & Bike Waddenzee

Onze reizen in 2021: gezondheid, veiligheid en welzijn staan ​​voorop.

Boat Bike Tours is het seizoen 2021 met optimisme en realisme gestart. Over de hele wereld is een nieuwe waardering van het reizen in opkomst, en ons reisconcept met de combinatie van fietsen en varen past daar perfect in: we kunnen niet wachten om onze gasten weer aan boord te kunnen begroeten en om hen die bijzondere reiservaring te kunnen bieden in overzichtelijke reisgroepen, met veel persoonlijke aandacht en natuurlijk met veel beweging in de frisse lucht weg van de drukte!

We zijn ons er echter ook van bewust dat we voorlopig nog voorzichtig moeten zijn. Daarom blijven we ons aan alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen houden. In ons protocol hebben we alle maatregelen vastgelegd die op al onze reizen aan boord van alle schepen gelden. We hebben onze ervaringen uit 2020 zorgvuldig geëvalueerd en in januari en februari 2021 hebben we ons protocol bijgewerkt in overeenstemming met de meest recente eisen en regels.

U kunt de volledige tekst van ons geüpdatete “Corona-protocol voor fiets-vaarvakanties 2021” hier lezen en downloaden:

En als u wilt zien hoe Boat Bike Tours deze mooie combinatie van veilig én comfortabel reizen realiseert, bekijk dan deze korte videoclip die veel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen aan boord van de schepen laat zien.

Wilt u nog meer weten?

Als u nog vragen hebt over de reizen van Boat Bike Tours in coronatijd, bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of is het antwoord voor u niet geheel duidelijk? Neem dan contact met ons op!

U vindt officiële updates op de website van de Nederlandse Rijksoverheid en van het RIVM. En reist u niet (uitsluitend) binnen Nederland? Bekijk dan ook de actuele informatie op de officiële websites van de landen waar u naar toe reist.

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?