Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Beste partners,

De meteorologische lente is op 1 maart begonnen, de zon schijnt en de eerste tulpen komen uit de grond. De pandemische situatie verbetert nu snel en de meeste beperkende maatregelen zijn al verdwenen of er is aangekondigd dat ze binnenkort zullen worden afgebouwd. Vooral voor overzeese reizigers is het belangrijk te weten dat voor volledig gevaccineerde reizigers de verplichte zelfquarantaine niet meer vereist is bij binnenkomst in een EU-land.

En de boekingen (ook aan u een hartelijk “dankjewel!”) stromen nu in een rap tempo binnen.

Voor het eerst sinds 2019 start Boat Bike Tours eind maart met Tulpencruises: we zijn helemaal klaar voor dat bijzondere moment en kunnen niet wachten om de eerste gasten aan boord te begroeten en het eerste schip uit Amsterdam te zien vertrekken!

We hebben onze “Corona-pagina’s” op onze website voor 2022 bijgewerkt met actuele beleidsregels, regels aan boord, reisregels van overheden en andere belangrijke dingen om te weten. Klik HIER om deze in hun geheel te lezen.

Om het voor al onze reizigers wat eenvoudiger te maken zich goed te informeren over de specifieke regels voor internationaal reizen, waar zij rekening mee moeten (of misschien later: niet meer hoeven te) houden bij het reizen naar een land, hebben wij geprobeerd een aantal nuttige links te verzamelen naar overheids- en andere relevante websites van diverse landen waar Boat Bike Tours fietscruises organiseert. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk links te publiceren met “tijdloze” informatie (die door deze instanties wordt bijgewerkt als de regels veranderen). Klik HIER om ze te bekijken.

We hopen van harte dat 2022 een vredig en voorspoedig seizoen voor ons allen zal worden. Hartelijk dank voor uw steun en begrip in de uitzonderlijke en moeilijke afgelopen twee jaar!