Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Precies op tijd voor de start van de meteorologische zomer kan Boat Bike Tours eindelijk aankondigen dat in juni de eerste fiets-vaarvakanties van het seizoen plaatsvinden. Hier hebben we allemaal lang op gewacht en hier zijn we heel blij mee! Onze eerste reizen binnen Nederland met Nederlandse gasten starten op 12 juni.

Boat Bike Tours stelt maandelijkse campagnes en kortingsacties vast die ook gelden op boekingen gemaakt door onze samenwerkingspartners. Boat Bike Tours heeft de lopende acties verlengd. Elk van de twee acties is beschikbaar voor alle nieuwe boekingen tot en met 30 juni 2021.

De “last minute korting” wordt verlengd en gaat nu gelden voor nieuwe boekingen met een boekingsdatum tot en met 30 juni 2021 en een startdatum van de reis voor 1 augustus 2021:

 • Een klant krijgt 25% korting op de reguliere reissom (hutprijs).
 • Deze kortingsactie is alleen geldig voor nieuwe boekingen tot en met 30 juni 2021 voor een reis met een startdatum vóór 1 augustus 2021.
 • Deze kortingsactie geldt alleen voor reizen waarvan Boat Bike Tours de organiserende touroperator is, met uitzondering van de reizen in Duitsland met het schip Patria.
  Voer bij het boeken via de partnerlogin de “Couponcode” OPENUP21 in voor 25% korting.

Bovendien zijn de volgende “Super-FLEX-voorwaarden” van toepassing op nieuwe boekingen die worden gemaakt tot en met 30 juni 2021 voor alle reizen met een reisdatum in 2021:

 • Deze Super-FLEX voorwaarden stellen een klant in staat zijn boeking (reisdatum) uit te stellen zonder een vergoeding te betalen.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen tot en met 30 juni 2021 met een reisdatum in 2021.
 • Deze actie geldt alleen voor reizen waarbij Boat Bike Tours de organiserende touroperator is.
 • Een klant kan de boeking zonder opgave van redenen en zonder omboekingskosten wijzigen naar een nieuwe reisdatum als de nieuwe reis vóór 30 september 2022 plaatsvindt.
 • Een klant kan de boeking wijzigen tot 1 maand voor aanvang van de oorspronkelijk geboekte reis.
 • De datumwijziging is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • Als de nieuwe boeking een andere prijs heeft, moet de klant de nieuwe prijs betalen.
  Gebruik de “Coupon Code” FREE21 voor de Super-FLEX voorwaarden wanneer u boekt via de partner login.

Afhankelijk van de ontwikkelingen kondigt Boat Bike Tours eventueel eind juni 2021 nieuwe acties aan die geldig zijn voor nieuwe boekingen op/na 1 juli 2021.

Van belang voor de start het seizoen (zie ook onze partner-update April voor uitgebreide informatie):

 

UPDATE: 31 MEI 2021