Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Eindelijk was het dan zover: de eerste reizen van het seizoen zijn op 12 juni van start gegaan! Daar zijn we heel blij mee! Het is nu mogelijk om binnen de EU en enkele geassocieerde landen (waaronder Zwitserland en Noorwegen) over land te reizen zonder dat een test of quarantaine nodig is bij het binnenkomen van Nederland en voor de terugkeer naar huis. Dat leidt tot veel last-minute boekingen.

Om last minute boekingen nog aantrekkelijker te maken en om de bezettingsgraad van onze schepen in juli te optimaliseren, verlengen we de 25% kortingsactie voor alle nieuwe boekingen tot eind juli voor alle reizen die vóór 1 augustus beginnen:

  • Een klant krijgt 25% korting op de reguliere reissom (hutprijs).
  • Deze kortingsactie is alleen geldig voor nieuwe boekingen tot en met 30 juni 2021 voor een reis met een startdatum vóór 1 augustus 2021.
  • Deze kortingsactie geldt alleen voor reizen waarvan Boat Bike Tours de organiserende touroperator is, met uitzondering van de reizen in Duitsland met het schip Patria.

Voer bij het boeken via de partnerlogin de “Couponcode” OPENUP21 in voor 25% korting.

Schepenwissel in 2021
De cruise-sector begint haar activiteiten in veel landen en gebieden langzaamaan te hervatten. In veel gevallen is dit helaas niet mogelijk op 100% dezelfde wijze als in “normale” tijden, omdat – om dit mogelijk te maken – de oorspronkelijke planning om verschillende redenen hier en daar wat moeten worden aangepast.
Helaas is dit ook het geval bij Boat Bike Tours. Als gevolg van de pandemie en de langdurige reisbeperkingen zijn boekingen lang uitgebleven. Daarom sluiten de oorspronkelijk geplande capaciteiten niet altijd aan bij de huidige situatie. Ook bij Boat Bike Tours betekent dit dat we helaas voor sommige reizen schepen op andere routes hebben plannen om de capaciteiten te optimaliseren en de operaties te kunnen hervatten.
In het kort de belangrijkste wijzigingen voor 2021:
Het voor 2021 geplande grote schip De Willemstad (96 pass.) wordt in 2021 nog niet ingezet.
In plaats daarvan het wordt de kleinere De Holland 2021 weer ingezet op de Noordroute (Noord-Holland & Friesland). Tot en met 2020 was zij het “vaste schip” op deze route. De Willemstad vaart nu in 2022 voor het eerst op de Noordroute.
In plaats van de De Holland voeren in 2021 de schepen Fluvius en Sir Winston de reis Hoogtepunten van de Hanze uit. De Holland vaart de Hanzeroute in 2022.
Voor bepaalde data op de reizen tussen Amsterdam en Brugge, evenals voor sommige reizen in Frankrijk, moeten we de afvaarten van enkele schepen samenvoegen.
Elke gast of partner voor wie een wijziging geldt wordt door ons persoonlijk geïnformeerd.

Ons seizoen 2022 is nu al 100% boekbaar: zie website en partner login.

Van belang voor de start het seizoen (zie ook onze partner-update April voor uitgebreide informatie):

 

UPDATE: 30 JUNI 2021