Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Wilt u tijdens uw vakantie weer eens echt tot rust komen? Dan zit u goed bij Boat Bike Tours! Wellicht denkt u bij een ontspannen vakantie aan een weekje strand, of een luxe resort. Maar dat is niet de enige manier om de stress van alledag achter u te laten. Ook onze fiets-vaarvakanties zijn heerlijk voor lichaam en geest. En u hoeft er niet ver voor te reizen… we hebben genoeg keuze in Nederland! Vaak laten onze gasten weten dat ze door hun tocht nieuwe energie hebben gekregen. Wilt u graag weten waarom onze reizen per fiets en schip zo’n hoge ontspanningsfactor hebben? Lees dan snel verder!

Vraag gratis prijsopgave aan

 

De omgeving verkennen zonder drukte

De fiets en het (hotel)schip bepalen het ritme van de reis. Als u de hele dag op het water en twee wielen doorbrengt, gaat het tempo vanzelf omlaag. Zeg maar dag tegen drukke snelwegen en vervelende files! Op de fiets kunt u alle kanten op. Heerlijk toch, dat u niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats in de binnenstad? De schipper kiest een mooi plekje om te overnachten, dus ook daar hebt u geen omkijken naar. Al varend kunt u achterover leunen en genieten van het uitzicht vanaf het dek. Op het schip en de fiets beleeft u de omgeving veel bewuster dan met de auto, waardoor u vast en zeker nieuwe plekken ontdekt.

Genieten van het moment

In het dagelijks leven moet u vast aan een boel dingen denken. Het kan vermoeiend zijn om alles bij te houden, van het boodschappen doen tot aan de volle agenda met afspraken. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw vakantie uw hoofd leeg kunt maken en meer van het moment geniet. Hoe? Door alles voor u klaar te zetten. Zo zorgen we ervoor dat uw huurfiets al aan boord staat en krijgt u fietsroutes die wij van tevoren hebben samengesteld. Als u terugkomt van uw fietstocht, kunt u genieten van een drankje en daarna van een heerlijk driegangenmenu. Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt!

Veel frisse lucht

Niets is zo gezond als bewegen in de frisse lucht! Tijdens onze fiets-vaarvakanties bent u de hele dag buiten in de weer, zonder echt moe te worden. De fietsafstanden zijn behapbaar en het is zeker geen wedstrijdje rijden. U kunt de tochten in uw eigen tempo rijden, met onderweg zoveel stops en fotopauzes als u wilt. Wie weet hebt u achteraf nog tijd en zin om een extra ​​ommetje te maken. Ook dat kan; in het programma is vaak genoeg ruimte om uw eigen plan te trekken. Of misschien vindt u het meer ontspannen om samen met een reisleider te fietsen, zodat u niet op de route hoeft te letten? Op veel van onze reizen is deze optie als upgrade te boeken.

Goed gezelschap op kleine schepen

Enorm belangrijk vinden wij de persoonlijke sfeer aan boord van onze schepen. Niet voor niets zijn de reisgezelschappen van geringe omvang. Na een paar dagen kennen de gasten elkaar al bij naam en bij het diner ontstaan levendige gesprekken, die vaak tot laat in de avond duren. Op onze kleinste schepen, zoals de Lena Maria, Gandalf, Fleur en Zwaantje, reist u zelfs met niet meer dan twintig gasten. De bemanning bestaat uit een klein team dat goed op elkaar is ingespeeld. Samen zetten de kapitein, matroos, kok en reisleider zich in om u aan boord zo veel mogelijk thuis te laten voelen. In de kombuis ziet u bijvoorbeeld hoe de kok de maaltijden klaarmaakt. Na afloop kunt u gerust om het recept vragen!

Ruimte voor uw eigen wensen

Reizen met een groep kan betekenen dat u soms dingen moet doen waar u geen zin in hebt. Bij ons is dat anders: onze reizen bieden voldoende ruimte voor uw eigen wensen. Het is tenslotte uw vakantie! Hebt u specifieke dieetwensen? Geef dan bij uw boeking aan dat u bijvoorbeeld liever vegetarisch eet of geen gluten of lactose kunt verdragen. Onze kok past de gerechten graag voor u aan. Hebt u een dagje geen zin om te fietsen, blijf dan lekker aan boord. En reist u liever met de e-bike? Op de meeste reizen kunt u uw eigen e-bike meenemen of een e-bike huren. Ook ’s avonds is er geen ‘groepsdruk’. Bent u na het diner te moe voor een stadswandeling met de reisleider? Niemand kijkt u scheef aan als u liever in uw hut wegkruipt met een goed boek of uw favoriete Netflix-serie.

Hebt u ook zin in een ontspannende fiets-vaarvakantie?

Onze reisexperts helpen u graag de perfecte reis voor u te vinden. Neem gewoon contact op en vraag meer informatie aan!

 

Vraag gratis prijsopgave aan