Over dit schip: Panagiota

De Panagiota is een liefdevol gerestaureerde motorsailer, oorspronkelijk gebouwd in de vorm van een traditionele Griekse kaïk. Met een warm ‘Welkom aan boord’ begroet de bemanning de aankomende gasten.

Beschrijving van de hutten
Het schip heeft in totaal tien hutten (6 – 8 m²). Zes van de charmante hutten bevinden zich onder dek en vier boven dek. Ze zijn vernoemd naar populaire Griekse eilanden, functioneel ingericht en ongelooflijk comfortabel. Alle hutten zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een Frans bed (200 x 140 cm) en in sommige hutten is er voor een derde persoon een eenpersoons stapelbed (200 x 80 cm) boven het tweepersoonsbed. Elke hut heeft een eigen douche en toilet. De hutten onder het dek hebben een patrijspoort die lucht biedt, indien de airconditioning is uitgeschakeld.

Beschrijving van het schip
Er is ruimte voor alle gasten in de ruime salon om te eten, te ontspannen of tijd door te brengen met nieuwe vrienden. Bij mooi weer kunnen de maaltijden buiten op het schaduwrijke achterdek worden genuttigd. Het ruime zonnedek, uitgerust met comfortabele matten, nodigt uit tot zonnebaden en ontspanning. Aan de achterzijde zijn er voldoende schaduwrijke plekken voor gasten die het liever wat koeler hebben. De zee is toegankelijk via de zwemtrap, die wordt neergelaten wanneer het schip voor anker ligt in een afgelegen baai. De vriendelijke en ervaren bemanning werkt al vele jaren samen en is een goed gecoördineerd team dat u een werkelijk zorgeloze tijd aan boord zal bezorgen.

Feiten over het schip
Lengte: 23 m
Breedte: 7 m
Hutten: 10
Passagiers: maximaal 20