Over dit schip: Harmonia

De Harmonia is een elegante, stralend wit motorjacht met uitstekende faciliteiten en maakt deel uit van onze deluxe categorie vloot in Kroatië. De ervaren en vriendelijke bemanning zorgt voor het welzijn van de gasten aan boord. Een cruise aan boord van de Harmonia biedt het volledige pakket – verwennerij, ontspanning en een algehele zorgeloze ervaring.

Beschrijving van de hutten
De Harmonia biedt haar gasten 16 ruime, met airconditioning uitgeruste hutten (10 – 15 m²). De betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en haardroger. Benedendeks zijn er vier tweepersoonshutten – twee met een 2-persoonsbed en twee met twee aparte bedden. Daarnaast zijn er twee hutten die zijn uitgerust met twee 2-persoonsbedden en nog een hut met drie aparte bedden. Bovendeks zijn negen tweepersoonshutten – zes met een tweepersoonsbed en drie met 2 aparte bedden.
Afmeting bedden: tweepersoonsbedden: 200 x 140 cm, 1-persoonsbedden: 200 x 90 cm. Alle bedden zijn voorzien van Diamona matrassen, die garant staan voor een goede nachtrust.

Beschrijving van het schip
De comfortabele salon met zijn hoogwaardige meubels en het ruime zonnedek met ligstoelen en zonnematten voldoen zelfs aan de hoogste verwachtingen. Maar ook voor wie een rustige plek in de schaduw verkiest, heeft de Harmonia een breed scala aan overdekte buitenplaatsen waar u uitstekend samen kunt zitten of een boek kunt lezen. Een breed scala aan verfrissingen kan besteld worden aan de bar. Aan de achtersteven van het schip biedt een zwemplatform gemakkelijke toegang in en uit de zee, waardoor het mogelijk is om direct vanaf het schip te zwemmen wanneer het voor anker ligt in een afgelegen baai.

Feiten over het schip:
Lengte: 37,5 m
Breedte: 8,30 m
Hutten: 16
Passagiers: 35 (max.)