Over dit schip: Elizabeth

Het stijlvolle en mooi vormgegeven zeilschip Elizabeth laat zien dat een historische klipper stijlvol en comfortabel kan zijn. Gebouwd in 1913 en nog altijd zeer geliefd op IJsselmeer. De zitkuip aan dek  biedt u tijdens het zeilen fantastisch uitzicht op het water. Meehelpen met het zeilen mag natuurlijk ook: mag 445 vierkante meter zeildoek is er voor iedereen iets te doen.

Beschrijving van de hutten
De Elizabeth heeft tien tweepersoonshutten (6 m²), die allemaal recentelijk volledig zijn gerenoveerd. Acht hutten bevinden zich op het benedendek, twee op het bovendek. Alle hutten hebben twee eenpersoonsbedden. Sommige hutten zijn te boeken als drie- of vierpersoonshut (het derde en vierde bed als stapelbed). Elke hut heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle hutten hebben centrale verwarming en een raam dat geopend kan worden.

Beschrijving van het schip
Op het benedendek biedt de Elizabeth een grote lounge met een knusse zithoek, een eethoek en een bar. Wifi is beschikbaar. Op het bovendek biedt de Elizabeth ook een prachtig zonnedek met banken en tafels waar u op mooie avonden kunt ontspannen en genieten van het landschap tijdens het zeilen.

Feiten over dit schip
Lengte:               41 m
Breedte:              7 m
Zeiloppervlak:     445 m²
Hutten:               10
Passagiers:          32 (max.)
Crew:                   4