Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Reviews

Elizabeth Lees alle beoordelingen
18 aug 2022

Cees van Vondelen

Een week lang een fantastische reis gehad, fietsend en zeilend rond het IJselmeer met de klipper Elizabeth. Kapitein Alwin en zijn bemanning Tom, Reindert/ Alexandra waren top, ook de kok Christiaan zette ons elke dag heerlijke maaltijden voor. Deze reis is absoluut een aanrader!

20 aug 2021

Marie Jose van Scheijndel-Poll

Deze reis was ronduit fantastisch. Heerlijk eten van een sterrenkok, gezellige dagen en avonden gehad met de crew. Een hele gezellige groep. Heerlijk gezeild en gefietst. Een mooie combi. Kortom een echte aanrader. Een minpunt waren de harde bedden. Een dikker en nieuw matras zou het nog mooier hebben gemaakt. Hopelijk volgend jaar, want dan gaan we waarschijnlijk weer.

Reactie van Boat Bike Tours 24 aug 2021

Beste mevr van Scheijndel-Poll, fijn dat u een mooie reis heeft gehad. Wij zullen uw opmerking delen met de reisleider en het scheepsmanagement. Met vriendelijke groet, Team Boat Bike Tours

9 aug 2021

Mevrouw Van Belleghem

Heerlijke vakantie, zeilen, fietsen, genieten, actief en lekker ontspannen. De begeleiding uitstekend, goede kapitein, handige matroos, de kok fantastisch en als laatste de medewerkers waar niks te veel voor was en iedereen voorzag van eten drinken en schone kamers.

23 aug 2020

Dominique Verbeeck

Prachtige reis! Geweldige klipper “Elizabeth” met fantastische kapitein Alwin, geweldige matroos Max, overweldigende sterrenchefkok Sacha en heerlijke hospitality vanwege Sabrina. De route, de combinatie van het zeilen met het fietsen, de aandacht voor ons welzijn aan boord, de vele blijken van vriendschap, de tip top documentatie, de service van de valet-parking. Kortom wij zijn ambassadeur!

Reactie van Boat Bike Tours 25 aug 2020

Beste Dominique, zegt het voort, zegt het voort! Hartelijk dank voor alle lof over uw Sail&Bike reis. Team Boat Bike Tours

Share your Boat Bike Tours experience

By writing a Trustpilot review to inspire others

Schrijf nu een beoordeling