Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Volledig begeleide fietstochten

Voor iedereen die zich graag met andere reizigers laat begeleiden door een ervaren reisleider, adviseren wij u om te kiezen voor een volledig begeleide fiets-vaarvakantie. Onder begeleiding van een bekwame, professionele en meertalige reisleider bezoekt u (met de groep) onderweg interessante plaatsen en interessante bezienswaardigheden tijdens uw dagelijkse fietstochten.

Een volledig begeleide reis betekent dat de fietsgroepsgrootte beperkt is tot 18 (voor de kleinere schepen) of 22 personen (voor de grotere schepen). Als er meer fietsers aan boord zijn, zal een tweede reisleider de andere groep begeleiden. In dit geval is er een keuze tussen twee fietsopties: een kortere/langere of langzame/snellere tocht (afhankelijk van het dagprogramma).

Als u wilt, kunt u – op sommige volledig begeleide tochten – besluiten om een dag alleen op pad te gaan. U fietst dan met behulp van een gedetailleerde fietskaart, routebeschrijvingen en de gratis ‘Ride With GPS’-app met Boat Bike Tours’ fietsroutes.

Voor onze Premium reizen is het volledig begeleide fietsconcept de standaard.

Enkele voorbeelden van volledig begeleide reizen: