Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Soorten begeleiding

We hebben drie vormen van begeleiding op onze reizen: onafhankelijke, semi-begeleide en volledig begeleide fietstochten. Voor alle reizen op onze website vindt u de bijbehorende iconen, zoals hieronder beschreven. Neem een kijkje om te zien welk type begeleiding het best bij u past.

Individueel fietsen
Perfect voor meer ervaren fietsers. Met een gedetailleerde kaart van het gebied, routebeschrijvingen en (bij de meeste reizen) GPS-routes bepaalt u zelf hoe, hoever en hoe hard u fietst. Lees hier meer over individueel fietsen.

Semi-begeleid fietsen
U krijgt iedere dag een briefing van de reisbegeleider, maar u fietst op eigen houtje, maakt stops waar en wanneer u dat wenst. U rijdt met behulp van een gedetailleerde fietskaart, een routebeschrijving en GPX-bestanden of de gratis Boat Bike Tours versie van de ‘Ride With GPS’ app voor uw mobiele telefoon. De reisleider fietst de route ook, dus hij of zij is altijd in de buurt en telefonisch bereikbaar in geval van nood, problemen of vragen. Lees hier meer over semi-begeleid fietsen.

Volledig begeleid fietsen
Bent u niet helemaal op uw gemak om individueel te fietsen? Geen probleem! Volg gewoon de reisleider(s). Samen met de rest van de groep bezoekt u onderweg interessante en leuke plekken. Lees hier meer over volledig begeleid fietsen.

Begeleid fietsen met Boat Bike Tours betekent dat de groepsgrootte voor de fietstochten is beperkt is tot 18 (voor kleinere schepen) of 22 personen (grotere schepen). Als er meer fietsers aan boord zijn, dan zal een tweede reisleider de andere groep begeleiden. In dit geval is er een keuze tussen korte/lange of langzame/snelle fietstochten (afhankelijk van het dag-tot-dagprogramma). Voor onze Premium reizen is het volledig begeleide fietsconcept met twee reisleiders de standaard.