Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

E-bike

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een e-bike voorzien is van een kleine elektromotor en een accu die u helpen en ondersteunen bij het trappen. Het heeft geen autonome aandrijving. Het is alsof je een rugwind hebt, maar je moet toch zelf trappen.

Het is niet gemakkelijk…
Het rijden op een e-bike kan een grote bijdrage leveren aan het plezier van uw vakantie. Een e-bike is echter geen oplossing voor ongetrainde fietsers. Het is absoluut niet gemakkelijk om met zo’n fiets om te gaan. De motor en de accu maken hem een stuk zwaarder dan een gewone fiets en hij accelereert sneller. Een goede omgang met de fiets vereist daarom goede basisvaardigheden en vertrouwen, zeker als u in een groep fietst.

Kleine e-bike
Voor personen die kleiner zijn dan ca. 155 cm is het aanbod van kleine e-bikes zeer beperkt. Het boeken van een kleine e-bike is daarom alleen mogelijk op aanvraag, en de boeking is pas gegarandeerd na bevestiging door ons. Boat Bike Tours behoudt zich het recht voor om een reserveringsaanvraag af te wijzen.

Als u niet zeker weet of het huren van een e-bike een goed idee is, kunt u ons verkoopteam om advies vragen per mail, chat of telefoon.

Inbegrepen bij Premium Tours
Indien u een Premium Tour heeft geboekt en een fiets of e-bike heeft gehuurd, zijn de fietshelm en een verzekering voor ‘beperking van aansprakelijkheid voor schade of verlies’ van uw gehuurde fiets/e-bike bij de huurprijs van de fiets inbegrepen. Deze service is niet inbegrepen in de huurprijs van de fiets/e-bike voor onze tochten zonder premium label.