Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Aangepaste eisen: 2G verplicht voor reizen in Duitsland

De Duitse overheid heeft de eisen voor het reizen naar en in Duitsland aangepast naar het zogenaamde 2G-beleid. Als gevolg daarvan is het vanaf nu een eis dat een reiziger alleen naar en binnen Duitsland mag reizen en op onze reizen die (deels) in Duitsland plaatsvinden mag inchecken indien hij/zij ten tijde van de reis volledig gevaccineerd is of een officieel genezingscertificaat heeft (dat tijdens de reis niet ouder is dan 6 maanden). Indien het 2G-bewijs bij aanvang van de reis niet door de gast kan worden overgelegd, wijzen wij er uitdrukkelijk op dat de gast niet aan de reis kan deelnemen en wij het recht hebben annuleringskosten in rekening te brengen overeenkomstig onze reisvoorwaarden. Wij raden alle gasten ten zeerste aan zich in de tussentijd op de hoogte te stellen van wijzigingen in de eisen van de Duitse Bondsregering. Het naleven van de officiële voorschriften is de verantwoordelijkheid van elke reiziger.

Relevante en actuele informatie en maatregelen met betrekking tot het Coronavirus vindt u op: https://www.boatbiketours.nl/aanpassen-aan-het-coronavirus/

Update Partner Login
In de eerste week van december heeft een update plaats gevonden op ons reserveringssysteem, waardoor de werkwijze voor het maken van een reservering via onze partner login iets gewijzigd is. Wij hebben de handleiding voor het maken van reserveringen in de tool aangepast en geüploadet in de tool (manual is te vinden onder “Documents” in het menu aan de linkerkant).

De belangrijkste wijzigingen zijn:

Stap 2a – zoeken op tour

Omdat wij op een aantal reizen zowel een gegidste en niet-gegidste (individuele) variant van dezelfde reis aanbieden en er in de tool alleen op tour gezocht kan worden, zijn de namen van die reizen in de handleiding opgenomen. Alleen de reizen waar twee varianten van zijn, worden daar genoemd.

Stap 4 – een hut /additioneel product reserveren

Vóór de update konden additionele producten (bijv. fietsen, e-bikes, diëten of helmen) worden aangegeven per hut, vanaf nu kan dat alleen nog per passagier. In plaats van te beginnen met het aangeven van de additionele producten, moeten deze gegevens pas worden aangegeven na het invullen van de passagiersgegevens.

Na het toevoegen van een fiets of e-bike, moet deze dan aan de betreffende passagier worden toegewezen.

Kortom: eerst de passagiersgegevens invoeren, dan de fiets/e-bike toevoegen, dan weer terug naar het veld met passagiersgegevens om daar de fiets/e-bike toe te wijzen.

De overige stappen in de procedure en handleiding zijn ongewijzigd gebleven

Update: 16 December 2021