Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Vroegboekactie en korting

Voor de Europese markt* geldt de “uitgebreide vroegboekkorting december / januari” voor december 2020 tot en met 15 januari 2020:

Duur van de actie: boekingsdatum tussen 1 december 2020 en 15 januari 2021.

Inhoud van de actie: 25% korting (alleen reissom) voor nieuwe boekingen

Geldig voor: nieuwe boekingen voor alle reizen waarvan Boat Bike Tours organiserende touroperator is, met aanvang van de reis tussen eind maart en 31 mei 2021, met uitzondering van alle Sail & Bike reizen in Nederland, de nieuwe Friesland-reis met LENA MARIA, en reizen met PATRIA langs de Moezel, Saar, Rijn en Neckar.

* Let op: er zijn andere acties van toepassing zijn voor boekingen van overzeese gasten o.a. (uit de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland), waarover we u indien gewenst graag informeren.

Tussen 10 en 15 januari 2021 maken we onze nieuwe acties bekend die geldig zijn voor nieuwe boekingen vanaf 16 januari 2021.

Nieuwe fiets-vaarvakanties in 2021

Speciaal voor de Nederlandse en Vlaamse markt hebben we voor het schip De Nassau twee compleet nieuwe reizen in Nederland ontwikkeld. Deze reizen duren 7 dagen / 6 nachten, starten op zondag en eindigen op zaterdag in Arnhem. De fiets- en vaargebieden bestrijken twee bij Nederlandse en Belgische fietsers zeer geliefde gebieden. Ontdek alles over deze nieuwe reizen op: https://www.boatbiketours.nl/reizen/nederland/nederland-rivierenland/ en op https://www.boatbiketours.nl/reizen/nederland/oost-nederland/.

Om deze reden zal De Nassau niet, zoals oorspronkelijk gepland, het hele seizoen als tweede schip op de Zuidroute worden ingezet. De Nassau voert de Zuidroute nu alleen uit op zondag 4 en 11 april en vervolgens weer vanaf 22 augustus tot het einde van het seizoen.

Daarnaast hebben we een prachtige ontdekkingsreis door het mooie Friesland en naar Terschelling ontwikkeld. Het kleine schip LENA MARIA (max. 24 gasten) voert deze reizen uit. U vindt alle details op: https://www.boatbiketours.nl/reizen/nederland/ontdek-friesland/

Reizen met het “Corona Protocol” van Boat Bike Tours

Als allereerste touroperator voor scheepsreizen in Nederland kon Boat Bike Tours op 20 juni 2020 haar activiteiten hervatten. Dit werd mogelijk gemaakt door een zorgvuldig ontwikkeld “Corona-protocol voor fiets- vaarvakanties” dat werd ontwikkeld en afgestemd met alle verantwoordelijke autoriteiten. De rederijen, scheepsbemanningen en reisleiders hebben er alles aan gedaan om onze gasten een welverdiende en ontspannen, maar ook allround veilige vakantie te bieden.

Het was fantastisch om te merken dat we hierin zeer succesvol waren en dat de klanttevredenheid in 2020 zelfs nog iets hoger was dan in voorgaande jaren. Dat komt onder andere in de reviews op het onafhankelijke platform Trustpilot tot uiting.

Veel gasten vertelden ons dat de Corona-maatregelen aan boord hun reisgenot niet beperkten, maar dat ze zich hierdoor juist goed verzorgd en veilig voelden. Hier zijn we erg trots op. Enkele impressies hebben we samengevat in een korte video die u HIER kunt bekijken.

Wij willen onze gasten hartelijk bedanken voor het feit dat zij de uitvoering van hun vakantie, die in dit bijzondere “Corona-jaar” 2020 nog belangrijker was dan anders, aan ons hebben toevertrouwd. En u – onze trouwe samenwerkingspartners – willen we ook bedanken voor uw medewerking, begrip en geduld, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Helaas zijn de vooruitzichten voor het seizoen 2021 wat betreft de ontwikkeling van de pandemie wel hoopgevend, maar momenteel nog niet ronduit positief. We vertrouwen er echter op dat we in 2021 allemaal de mogelijkheid krijgen om weer te kunnen reizen. Wij bereiden ons alvast voor op het feit dat we aan het begin van het seizoen 2021 aan boord van de schepen met onze beproefde hygiëneconcepten, protocollen en aanvullende maatregelen verder gaan werken, zodat we onze gasten weer een fijne, zorgeloze en veilige vakantie kunnen bieden.

“Boat Bike Tours is going green”

Twee jaar geleden zijn we een samenwerking aangegaan met Sea Going Green om een ​​duurzaamheidsstrategie voor ons bedrijf te ontwikkelen en de omvang van de CO2 footprint van onze gehele productketen (inclusief schepen, reizen, kantoor en organisatie) te bepalen. We zijn meteen begonnen met het verminderen van uitstoot, vervuiling en het vervangen van schadelijke producten en diensten door duurzamere.

We zijn trots om aan te kunnen kondigen dat Boat Bike Tours vanaf 2021 het resterende deel van de totale ecologische voetafdruk van de productketen zal compenseren door een project van JustDiggit te steunen.

Meer informatie over onze duurzaamheidsdoelstellingen en projecten volgt in een van onze volgende updates.

Feestdagen 2020

Ook het team van Boat Bike Tours haalt tussen de feestdagen even uitgebreid adem: ons kantoor is daarom vanaf 24 december van 12.00 uur tot en met 3 januari 2021 gesloten. Wij zijn dan telefonisch niet bereikbaar.

En hebt u vragen die hier niet beantwoord zijn? Neem contact met ons op via [email protected]